Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 85 (5292)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Alegerile în Organizaţia Tinerilor Liberali din Suceava vor fi reluate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a desfiinţat modul în care tinerii liberali din municipiul reşedinţă de judeţ au organizat alegerile în cadrul cărora a fost ales preşedinte arhitectul Lucian Matei. Băişanu a spus că biroul de conducere al Organizaţiei Municipale Suceava a PNL a aprobat în unanimitate ca alegerile din cadrul organizaţiei de tineret să fie reluate. El a precizat că organizaţia tinerilor liberali din municipiul Suceava are peste 400 de membri, dintre care 370 au cotizaţia plătită la zi. Alexandru Băişanu susţine că în ciuda acestei situaţii, la alegerile din cadrul organizaţiei de tineret au fost invitaţi doar 106 dintre tinerii liberali suceveni. Mai mult, el spune că printre cei care nu au fost chemaţi să-şi aleagă viitorul preşedinte se numără şi un consilier local sucevean în vârstă de 33 de ani, Andrei Păduraru.

„Dacă nici măcar un consilier local tânăr, membru al organizaţiei de tineret, nu a fost chemat la alegeri, atunci se poate vedea că au fost invitaţi doar cei care trebuiau să voteze”, a spus Alexandru Băişanu. El a mai precizat că în mod normal, la alegeri trebuiau să fie invitaţi toţi membrii organizaţiei tinerilor liberali din municipiul Suceava. „De asemenea, organizaţia de tineret nu a făcut nici o şedinţă preliminară alegerilor la sediul lor, care se află în acelaşi sediu cu organizaţia de seniori. O altă neregulă ţine şi de buletinele de vot, care nu au fost ştampilate cu ştampila Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, ci cu o ştampilă cu TNL, care nu există potrivit statutului partidului nostru”, a încheiat Băişanu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alegerile în Organizaţia Tinerilor Liberali din Suceava vor fi reluate.
 Vizualizări articol: 1857 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Alegerile în Organizaţia Tinerilor Liberali din Suceava vor fi reluate1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cand "tatal" minciunii ajunge imparat ! trimis de
(12 apr 2013, 12:19:45
1.Convocatorul pentru alegerile ce cuprindea listele delegatilor TNL din data de 29 martie a filialei municipale Suceava a fost semnat de catre presedintele Organizatiei Municipale Marius Zmau si cuprindea numele tuturor membrilor activi (cu cotizatia platita pe luna Februarie 2013, inclusiv) conform Statutului.
2.La data alegerilor TNL, intreaga Organizatie Municipala Suceava (Organizatia de Seniori, Organizatia de Femei, Organizatia de Studenti) nu avea nici macar 300 de membri cu cotizatia la zi, conform unor surse apropiate presedintelui Organizatiei Municipale.
Ce facem? Ii descreditam pe toti cei care au votat?
Ceea ce sustine d-l Baisanu nu a fost dovedit cu nimic... Sunt doar vorbe goale!
Domnule Baisanu asa intelegeti dv.principiile liberale? Lipsa de respect ce o aratati tinerilor liberali o sa va coste cariera dv.politica. Mintiti cu buna stiinta, dezinformati populatia,si va impuneti opiniile cu agresivitatea unui pitbull metis.Aceste metehne nu apartin principiilor PNL, incercati la PRM d-le Baisanu.
2.   Pe urmele lui CA...CA...RAU trimis de
(12 apr 2013, 19:05:46
hustiuliuc si baisanu

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei