Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 85 (5292)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poziţie

Flutur acuză USL că bagă mâna în buzunarele românilor, pe ascuns

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Secretarul general al PDL, senatorul de Suceava, Gheorghe Flutur, acuză USL că bagă mâna în buzunarele românilor „pe ascuns”, arătând că începând cu luna mai facturile la energia electrică se vor scumpi cu 5% în urma unei decizii luate în secret de Guvern. „Guvernul USL crește, cu bună știință, facturile românilor pentru energie electrică. Favorizarea termocentralelor, care produc cel mai scump curent, decisă de Guvernul Ponta în secret, va crește cu cel puțin cinci procente facturile la energie începând cu luna mai. Într-o lipsă totală de transparență, Guvernul USL a dat o hotărâre care va scumpi curentul electric cu cel puțin cinci procente pentru toți românii. Nimeni de la Guvern nu a vorbit despre asta, nimeni nu a explicat românilor care este rațiunea pentru care energia termo, cea mai scumpă, este favorizată în fața energiei hidro și a celei nucleare, care costă de două ori mai puțin. Guvernul USL vrea să salveze cu bani luați din buzunarul românilor companii de stat ineficiente”, a declarat Flutur.

USL, a spus liderul PDL, a dat românilor cea mai mare inflație din Europa, iar acum le dă încă o scumpire care nu era în calendar. Secretarul general al PDL a arătat că favorizarea pe piața energiei a celor mai scumpi producători de energie va crea un paradox în contextul liberalizării pieței energiei, prevăzută clar în calendarul stabilit cu FMI. „În fapt, USL subvenționează termocentralele de stat, intervenind pe piața energiei, pe spatele consumatorilor casnici.  În continuare, USL dă cu o mână și ia cu cinci pe ascuns, fără nici o dezbatere publică”, a conchis Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur acuză USL că bagă mâna în buzunarele românilor, pe ascuns.
 Vizualizări articol: 898 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur acuză USL că bagă mâna în buzunarele românilor, pe ascuns0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei