Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 dec 2012 - Anul XVII, nr. 298 (5203)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Funcţii

Parlamentari suceveni, aleşi în structurile de conducere ale Camerei Deputaţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL Suceava Iulian Surugiu va ocupa funcția de secretar

Deputatul PNL din Colegiul Gura Humorului - Câmpulung Moldovenesc, Iulian Surugiu, va face parte din conducerea Camerei Deputaţilor, până la alegerea noului Birou Permanent al Camerei inferioare a Parlamentului. De precizat că decanul de vârstă al Camerei Deputaţilor în noua legislatură este Dinu Giurescu, din partea PC, care până la alegerea noului Birou permanent va conduce lucrările Camerei, asistat de cei mai tineri patru deputaţi, în calitate de secretari. Printre aceştia se numără şi Iulian Surugiu, care are vârsta de 28 de ani.
Preşedintele Camerei Deputaţilor şi ceilalţi membri ai Biroului permanent vor fi aleşi, conform Regulamentului Camerei Deputaţilor, după constituirea legală a Camerei.

 

Deputatul PDL de Suceava Ioan Balan va ocupa funcţia de chestor

 Ioan Balan a fost propus pentru această funcţie de către preşedintele PDL, Vasile Blaga. Desemnarea din partea PDL a chestorului Camerei Deputaţilor s-a făcut în cadrul Biroului Permanent Naţional al acestui partid. La nominalizarea deputatului PDL de Suceava Ioan Balan s-a luat în considerare faptul că acesta a fost candidatul pentru o funcţie de deputat din partea PDL care a avut cel mai bun scor la nivel naţional la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie 2012. Chestorii Camerei Deputaţilor au printre atribuţii verificarea modului de gestionare a patrimoniului, asigurarea funcţionării şi calităţii serviciilor din Camera inferioară a Parlamentului, controlul financiar al cheltuielilor efectuate şi prezintă Biroului permanent proiectul de buget al Camerei şi contul de încheiere a exerciţiului bugetar.

După desemnarea din partea PDL a lui Ioan Balan în funcţia de chestor al Camerei Deputaţilor, preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat că îl bucură faptul că deputatul sucevean ocupă această funcţie. „Sunt mai mult decât bucuros că Ioan Balan ocupă această funcţie. Şi mă bucură faptul că în conducerea Camerei Deputaţilor a fost promovat un om de la Suceava care a făcut performanţă”, a declarat Flutur.

 

Băișanu, vicepreședinte al Comisiei de învățământ

Președintele Organizației Județene a PNL, deputatul Ștefan Alexandru Băișanu, a fost desemnat vicepreședinte al Comisiei de învățământ a Camerei inferioare a Parlamentului. Funcția a revenit PNL în urma negocierilor cu partenerii din USL, șefia comisiei fiind preluată de PSD. Băișanu a declarat că prioritatea sa în acest mandat va fi salvarea universității sucevene. ”Prioritatea numărul unu a mea este salvarea Universității <Ștefan cel Mare>și repunerea ei de drept în zona performanței pe care a consemnat-o în ultimii 50 de ani, legislație corectă și investiții pentru școala suceveană”, a declarat Băișanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parlamentari suceveni, aleşi în structurile de conducere ale Camerei Deputaţilor.
 Vizualizări articol: 1387 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Parlamentari suceveni, aleşi în structurile de conducere ale Camerei Deputaţilor5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei