Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 mai 2012 - Anul XVII, nr. 110 (5015)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Soluţii

Tablan: „La nivelul Primăriei Siret trebuie refăcute relaţiile cu conducerea Consiliului Judeţean”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru a rezolva multe dintre problemele cu care se confruntă oraşul Siret, ar trebui refăcute în primul rând relaţiile între primărie şi Consiliul Judeţean, instituţie care poate sprijini financiar şi tehnic programele locale, este de părere candidatul PDL la funcţia de primar al oraşului Siret la alegerile locale din 10 iunie, Vasile Tablan.

„Afirm acest lucru întrucât Consiliul Judeţean Suceava a fost şi va rămâne partenerul nostru la nivel judeţean în promovarea unor programe interjudeţene şi care poate sprijini eforturile comunităţii locale în atingerea obiectivelor propuse”, a subliniat Tablan.

 

Priorităţile pentru oraşul Siret

Candidatul PDL la Primăria Siret a ţinut să precizeze că programul său electoral prevede ca principale priorităţi pentru Siret asfaltarea celor 5,5 km de stradă, parţial 9 Mai şi integral Moldovei, St. Petriceicu Vodă, Castanilor şi 1 Mai, pentru care este necesară suma de aproximativ 800.000 lei, repararea drumului european E85 la intrarea în oraşcare creează disconfort cetăţenilor, dar si celor care tranzitează localitatea şi repararea Spitalului Orăşenesc până în luna august 2012, pentru a putea fi acreditat să funcţioneze în continuare. Tablan a declarat: „Cred că priorităţile sunt acestea şi ele vor putea fi realizate prin sprijinul acordat de Consiliul Judeţean Suceava prin domnul preşedinte Gheorghe Flutur, care face echipă cu noi la nivel judeţean, manifestându-şi interesul pentru această zonă prin elaborarea proiectului de autostradă Nord-Sud. Sigur că gândurile noastre pentru Siret în perspectiva dezvoltării economico-sociale sunt bine conturate şi vor fi materializate prin proiecte menite să îmbunătăţească nivelul de trai al siretenilor prin modernizarea infrastructurii şi crearea de noi locuri de muncă, întreţinerea zonelor verzi, care se vor găsi detaliate în programul nostru de guvernare locală pentru 2012-2016. Spun acest lucru fiindcă până acum am făcut-o cu voce tare şi executivul actual a început să deschidă şantiere exact pe obiectivele pe care le-am amintit că vor fi realizate cu prioritate pentru sireteni. Că se face nu este rău, dar de ce tocmai acum, cu o lună înainte de alegeri? De ce nu s-au făcut până acum, fiindcă după cum prezintă executivul bugetul de venituri şi cheltuieli, bani au fost şi sunt”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tablan: „La nivelul Primăriei Siret trebuie refăcute relaţiile cu conducerea Consiliului Judeţean”.
 Vizualizări articol: 730 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Tablan: „La nivelul Primăriei Siret trebuie refăcute relaţiile cu conducerea Consiliului Judeţean”4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Să moară măta...? trimis de
(16 mai 2012, 00:33:27
S-a oprit Soarele când a auzit de proectele lu' tablan ş-a a lu' flutur!
Da' de ce mama dracului, insecta şi beţivul nu şi-au adus aminte de Sireteni când au inaugurat cu mare pompă,drumul Zamostea-Siret, dar s-au oprit cu reabilitarea, exact la Pădureni?! Verpulenii ar trebui să fie cei mai interesaţi de răspuns!
2.   şi încă ceva.. trimis de
(16 mai 2012, 00:49:17
Pe cît pariem , că insecta, după locale, îşi va regăsi rădăcinile liberal-brătiene, în defavoarea celor băseşciene!? Cît despre bleah... ori cum nu conta!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei