Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 mai 2012 - Anul XVII, nr. 110 (5015)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mihaela Rădulescu: Dacă vom fi colege la Realitatea, Andreea Marin va trebui să mă iubească cu forţa

Mihaela Rădulescu se va reîntoarce pe micul ecran cu emisiunea "Alegerile Mihaelei", din 20 mai, la Realitatea TV, precizând că, dacă va fi colegă cu Andreea Marin - care ar urma să realizeze la rândul său o emisiune -, aceasta "va trebui să o iubească cu forţa", potrivit Pro TV Magazin.

Mihaela Rădulescu a declarat, în interviul pentru Pro TV Magazin, că ideea celor de la Realitatea TV i-a plăcut cu adevărat.

"S-au adunat atâtea propuneri în ultimii ani, încât m-am gândit că n-ar fi rău să le mai iau şi în serios. Dincolo de glumă, ideea celor de la Realitatea mi-a plăcut cu adevărat, are elemente noi atât pentru mine, cât şi pentru telespectatorul care vrea divertisment sănătos, bine făcut, decent şi amuzant. Nu e tocmai o întoarcere, merg pe aceeaşi idee ca şi până acum, proiecte scurte şi intense, care să mă provoace cu adevărat, dar care să nu mă ia prea mult timp de lângă copilul meu. Propunerea de la Realitatea are toate aceste calităţi", a spus Mihaela Rădulescu.

Ea a mai spus că nu va merge pe aceeaşi linie cu cea a emisiunii "Duminica în familie", pe care a prezentat-o la Antena 1. "De data asta voi prezenta o emisiune infotainment, adică un amestec convenabil şi plăcut de informaţie şi divertisment. Nu mă interesează audienţa şubredă, făcută din scandaluri şi poveşti despre nimic. Prefer un public mai puţin numeros, dar de calitate, care să se poată uită împreună cu copiii la o Românie frumoasă, interesantă, plăcută, educată, cool, valoroasă pe toate planurile", a explicat Mihaela Rădulescu.

Vedeta a precizat că "Alegerile Mihaelei" vor fi alegerile sale în privinţa invitaţilor, subiectelor şi a felului în care vrea să facă "un lucru bun, consistent". "Cine are o realizare surprinzătoare va fi acolo, cine face legea în muzica românească, cine e în topurile româneşti şi internaţionale, cine spune o poveste frumoasă despre lumea în care trăim, va fi acolo, în direct. Una dintre noutăţile pe care vi le pot dezvălui e că vom fi foarte conectaţi la actualitate, având transmisii în direct din mai multe zone ale ţării în care se întâmpla ceva demn de povestit tuturor, atât din mediul artistic, cât şi din cel sportiv sau cultural", a spus Mihaela Rădulescu.

Ea a mai spus că nu ar fi acceptat un proiect de emisiuni înregistrate, pentru că iubeşte directul şi provocările lui, astfel că emisiunile "Alegerile Mihaelei" vor fi difuzate în direct la Realitatea TV.

"E o «ediţie limitată» de emisiuni, vor fi doar şase la număr şi se vor difuza în fiecare duminică, din 20 mai, de la ora 14.00. În trei ore de direct, telespectatorii vor avea relaxarea de care au nevoie într-o zi de duminică, vor afla ce se întâmplă în palierul social şi artistic, se vor întâlni cu personalităţi copleşitoare sau tineri remarcabili", a spus Mihaela, precizând că Realitatea TV a pregătit o echipă dedicată acestui proiect, iar prima ediţie, din 20 mai, se va transmite din mall-ul Băneasa. "De la a doua ediţie vom fi în direct în studioul special creat la Realitatea pentru acest proiect", a mai spus vedeta.

Mihaela Rădulescu a spus că a discutat despre această emisiune cu fostul ei soţ, Elan Schwartzenberg, cel care deţine Realitatea TV.

"Am discutat nu ca de la şef la... vedetă TV, ci ca părinţi, ca să fim siguri că Ayan va fi confortabil cu ideea de a fugi de lângă el în fiecare sâmbătă, timp de şase săptămâni. Nu voi lipsi decât două zile săptămânal, mă voi întoarce mereu imediat după emisiune, aşa că am considerat amândoi că nu e grav. Ideea lui Elan mi s-a părut provocatoare şi neaşteptată şi, după ce am ascultat toate argumentele echipei de la Realitatea, am acceptat şi m-am apucat de pregătirile necesare. Inclusiv de pregătirea psihică pentru atâtea zboruri…", a mai spus Mihaela.

 

„Nu vrea nimeni să dau peste cap acul audienţei”

Ea a precizat că nu-şi face probleme în legătură cu modul în care o vor primi telespectatorii Realitatea TV.

"Sper să nu vi se pară arogant, dar nu-mi fac nici o problemă. Am aşteptări reale, ca pentru un post cu o audienţă mult mai mică faţă de cele cu care eram obişnuită, tocmai pentru că are un alt conţinut, o anume sobrietate şi un profesionalism incontestabil. Sigur că se consumă mult mai amplu scandalurile, emisiunile-tabloid şi improvizaţiile, dar prefer să păstrez o linie personală, în deplină armonie cu cea a staţiei unde voi lucra. Nu vrea nimeni să dau peste cap acul audienţei, vrem toţi să fim mândri de România pe care o vom prezenta în aceste duminici", a explicat Mihaela Rădulescu.

Întrebată ce părere are despre faptul că şi Andreea Marin ar urma să realizeze o emisiune la Realitatea TV, Mihaela Rădulescu a răspuns: "Nici o părere din care să iasă valurile pe care şi le-ar dori publicul acela, amator de scandaluri ieftine. Doar că, dacă vom fi colege, nu va mai putea să spună lucruri urâte despre mine, conform contractului pe care-l am cu ei. Adică, dacă doreşte să mai aibă atacuri publice la adresa mea, ca cele recente de la o alta staţie, va trebui să plătească nişte amenzi cam mari. Cu alte cuvinte, pe perioada contractului meu cu Realitatea, va trebui să mă iubească cu forţa. Ce situaţie!".

Pe de altă parte, Mihaela Rădulescu a spus că are şi alte proiecte, printre care lansarea unei noi cărţi. "(...) ceva mai muncită decât celelalte trei, pentru că e primul meu roman", a spus ea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihaela Rădulescu: Dacă vom fi colege la Realitatea, Andreea Marin va trebui să mă iubească cu forţa.
 Vizualizări articol: 2227 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mihaela Rădulescu: Dacă vom fi colege la Realitatea, Andreea Marin va trebui să mă iubească cu forţa5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei