Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 mai 2012 - Anul XVII, nr. 110 (5015)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidatură

Ioan Ţaran: Sunt un câmpulungean care îşi doreşte bunăstarea municipiului Câmpulung

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câmpulung Moldovenesc este un municipiu care merită o dezvoltare adevărată pentru a deveni o staţiune turistică de interes naţional. Afirmaţia îi aparţine candidatului PDL pentru funcţia de primar al municipiului Câmpulung Moldovenesc, Ioan Ţaran, un tânăr care afirmă că va avea ca priorităţi crearea de noi locuri de muncă, dezvoltarea turismului, a infrastructurii şi asigurarea confortului şi siguranţei câmpulungenilor.

Candidatul PDL ne-a declarat că s-a decis să candideze tocmai pentru că îşi doreşte bunăstarea Câmpulungului şi a locuitorilor acestui municipiu. Ioan Ţaran s-a născut, a făcut şcoala generală, liceul şi şi-a început cariera profesională în Câmpulung Moldovenesc, municipiu despre care spune că îşi doreşte să fie unul dintre cele mai frumoase din judeţul Suceava.

Ţaran a urmat cursurile Facultăţii de Inginerie Electrică din Suceava, după care a continuat specializările post-universitare în acest domeniu de activitate. În momentul de faţă Ioan Ţăran ocupă funcţia de şef al centrului de exploatare E.ON Moldova Distribuţie S.A – Centrul Exploatare Suceava.

Ioan Ţaran a spus că s-a decis să candideze pentru funcţia de primar şi pentru că îşi doreşte ca locuitorii municipiului Câmpulung Moldovenesc să aibă parte de o administraţie locală care să lucreze pentru şi în folosul acestora.

„Vreau ca în echipă cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, să dau o direcţie de dezvoltare municipiului Câmpulung Moldovenesc. Consider că este timpul să fac un sacrificiu pe plan personal şi să vin alături de câmpulungeni şi să pun umărul la <Carul Câmpulungean>,care trebuie reconstruit şi modernizat”, a spus Ioan Ţaran.

 

„Avem o zonă de vis şi cred că stă în puterea noastră valorificarea acestui potenţial turistic”

Candidatul PDL pentru funcţia de primar a subliniat că municipiul Câmpulung Moldovenesc merită să devină o staţiune turistică de interes naţional, având în vedere „natura a fost extrem de generoasă cu noi, avem o zonă de vis şi cred că stă în puterea noastră valorificarea acestui potenţial turistic”.

Ioan Ţarana subliniat că îşi propune valorificarea potenţialului turistic oferit de masivele Rarău şi Giumalău, printr-o colaborare cu Primăriile Pojorâta, Stulpicani şi Crucea, dar şi dezvoltarea zonei Izvorul Alb, prin finalizarea pârtiei de schi de pe masivul Rarău şi prin amenajarea unui sat ţărănesc.

„Nu în ultimul rând, îmi doresc să continui proiectele începute în Câmpulung Moldovenesc împreună cu Consiliul Judeţean, cu sprijinul preşedintelui Gheorghe Flutur, dar şi demararea unor noi proiecte care să redea municipiului nostru strălucirea de odinioară”, a mai spus Ioan Ţaran.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Ţaran: Sunt un câmpulungean care îşi doreşte bunăstarea municipiului Câmpulung.
 Vizualizări articol: 906 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ioan Ţaran: Sunt un câmpulungean care îşi doreşte bunăstarea municipiului Câmpulung5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   RECOMANDARE trimis de
(15 mai 2012, 16:15:37
D-LE IOAN TARAN,
1.MAI INTAI FACETI O ECHIPA DE LA E.ON CARE SA FACA VERIFICARI PE FIECARE SCARA DE BLOC,PTR DEPISTAREA HOTILOR DE ENERGIE ELECTRICA.NU POATE PLATI O SCARA DE BLOC,CU ILUMINAT INTERMITENT DE APROX. 1 MIN,CAT PLATESTE UN APARTAMENT CU O PERSOANA.
2.LEGAT DE LOCURILE DE MUNCA,VREM SA VA AUZIM CA VETI PUNE PE LIBER,PENSIONARII CARE OCUPA FUNCTII PLATITE,PE LANGA PENSIILE DOLDORA SI MAI ALES PENSII SPECIALE.[ASOC.DE PROPR.,VILA STADION,CAR-PENSIONARI,ETC]
NE-AM SATURAT SA-I MAI CARAM IN SPATE PE BANII NOSTRI,SUNT FAMILII TINERE,IN SOMAJ,AU SI PREGATIRE[NU SCOT LIMBA CAND SCRIU CEVA,IMITAND LITERELE]DAR MAI ALES UNII AU SI DATORII ENORME.
DAR MAI ALES NU TREBUIE SA PLECE IN STAINATATE,DOAR CA ASA VREA CINEVA.
IA SA VA VEDEM!!!
2.   De cand esti tu campulungean??? trimis de
(29 mai 2012, 08:07:06
da de cand esti tu 100% campulunean???? din mama de prin Breaza si cu locuinta in Suceava????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei