Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 feb 2012 - Anul XVII, nr. 34 (4939)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţii

Flutur crede că PSD a dat semnalul unui dialog civilizat în Parlamentul României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur consideră că prezenţa liderului PSD, Victor Ponta, în Parlament înainte de votul pentru validarea noului Guvern, precum şi discursul acestuia demonstrează faptul că PSD a dat semnalul pentru un dialog civilizat. Flutur a spus că îşi exprimă speranţa că în Parlamentul României se va putea reveni la un dialog civilizat între putere şi opoziţie.

Flutur a declarat: „Nu cred că soluţia este o grevă parlamentară sau comentarii de la Grivco sau din altă parte. Nu cred că opoziţia va putea să reziste în felul acesta. De altfel, trebuie să apreciez poziţia unei părţi din USL, a PSD, prin reprezentantul lor, care a dat semnalul că pot să poarte un dialog în limite civilizate în Parlamentul României. Şi îi aşteptăm să se întoarcă sub cupola Parlamentului pentru a dialoga şi pentru a găsi cele mai bune soluţii”.

Prim-vicepreşedintele PD-L a adăugat că o guvernare fără prezenţa opoziţiei în Parlament „nu ne face bine nici nouă”.

Flutur a salutat faptul că PSD îşi doreşte să se revină la normalitate, însă a arătat că acest lucru a creat o breşă în rândul opoziţiei.

„În ultimii ani au fost foarte multe atacuri şi cred că am răspuns decent la toate. Este de salutat faptul că un segment din opoziţie îşi doreşte normalitate, cu riscul de a crea o mare breşă în opoziţie. Riscul este pentru ei, nu pentru noi. Este treaba lor, dar semnalul de înnoire a clasei politice, a limbajului politic trebuie să fie pentru toţi şi să ni-l asumăm şi noi”, consideră prim-vicepreşedintele PD-L.

El a subliniat că semnalul dat de Victor Ponta în Parlamentul României, prin tonul discursului său, îl face să creadă că parlamentarii social-democraţi vor reveni la masa discuţiilor în Parlament. Gheorghe Flutur a declarat că, din punctul său de vedere, greva parlamentarilor PNL şi PSD nu s-a justificat, în condiţiile în care ar fi fost normal să fie prezenţi la şedinţa în care s-a votat noul Guvern al României.

„Eu cred că astăzi USL este în ofsaid din punct de vedere al vieţii parlamentare. Nu te justifici să fii în grevă parlamentară când se dezbat problemele unui nou program de guvernare. Dacă e rău, hai în comisii şi spui ce e rău şi ce vrei tu în plus. Am văzut joi un mesaj de la Victor Ponta în acest sens, care însă trebuie urmat de fapte”, a încheiat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur crede că PSD a dat semnalul unui dialog civilizat în Parlamentul României.
 Vizualizări articol: 658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur crede că PSD a dat semnalul unui dialog civilizat în Parlamentul României0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PNL neliberal? trimis de
(12 feb 2012, 12:41:07
Nu ma asteptam ca cel mai comunist om din Romania sa fie chiar presedintele partidului Liberal.
2.   ... trimis de
(12 feb 2012, 13:31:39
sa speram ca acest tip de dialog va fi posibil...si Flutur sa aiba dreptate...dar..avgem de-a face cu PSD...ceea ce e cam greu de realizat!
3.   Incep zile mai linistite pentru Romania! trimis de
(12 feb 2012, 15:01:52
Foarte corecta aprecierea dlui Flutur, si eu cred ca e un pas important facut de PSD prin discursul lui Ponta si cred ca pentru Romania, pentru legislativ si executiv vor urma zile mai linistite pentru ca masurile lui Boc, apreciate de toti liderii UE, sa fie duse la bun sfarsit.
4.   Asa trimis de
(12 feb 2012, 15:42:50
INTERESANT NICI UN COMENTARIU NEGATIV...PSD-UL a dat DEJA semnalul pentru un dialog civilizat?????? PT GHEORGHE FLUTUR TOT RESPECTUL.

5.   Comentariu trimis de
(12 feb 2012, 16:23:34
pana la urma au inteles si cei din psd ca s-a facut treaba buna si se va face si in continuare.
6.   E bine ca au inteles ce e democratia, macar partia trimis de
(12 feb 2012, 16:33:14
Psd a inteles ca daca lanseaza in continuare idei prostesti are de pierdut in fata elecoratului, care a inceput sa priceapa ca au argumente subtiri. E ok ca incearca si ei sa faca ceea ce e normal in democratie, adica sa stea la negocieri.
7.   Comentariu trimis de
(12 feb 2012, 20:54:46
sa fie oare adevarat ???psd se va comporta civilizat ???nu ramane decat sa speram
8.   ............... trimis de
(13 feb 2012, 13:28:28
Asa ar fi normal,nu sa plece prin vacante justificand ca ei tin greva!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei