Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 feb 2012 - Anul XVII, nr. 27 (4932)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Băişanu începe să găsească cuvinte frumoase la adresa lui Lungu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu, consideră că preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PD-L şi primar al Sucevei, Ion Lungu, merită să fie respectat de liberali, însă doar dintr-un punct de vedere. Băişanu a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, că singura persoană indezirabilă în PNL este preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, în timp ce primarul Ion Lungu a fost trecut la categoria democrat-liberalilor faţă de care poate exista un anumit respect.
„Singurul indezirabil cu adevărat în PNL este Gheorghe Flutur. Dacă este să facem o paralelă între Gheorghe Flutur şi Ion Lungu, putem spune că Gheorghe Flutur a fost cel care a plecat din PNL şi a creat partidul acela fantomă PLD. Mai mult, Gheorghe Flutur a lovit în PNL ori de câte ori a avut ocazia”, a spus preşedintele PNL Suceava. El a adăugat că în ceea ce-l priveşte pe Ion Lungu, acesta nu a atacat şi nu a lovit niciodată PNL, după plecarea lui în acest partid. „Măcar pentru asta Ion Lungu merită respectul nostru, al liberalilor”, a subliniat Băişanu.
Întrebat dacă aprecierile făcute la adresa lui Ion Lungu au legătură cu o eventuală negociere politică între el şi edilul Sucevei, liderul liberalilor suceveni a spus că nu mai are nimic de declarat pe această temă. „Pot să vă spun foarte sigur că PNL are de foarte mult timp candidat la primăria Suceava. Şi îl vom anunţa la momentul potrivit”, a arătat Alexandru Băişanu.

 

USL trebuie să rezolve problema candidaturilor comune în mai multe localităţi ale judeţului

Pe de altă parte, Alexandru Băişanu, a declarat că, în prezent, PNL şi PSD trebuie să rezolve problema candidaturilor comune din partea USL pentru funcţia de primar în peste zece localităţi ale judeţului. Băişanu a spus că este convins de faptul că la Vatra Dornei candidatul USL va fi actualul primar Ioan Moraru. El a mai precizat că PSD şi PNL ar trebui să rezolve problema candidaturilor comune şi în Fălticeni şi Rădăuţi. Alexandru Băişanu a spus că în Fălticeni liberalii îl susţin pe actualul viceprimar, Gheorghe Aldea, în timp ce social- democraţii au un candidat tânăr, care în sondaje are mai puţine procente.
„La Fălticeni PSD stă foarte bine ca organizaţie, ca număr de membri, dar are un candidat situat în sondaje ceva mai jos decât viceprimarul nostru. La Rădăuţi, domnul Tătar ar putea fi candidatul celor de la PSD, dar nu am aflat dacă el este membru al acestui partid. Însă şi noi avem un candidat redutabil la Rădăuţi”, a declarat Băişanu.
Nu în ultimul rând, el a spus  că PNL şi PSD au o problemă şi cu Partidul Conservator. Liderul PNL Suceava a arătat că în Consiliul Local al comunei Horodnic de Jos, cei doi consilieri conservatori nu sunt de acord cu iniţiativa consilierilor PNL şi PSD de a susţine alegerea unui viceprimar liberal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu începe să găsească cuvinte frumoase la adresa lui Lungu.
 Vizualizări articol: 2162 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Băişanu începe să găsească cuvinte frumoase la adresa lui Lungu1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   USL = PCR = Mizerie trimis de
( 3 feb 2012, 11:29:04
Ii trebuie neaparat candidat la primarie.. tremura de la ger... si incepe sa derileze...Cred ca presiunea de la centru incepe sa se simta si scaunul lui Baisanu se clatina.... da pe cine sa puna in loc? ca partidu e plin de anchetati.... Nita Zmau samd...
1.1  RE: USL = PCR = Mizerie trimis de
( 3 feb 2012, 14:36:58
Baisanu este jalnic:practic il pupa in fund pe Lungu poate poate trece la uSL.nici intr-o mie de ani.....datr viz\seaza in continuare....
2.   Usl fara ciolan trimis de
( 3 feb 2012, 12:16:11
La Radauti cu tot regretul Dl.Baisanu nu aveti nici o sansa cu tatar sau galan,tot OLAREAN va esi primar.
2.1  RE: Usl fara ciolan trimis de
( 3 feb 2012, 14:39:00
Imi este mila de Baisanu.Acuma ii pupa in fund pe primari,dupa aia se roaga de ei ca mai apoi sa mai deschida o sticla de sampanie inainte de victorie..........
3.   ........... trimis de
( 3 feb 2012, 12:18:44
Lungu e un adevarat om,ca si Flutur,si fac o echipa foarte buna la carma Sucevei.Ca mai sunt intemperii in razboiul partidelor,e altceva!
4.   Comentariu trimis de
( 3 feb 2012, 13:50:00
ANAL-FABETAR nimic astazi....nimic? ti-a murit neuronul sau nu ataci in colegii de uniune!?
4.1  RE: Comentariu trimis de
( 3 feb 2012, 17:02:26
Presupui că-s psd-ist iar Băişanu “coleg de alianţă” ?
Dar un cetăşean sătul de PDL nu pot fi ? de ce ?
“ANAL-FABETAR” eşti tu şi cu TAREINCLANTA
“Speranţa” cu care vă-nbătaţi are origini .. bahice

S-AU SĂTURAT SUCEVENII DE VOI , JEGOŞILOR !
S-a dus timpul imposturii jubilative şi a persiflajului trufaş
Puteţi (şi) să staţi cu gura căscată-n fundul urnelor
Lumea ştie : candidatul PDL nu-i altceva decât un borfaş

5.   ............ trimis de
( 3 feb 2012, 14:29:52
Nu vad nici un castig de cauza prin declaratia aferenta,atat timp cat Lungu a facut o treaba foarte buna pana acum in echipa actuala,ce motive ar avea sa treaca la pnl,e chiar hilar!
5.1  RE: ............ trimis de
( 3 feb 2012, 14:41:27
Primarii din PNL si din PSD trec la PDL si UNPR iar Baisanu disperat ii cheama pe cei din PDL la USL..........cat de idiot sa fi sa crezi ca iti va merge?Lumea te vede ca esti disperat!Ia un calmant!
6.   Comentariu trimis de
( 3 feb 2012, 14:52:35
Baisanul ar trebui sa plece acum pana nu-i pprea tarziu....o sai dea un sut in...dupa alegeri ,cei de la bucuresti.Mai bine si-ar revizui vocabularul,iar domnul Lungu a fost si v-a fi primarul nostru inca multi ani de acum incolo.Este si v-a fi un gospodar f bun exact de ce avea nevoie SUCEAVA.
7.   Comentariu trimis de
( 3 feb 2012, 15:03:07
Lungu si Flutur fac o echipa extraordinara . Sunt oamenii de care avem nevoie ca sa progresam. Pdl este un partid unit si nu se destrama asa usor ca altele, deci d'l Baiseanu poate visa in continuare.
8.   Ozn trimis de
( 3 feb 2012, 15:12:57
ASTA E DEZINFORMARE...CONSIDER CA LUNGU MERITA INCA UN MANDAT LA PRIMARIA SUCEAVA....GOSPODAR ADEVARAT....SI VA MERGE PE ACELASI DRUM CU PDL SUCEAVA
9.   .... trimis de
( 3 feb 2012, 16:41:48
Băișanu a ajuns un mare pupincurist. O văzut că nu merge cu proteste acuma încearcă să se pună bine pe lângă PDL-iști. Rușine!
9.1  RE: .... trimis de
( 3 feb 2012, 22:56:36
Nu incearca sa se puna bine pe langa nimeni, doar recunoaste meritele unui primar devotat ca Ion Lungu care este dorit de cei mai multi dintre suceveni pentru inca un mandat ca primar PDL al Sucevei.
10.   Penibil!!!!!!1 trimis de
( 3 feb 2012, 16:48:19
domnul baisanu il cam perie pe domnul primar. se pare ca a facut sondaje si a inteles ca va castiga inca un mandat.
11.   Am uitat trimis de
( 3 feb 2012, 16:57:15
in felul acesta a recunoscut ca nu au in usl nici un om capabil sa il bata pe lungu. un om corect baisanu si rational in gandire.tineti-o tot asa d-le primar, nu-l dezamagiti pe baisanu:))))))
12.   .............. trimis de
( 3 feb 2012, 17:45:10
Pdl-ul are oameni de valoare,mai ales la nivel local,si acum pentru un plus de imagine pnl -ul incearca sa ambaleze frumos orice tertip!
13.   Recunoastere meritat! trimis de
( 3 feb 2012, 22:20:12
mie mi se pare ca e de apreciat atitudinea dlui Baisanu care a avut puterea sa se exprima apreciativ la adresa unui om de valoare, a unui om muncitor ca Ion Lungu. este o recunoastere meritata!
14.   ... trimis de
( 4 feb 2012, 01:08:54
nu inteleg ce vrea Baisanu....sa isi faca putina publicitate pozitiva pe spatele unui om care munceste pt Suceava....?...trebuie sa isi aduca aminte ca Lungu este in echipa castigatoare...alaturi de Pdl...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei