Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 nov 2011 - Anul XVI, nr. 267 (4865)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Intenţie

Preşedintele PNL Suceava vrea să-i cumpere cadou lui Flutur o oglindă şi un calculator de buzunar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a anunţat ieri că doreşte să-i facă daruri lui Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava. Mai exact, liderul liberalilor suceveni a anunţat că-i va cumpăra o oglindă şi un calculator de buzunar actualului şef al administraţiei judeţene.

„Sper ca acel calculator de buzunar să-i folosească şi să-l ţină mereu la îndemână, pentru a nu mai face exagerări eronate în ce priveşte evenimentele cu tentă manipulatorie, pentru că în cazul celorlalte atribuţii, de tip câţi investitori a atras în Suceava sau câte drumuri judeţene noi a inaugurat, acestea pot fi numărate pe degetele de la o mână”, a justificat Alexandru Băişanu unul din cadouri. Cât despre oglindă, preşedintele PNL Suceava consideră că aceasta îi este necesară lui Gheorghe Flutur pentru a se uita în ea înainte de a da declaraţii neadevărate.

Băişanu a venit cu aceste propuneri de cadou după ce a studiat datele furnizate de reprezentanţii Consiliului Judeţean Suceava despre Târgul „Produs în Bucovina” care a avut loc zilele trecute la Bucureşti.

Potrivit şefului liberalilor suceveni „la acest târg din București au fost prezenţi peste, atenţie, 500.000 de bucureşteni, adică 25% din populaţia capitalei şi cam 5% din cea a României, iar în cadrul ei s-au vândut 26 de tone de carne şi produse din carne, 11 tone de produse lactate, 3,5 tone de produse de patiserie, 13 tone de mere, 900 de kilograme de miere de albine şi peste 100 de kilograme de păstrăv în

2 cetină. Altfel spus, de la acest târg, un bucureştean a plecat cu plasa plină: 50 de grame de carne, 22 de grame de lapte, 7 grame de produse de patiserie, jumătate de măr, o linguriţă de miere de albine şi vreo doi solzi de păstrăv”.

Alexandru Băişanu i-a recomandat preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava să se aplece mai mult asupra altor lucruri, cum ar fi concedierile din perioada 2009-2011, când judeţul a ajuns să numere cu 4.100 de salariaţi mai puţin faţă de 2008.

 

Vrea fluidizarea traficului rutier în municipiul Suceava

O altă problemă pe care liderul PNL Suceava a ridicat-o în cadrul conferinţei de presă de ieri a fost aceea a traficului rutier din municipiu. Alexandru Băişanu s-a arătat nemulţumit de faptul că s-au cheltuit în jur de 100.000 de euro pentru realizarea unui studiu de impact, dar că acesta nu a fost pus în aplicare.

„Avem semafoare din 200 în 200 de metri care nu sunt sincronizate, iar asta înseamnă timp suplimentar petrecut în trafic şi creşterea sumelor plătite pentru carburanţi”, a menţionat Băişanu.

Acesta nu a ratat momentul pentru a-l critica pe primarul Ion Lungu, pe care-l consideră principal responsabil de această situaţie.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele PNL Suceava vrea să-i cumpere cadou lui Flutur o oglindă şi un calculator de buzunar.
 Vizualizări articol: 556 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Preşedintele PNL Suceava vrea să-i cumpere cadou lui Flutur o oglindă şi un calculator de buzunar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bafta trimis de
(12 nov 2011, 09:05:12
asta cumpara si flutur face proiectelaughing. Nu e o startegie buna de a-l invinge pe fluturlaughing

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei