Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 ian 2011 - Anul XVI, nr. 24 (4622)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

În 2012

Vasile Ilie: „Fiecare primărie din judeţ va avea câte un proiect de dezvoltare şi nu datorii”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, Vasile Ilie, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că în anul 2012 toate primăriile din judeţ vor avea cel puţin un proiect de dezvoltare şi vor beneficia de finanţări europene. Ilie a spus că până la viitoarele alegeri locale din anul 2012 toate administraţiile locale din judeţ vor avea fie proiecte finalizate, fie proiecte în derulare, şi nu se vor confrunta cu probleme legate de datorii.

„Peste un an şi patru luni intrăm în alegerile locale. PD-L îşi propune ca la aceste alegeri să vină cu lucruri concrete, realizate în fiecare localitate a judeţului Suceava. Vom putea să ne prezentăm la viitoarele alegeri cu o serie de proiecte gata realizate sau în curs de realizare. Iar în 2012, fiecare primărie va avea cel puţin câte un proiect, precum şi fonduri europene, şi nu va avea datorii, aşa cum s-a întâmplat după ultimul mandat al PSD la conducerea Consiliului Judeţean Suceava. Iar ceea ce s-a făcut în judeţ în aceşti primi trei ani de când PD-L se află la conducerea acestei instituţii, nu s-a făcut în două sau trei mandate anterioare”, a declarat Vasile Ilie, care ocupă şi funcţia de vicepreşedinte al CJ Suceava. El a arătat că printre proiectele finalizate sau care vor continua şi după anul 2012 şi care vor putea fi prezentate sucevenilor se numără finalizarea drumului european 576 Suceava – Cluj, construirea rutelor ocolitoare ale oraşelor Suceava, Rădăuţi, Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc, modernizarea drumul Suceava – Botoşani, modernizarea Aeroportului Suceava, alimentări cu apă şi canalizări, precum şi alimentări cu gaze naturale, construcţia gropii ecologice de deşeuri de la Moara, precum şi proiectele pe fonduri europene din localităţile judeţului.

 

52% din bugetul Consiliului Judeţean este destinat proiectelor de dezvoltare

Vasile Ilie a reamintit că din bugetul pe anul 2011 al Consiliului Judeţean, în sumă de 137 de milioane de lei, cea mai mare parte, respectiv 52%, va fi destinată proiectelor de dezvoltare. Ilie a spus că printre priorităţile administraţiei judeţene se numără cofinanţarea proiectelor europene, construirea şi modernizarea drumurilor din judeţ, construcţia de sisteme de alimentări cu apă şi canalizare în fiecare comună, realizarea unui sistem integrat de management al deşeurilor în judeţ, precum şi proiecte de împăduriri ale terenurilor degradate. Ilie a mai declarat că din bugetul pe acest an vor fi alocate fonduri pentru continuarea investiţiilor de modernizare a Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”, urmând să fie alocate fonduri şi pentru cofinanţarea proiectului Euronest, prin care Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava va fi dotat cu 20 de autospeciale pentru intervenţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Ilie: „Fiecare primărie din judeţ va avea câte un proiect de dezvoltare şi nu datorii”.
 Vizualizări articol: 748 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vasile Ilie: „Fiecare primărie din judeţ va avea câte un proiect de dezvoltare şi nu datorii”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(31 ian 2011, 13:06:12
Cum ,, prostia nu doare ’’ ?
Doare , da’ nu pe moment
Şi afectează pe fiecare
Pe toţi ... indiferent

Unii ’ s victime colaterale
De conjunctură ( mai ales )
Dar : PROSTIA DOARE
Dar şi trece ( nu mai sta cu stres )
I ... trece , până data viitoare

Autismul băsescian
Nu’i afectează pe masochişti
Te simţi cumva european ?
NU . Tu’n ... ŢIGĂNIA te mişti

Taraful portocaliu bucovinean
Îţi cântă fals de ani şi ani
Şi’apoi ( cu un slogan viclean )
Ghici ce votezi ? D . A . : tot golani

2.   Vorbe trimis de
(31 ian 2011, 16:58:37
Fiecare primarie din judet va primi bani pentru seminte.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei