Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 nov 2010 - Anul XV, nr. 276 (4567)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Intenţie

PSD vrea să-i aducă în piaţa volantă pe cei care vând pe la colţurile pieţelor din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Social democraţii suceveni vor să-i ajute pe cei care încearcă să vândă lapte, brânză şi ouă la intrarea în pieţele din municipiul reşedinţă de judeţ să-şi comercializeze produsele în piaţa ţărănească volantă din faţa Palatului Administrativ care funcţionează sâmbătă şi duminica la iniţiativa preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur. Vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Ovidiu Milici a declarat că social democraţii vor trece la acţiune chiar în weekendul viitor, atunci când vor încerca să amplaseze câteva mese în piaţa volantă pentru respectivii comercianţi. Milici nu vede nici un impediment ca oamenii să nu poată comercializa lapte, brânză şi ouă în piaţa volantă, mai ales că sunt produse bio, iar piaţa oferă un vad mai bun pentru ei.

„Ne gândim foarte serios că începând cu această sâmbătă şi duminică o echipă de voluntari ai PSD să  amplaseze patru-cinci mese special pentru aceşti oameni şi credem că nu va fi nici o problemă nici cu poliţia comunitară,  nici cu Direcţia Sanitar Veterinară, nici cu Direcţia de Sănătate Publică nici cu Finanţele. Nu cred că vom întâmpina dificultăţi. O să amplasăm câteva mese astfel încât să oferim posibilitatea acestor oameni să vândă câteva ouă, un litru de lapte, un kilogram de brânză. Sunt produse bio şi oamenii aceştia sunt bucovineni şi trăiesc în acest judeţ”, a declarat Milici.

Ovidiu Milici consideră o nedreptate ca acestor oameni care îşi comercializează acum produsele pe la colţurile pieţelor să nu li se ofere posibilitatea de a vinde în piaţa volantă. Cu atât mai mult cât este o piaţă ţărănească, iar oamenii respectivi, spune Milici, sunt ţărani din comunele limitrofe Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD vrea să-i aducă în piaţa volantă pe cei care vând pe la colţurile pieţelor din Suceava.
 Vizualizări articol: 698 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD vrea să-i aducă în piaţa volantă pe cei care vând pe la colţurile pieţelor din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei