Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 nov 2010 - Anul XV, nr. 276 (4567)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ghinion

I-au furat maşina în timp ce sufla în alcooltest, în postul de poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Sălăgeni, comuna Dumbrăveni, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, fiind acuzat că a furat un autoturism, în timp ce proprietarul maşinii era în sediul postului de poliţie şi sufla în alcooltest.

Suspectul, Florin Ionel Eminovici, va ajunge în boxa acuzaţilor nu numai pentru furt calificat, ci şi pentru că s-a urcat la volan fără a avea permis de conducere, întrucât la data comiterii faptei tânărul nu avea carnet de şofer.

La două luni de la furt, Eminovici a obţinut permisul de conducere, însă deja era prea târziu.

Toată povestea s-a petrecut în 19 aprilie 2008, se arată în actul de sesizare a instanţei.

În seara acelei zile, Eminovici şi mai mulţi cunoscuţi de-ai săi au rugat un bărbat care era cu un autoturism Dacia 1310 Break să îi ducă cu maşina de la Sălăgeni până  în localitatea Hânţeşti. Şoferul a acceptat, însă nu ştia ce ghinion avea să i se întâmple.

Pe drum, şoferul a fost tras pe dreapta de un echipaj de poliţie, pe raza comunei Siminicea. Pentru că mirosea a alcool, conducătorul auto a fost rugat să vină până la postul de poliţie, care se afla în apropriere, pentru a-i fi testată alcoolemia.

Supăraţi că trebuie să-şi continue drumul pe jos, tinerii luaţi la “ocazie”, care fuseseră daţi jos din autoturism, au găsit o soluţie.

Cum unul dintre geamuri nu era închis bine, unul dintre pasageri, Valerică Raţă, a deschis portierele, şi cu ajutorul unei chei de Dacie pe care o avea asupra sa Florin Ionel Eminovici, au reuşit să pornească maşina şi au plecat spre Sălăgeni.

Dacă, iniţial, maşina  a fost pornită şi condusă de Valerică Raţă, pe drum, la volan s-a urcat Florin Ionel Eminovici, deşi nu avea permis de conducere.

Între timp, şoferul păgubit a observat că maşina i-a fost furată, motiv pentru care s-a întors la postul de poliţie, de data aceasta să reclame furtul.

Autoturismul a fost găsit, câteva ore mai târziu, pe un drum comunal din satul Sălăgeni. Maşina nu prezenta avarii vizibile la exterior, însă, în interior, mai multe fire erau smulse din bord, iar pedala de acceleraţie era ruptă.

Proprietarul nu a făcut plângere, motiv pentru care nu s-au mai făcut cercetări şi pentru distrugere.

La finalul anchetei, Valerică Raţă a primit o sancţiune administrativă de 700 de lei, iar Florin Ionel Eminovici a fost trimis în judecată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului I-au furat maşina în timp ce sufla în alcooltest, în postul de poliţie.
 Vizualizări articol: 3580 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
I-au furat maşina în timp ce sufla în alcooltest, în postul de poliţie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei