Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 iun 2010 - Anul XV, nr. 133 (4424)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cerere

Parlamentarii PD-L de Suceava, invitaţi să voteze moţiunea de cenzură la vedere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Ioan Stan a anunţat că parlamentarii social democraţi vor vota „cu bilele la vedere” moţiunea de cenzură pe care PSD a depus-o în împotriva Guvernului Emil Boc şi cere colegilor săi de la PD-L să facă acelaşi lucru.

„Astfel cred că îndreptăţesc aşteptările cetăţenilor din colegiul meu şi mă asociez necazurilor prin care trec ei, votând pentru căderea acestui Guvern. Le recomand şi îi rog şi pe ceilalţi parlamentari suceveni de altă culoare politică să voteze cu bilele la vedere, să voteze pentru căderea acestui Guvern”, a spus Stan. El a avut o trimitere directă către senatorul PD-L de Suceava Orest Onofrei.

„Fac referire la domnul senator Orest Onofrei, care spunea că în orice condiţii va vota cu acest Guvern. Îl compătimesc pentru faptul că s-a trezit în 2006 şi 2008 la putere, dar este timpul să se trezească acuma. Să voteze împotriva acestui Guvern, împotriva tendinţei acestui Guvern de a tăia din amărâtele de pensii şi din salariile majorităţii cetăţenilor din această ţară. În condiţiile în care domnul Orest Onofrei nu se trezeşte, atunci, vorba românului, <din toate stările te poţi trezi, numai din una nu>”, a mai spus deputatul social democrat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parlamentarii PD-L de Suceava, invitaţi să voteze moţiunea de cenzură la vedere.
 Vizualizări articol: 778 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Parlamentarii PD-L de Suceava, invitaţi să voteze moţiunea de cenzură la vedere5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Este cat se poate de normal! trimis de
(10 iun 2010, 14:03:51
Este cat se poate de normal ca toti parlamentarii sa voteze marti la vedere fiindca asta doresc si alegatorii lor. Au fost alegeri uninominale, parlamentarii n-au fost alesi pe liste de partid, toti cei alesi s-au prezentat cu nume si prenume in fata electoratului lor si intrucat si alesii PDL au pastrat mereu legatura cu electoratul, acum este cazul ca Ei, cei de la PDL, sa expuna public faptul ca pensionarii ce i-au votat vor taierea pensiilor amarate ale catorva zeci - sau sute - de mii de batrani din judetul Suceava si ca se solidarizeaza intrutotul cu cei ce-au pustiit intregul buget, ba chiar si imprumutul primit de la FMI! Ei, alesii PDL, trebuie sa arate ca asta le-au cerut alegatorii lor, cei pacaliti cu cate-o galetusa portocalie si care, acum, nu mai pot de bine. Sa-i vedem si dupa vot printre noi!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei