Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 nov 2009 - Anul XIV, nr. 273 (4259)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opţiune

PSD-iştii susţin că majoritatea locuitorilor municipiului Suceava nu-l mai doresc pe Băsescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Majoritatea locuitorilor municipiului Suceava nu-l mai vor pe Traian Băsescu preşedinte. Concluzia aparţine preşedintelui Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache, şi a fost desprinsă în urma discuţiilor cu cetăţenii purtate pe parcursul campaniei electorale. „Sucevenii consideră că în România circul trebuie să ia sfârşit, consideră că scandalul, ura trebuie să înceteze şi în România trebuie să se instaureze liniştea, singura care poate să împace poporul român care a fost dezbinat de Traian Băsescu în portocalii şi restul”, a spus Iordache.
El a precizat că, la nivelul municipiului Suceava, PSD a făcut o campanie civilizată, „în care am arătat calităţile candidatului nostru, Mircea Geoană, şi veleităţile acestuia de a fi preşedintele României”. Iordache a menţionat că, de-a lungul campaniei, oamenii au avut o atitudine corectă faţă de PSD şi de caravana social democrată, drept pentru care a ţinut să le mulţumească public.
Preşedintele PSD Suceava a mai spus că, în urma discuţiilor cu cetăţenii, a constatat că mulţi dintre ei sunt nemulţumiţi de activitatea primarului Ion Lungu.
„Oamenii spun că, de două luni de zile, oraşul nu mai este condus şi este firesc, pentru că, de două luni, Ion Lungu se ocupă de campania electorală a PD-L, uitând de promisiunile pe care le-a făcut cetăţenilor acestui oraş. Ne întreabă cetăţenii de unde bani pentru asemenea campanie deşănţată? Atâtea hectare de mash-uri, atâtea sute de steaguri pe care este tras chipul lui Traian Băsescu. Mulţi dintre ei ne întreabă pe noi dacă nu există vreo legătură între modul în care se derulează lucrările în Suceava, între pavelele care sunt puse în tot oraşul şi între lucrările care au deja termen expirat”, a spus Iordache. El a chemat sucevenii la vot, spunându-le că Mircea Geoană „este singura garanţie pentru ca România să progreseze, pentru ca scandalul şi ura să înceteze”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD-iştii susţin că majoritatea locuitorilor municipiului Suceava nu-l mai doresc pe Băsescu.
 Vizualizări articol: 687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PSD-iştii susţin că majoritatea locuitorilor municipiului Suceava nu-l mai doresc pe Băsescu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Daca-s corecte! trimis de
(20 nov 2009, 18:06:25
Daca alegerile-s corecte, atunci da, procentajul va fi sub 50%, dar stiti cum e vorba: nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara!
2.   Sondajele,ca si voturile nu vor fi fraudate! trimis de
(21 nov 2009, 22:38:22
Poate este coruptie in tara asta,insa voturile nu prea pot fi fraudate,intrucat este vorba de un sistem bine pus la punct.Altfel candidatii nostri nu s-ar mai zbate atat de mult,sa ne castige simpatia.Iar daca sondajele expun ca nr de voturi majoritare pe Basescu,inseamna ca chiar asa e.Iar in Suceava,Basescu detine peste 60%din voturi,asa ca imi pare rau dar PSD-ul este prost informat,ca sa nu spun ca e mincinos!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei