Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 nov 2009 - Anul XIV, nr. 273 (4259)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Apreciere

Iordache: „Singura preocupare a lui Gheorghe Flutur este să-l intabuleze pe Băsescu la Cotroceni”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Virginel Iordache, l-a atacat în termeni ironici pe liderul judeţean al democrat-liberalilor, Gheorghe Flutur, despre care a spus că este „un pseudopreşedinte de Consiliu Judeţean” şi că singura sa preocupare este „să-l intabuleze pe Traian Băsescu” la Cotroceni.
„Pseudopreşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, şi camarila acestuia a îngenuncheat judeţul Suceava, l-a jignit prin tot ceea ce a făcut. Singura preocupare a lui Gheorghe Flutur, care a uitat de promisiunile pe care le-a făcut judeţului Suceava, este să-l intabuleze pe Traian Băsescu la Cotroceni. După toate promisiunile pe care le-a făcut de-a lungul timpului, intabularea terenurilor, târguri pentru produsele bucovinene, singura preocupare a lui Gheorghe Flutur este perpetuarea la putere a lui Traian Băsescu, omul care a fost pentru România şi pentru judeţul Suceava o pedeapsă de la Dumnezeu. Nu cred că Băsescu mai are ce căuta în fruntea statului român”, a declarat Iordache.
El consideră că sucevenii nu ar mai trebui să ia în seamă recomandările pe care le face Gheorghe Flutur vizavi de persoanele cărora ar trebui să li se acorde susţinere, amintind că toate recomandările făcute până acum nu au avut acoperire.
„Să ne aducem aminte de recomandările pe care le-a făcut unor anonimi care au fost şi au devenit anonimi. Să nu uităm de omul pe care Flutur l-a recomandat ca apropiat al sucevenilor, viitor prim-ministru, Theodor Stolojan, omul despre care se spunea că va aduce la Suceava numai miere şi despre care eu spuneam odată că a uitat de Suceava. Să nu uităm că domnul Flutur l-a recomandat şi pe domnul Druc, care a candidat în colegiul Siret şi de care lumea nu a mai auzit. Iată recomandările pe care le face un pseudopreşedinte al Consiliului Judeţean, care a uitat de suceveni, care a uitat de Suceava”, a mai spus Iordache.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iordache: „Singura preocupare a lui Gheorghe Flutur este să-l intabuleze pe Băsescu la Cotroceni”.
 Vizualizări articol: 852 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Iordache: „Singura preocupare a lui Gheorghe Flutur este să-l intabuleze pe Băsescu la Cotroceni”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu Iordache trimis de
(20 nov 2009, 23:45:54
Iordache e ultima persoana care ar trebui sa deschida gura. Are cea mai proasta reputatie ca verticalitate si integritate. Ca ceea cespune e adevarat e altceva. Dar sa-l lase pe Nechifor sau pe altii din PSD sa vorbeasca. Ca numai cand apare decredibilizeaza mesajul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei