Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 oct 2009 - Anul XIV, nr. 251 (4237)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Câmpulung

Şicane electorale îndreptate împotriva candidatului PD-L

Debutul campaniei electorale nu a fost unul foarte blând la Câmpulung Moldovenesc, iar PSD şi PD-L au intrat în conflict de la început. Social-democraţii şi-au instalat bannere stradale pentru susţinerea candidatului Mircea Geoană, dar au rămas fără ele. Democrat-liberalii le-au dat jos şi le-au instalat pe ale lor în loc. Liderul tineretului social-democrat local, Nelu Becica, ne-a spus că materialele respective nu au fost doar înlăturate, ci sustrase pur şi simplu, ceea ce, în opinia sa, este cu atât mai grav. Potrivit precizărilor preşedintelui Organizaţiei Municipale PSD, Radu Platon, organizaţia nu a făcut plângere la Poliţie, pentru că are “cuvântul de onoare al şefului local PD-L, Gheorghe Niga, şi al viceprimarului Mihăiţă Negură” că materialele vor fi reamplasate pe cheltuiala democrat-liberalilor. Platon spune că a fost vorba despre o neînţelegere legată de amplasamentul bannerelor. Ambele partide au depus documentaţiile şi au plătit taxe legale, dar PD-L ar fi plătit primul şi a ales locurile după cum şi-a dorit.
Ulterior, şi PD-L s-a trezit într-o situaţie penibilă. Lângă cortul portocaliu electoral cu afişe ale candidatului Băsescu a apărut, vineri la prânz, o coroană mortuară, ornamentată cu flori tricolore şi cu inscripţia “Veşnică recunoştinţă”. Coroana a fost înlăturată de echipa social-democraţilor, aflată şi ea în apropiere, dar aceasta susţine că nu a fost plasată de membrii PSD, ci de un simpatizant supărat. “A adus-o un om cu opt copii, care nu e membru la noi, dar e simpatizant şi ne-a ajutat la pus materiale electorale. Probabil s-a supărat că ăştia portocalii şi-au bătut joc de efortul lui şi ne-au luat bannerele sau poate o fi vrut să mulţumească preşedintelui pentru cum trăieşte. A spus că vrea să aducă flori pentru şeful şi noi doar l-am convins în cele din urmă, după câteva minute, să ia coroana de acolo, ca să nu creadă liberal-democraţii că am pus-o noi”, ne-au spus social-democraţii din echipa electorală câmpulungeană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şicane electorale îndreptate împotriva candidatului PD-L.
 Vizualizări articol: 557 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şicane electorale îndreptate împotriva candidatului PD-L0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dar care? trimis de
(26 oct 2009, 11:06:28
dar care candidat de la PDL? Eu nu am vazut decat afise cu Basescu, cu portocaliu, si cu sloganul "de ce le e frica, nu scapa - hai la referendum". Pai referendumul este facut de basescu in calitate de presedinte, sau este facut de catre PDL pe cheltuiala PDl ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei