Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 oct 2009 - Anul XIV, nr. 235 (4221)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Primarii liberali suceveni condamnă gestul senatorului Prodan de a pleca din PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Demisia senatorului Tiberiu Prodan din PNL Suceava şi anunţul că acesta îi va sprijini pe democrat-liberali în campania electorală a fost criticată dur de primarii şi liderii locali ai liberalilor. Unul dintre cei care nu au fost de acord cu opţiunea lui Prodan este primarul oraşului Siret, acolo unde locuieşte senatorul. Este vorba despre primarul liberal Adrian Popoiu, care a precizat că demisia lui Tiberiu Prodan l-a surprins şi că nici un alt liberal din Siret nu îl va urma.
„Nu voi face niciodată ceea ce a făcut domnul Prodan. Şi pot să spun că nici consilierii locali ai PNL nu îl vor urma pe senatorul Prodan”, a subliniat Popoiu, care ocupă şi funcţia de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL.

 

Ursaciuc: „Verticalitatea şi moralitatea erau însuşiri de bază ale lui Tiberiu Prodan”

Unul dintre cei mai vechi membri ai PNL Suceava, primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, consideră că demisia din acest partid a lui Tiberiu Prodan contravine „întregii lui deveniri”.
„Verticalitatea, constanţa şi moralitatea erau însuşiri de bază atunci când vorbeam de Tiberiu Prodan. Şi sper ca dumnealui, prin mişcarea pe care a făcut-o, să nu contrazică ceea ce cred eu despre el”, a spus Ursaciuc.
La rândul său, primarul din Vatra Dornei, Ioan Moraru, consideră că gestul lui Tiberiu Prodan era previzibil, precizând că fostul senator liberal „făcea un scandal monstru la toate şedinţele noastre de partid”.
„I-am şi spus, la o şedinţă, că am impresia că vrea să vândă PNL. Era vizibil acest lucru”, a spus Moraru. El a precizat că îi pare rău că liberalii suceveni au muncit pentru Tiberiu Prodan pentru ca acesta să obţină două mandate de senator.
„El se va pune la adăpostul unei pensii frumoase, având în vedere că este la al doilea mandat de senator. Şi poate ar fi bine dacă ar dona jumătate din această pensie simpatizanţilor liberali care l-au făcut senator”, a spus Ioan Moraru. El a mai adăugat că, în ceea ce-l priveşte, nu va renunţa la PNL şi niciodată nu îşi va declara susţinerea faţă de PD-L.
Critici la adresa senatorului Tiberiu Prodan a avut şi primarul comunei Dumbrăveni, Ioan Pavăl. Preşedinte al Ligii Aleşilor Locali din PNL Suceava, Pavăl a declarat că nu îl încântă deloc demisia lui Tiberiu Prodan, mai ales că i-a făcut acestuia campanie la alegerile parlamentare de anul trecut.
„Am muncit pentru el în campania electorală. este omul care a ieşit parlamentar în colegiul în care am muncit şi eu. Demisia din PNL este opţiunea dumnealui, dar nu este frumos”, a precizat Pavăl. El a mai spus că personal nu va demisiona din PNL, considerând că nu îşi poate trăda alegătorii.
„Putem să stăm patru ani la putere, apoi patru ani în opoziţie, nu se întâmplă nimic. Şi nu trebuie ca, atunci când eşti în opoziţie, să fugi imediat la cei care sunt la putere”, a mai adăugat primarul din Dumbrăveni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarii liberali suceveni condamnă gestul senatorului Prodan de a pleca din PNL.
 Vizualizări articol: 818 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.55/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 11 voturi
Primarii liberali suceveni condamnă gestul senatorului Prodan de a pleca din PNL3.5511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei