Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 oct 2009 - Anul XIV, nr. 235 (4221)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăvălug portocaliu

Încă un set de directori PD-L trimis în plic, la Guvern, pentru instalare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Următorii pe lista schimbărilor din funcţiile de şefi de instituţii sunt directorii PSD ai unităţilor din subordinea Ministerului Agriculturii şi Ministerului Tineretului şi Sportului.
Noii directori şi directori adjuncţi care vor fi responsabili de soarta agriculturii sucevene, ale căror nume au fost trimise de PD-L Suceava la Guvern, sunt Ionuţ Şandru, şef la Direcţia Agricolă, Nicoleta Cheler – director la APIA, Dorel Guliciuc- director la Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, Jenica Turiceanu -inspector şef la Inspectoratul Judeţean pentru Controlul Calităţii Seminţelor, Viorel Marinache – şef la Oficiul Judeţean de Consultanţă Agricolă, Nicolae Catargiu- şef la Oficiul Judeţean pentru Studii Pedologice şi Agrochimice, Costel Girigan – inspector şef la Inspectoratul Teritorial Regim Silvic şi Vânătoare.
Adjuncţi la Direcţia Agricolă vor fi Valeria Simioniuc la Dezvoltare Rurală, Dumitru Parasca la Serviciul Inspecţie, Florinel Avasiloaie la Unitatea Fitosanitară şi Costel Ignătescu, pus în funcţie de PSD, din partea Partidului Conservator, dar menţinut în funcţie şi de PD-L.
Alte persoane care vor primi funcţii de la PD-L în instituţiile statului mai sunt Nelu Tcaciuc, adjunct la AJOFM, Adrian Ancuţa- adjunct la Direcţia vamală Suceava şi Simona Bădeliţă, la Direcţia de Finanţe Suceava, în locul Silviei Boliacu.

 

PD-L acuză PSD că nu lasă libere fotoliile de directori pentru oamenii săi

La Direcţia de Tineret şi la Clubul Sportiv Municipal problema adjuncţilor a fost rezolvată de ministrul Sorina Plăcintă, care printr-un ordin a desfiinţat posturile. Direcţia de Sport va fi condusă de Daniel Ungureanu, iar cea de Tineret de Cristian Andrei.
Referitor la termenul prevăzut pentru înlocuiri, preşedintele Organizaţiei Municipale de Tineret a PD-L, Lucian Harşovschi, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că acestea s-ar putea produce în două, trei săptămâni, acuzând PSD că nu se ţine de cuvânt, adică să-şi retragă oamenii din instituţiile descentralizate odată cu ieşirea de la guvernare.
Termenul iniţial dat de vicepreşedintele PD-L, Gheorghe Flutur, de 48 de ore de la demisia miniştrilor PSD, s-a dovedit a fi prea optimist, deoarece până la această oră nici un director PSD din judeţul Suceava nu a demisionat şi cei mai mulţi nici nu intenţionează s-o facă prea curând. Au fost schimbaţi din funcţie doar şefii Direcţiei Silvice şi Silvia Boliacu, din postul de adjunct la Finanţe. Acesteia din urmă decizia de înlocuire nu i-a putut fi înmânată, deoarece este în concediu medical.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă un set de directori PD-L trimis în plic, la Guvern, pentru instalare.
 Vizualizări articol: 766 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.64/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.6 din 11 voturi
Încă un set de directori PD-L trimis în plic, la Guvern, pentru instalare1.6511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tavalug portocaliu trimis de
( 7 oct 2009, 19:50:42
Tavalug portocaliu care latra a pustiu. Peste cateva saptamani si portocalii vor trebui sa sara in aer. Magistrala politica romaneasca a pamantului parjolit.

Partea proasta este ca pamantul este al nostru, iar dementii se joaca cu vietile noastre, cu ale copiilor nostri, pe viitorul nostru si al copiilor. Si nu se mai termina.

Totusi speram ca odata sa la spargem gasca.

Ho nesimtitilor, jos portocalii si rosii, sa va fie rusine ca ne-ati adus aici!

Sa traiti bine!
2.   Fara titlu trimis de
( 7 oct 2009, 19:52:03
nu ar putea primi prin cumul domnul padurar Flutur toate functiile de director la instututiile judetului?daca ar accepta asa fara renumeratie ar face si economie la buget

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei