Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 sep 2009 - Anul XIV, nr. 209 (4195)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Critici

Orban spune că Elena Udrea a întrecut „orice limită a bunului-simţ”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, la Suceava, că ministrul Turismului, Elena Udrea, a întrecut orice limită a bunului-simţ, făcând referire atât la atitudinea acesteia la şedinţele comisiei parlamentare de anchetă, cât şi la declaraţiile din ultima perioadă.
„Cu riscul de a fi acuzat că mă ante-pronunţ, ministrul Turismului a depăşit orice fel de limită a bunului-simţ, a normalului şi a unui comportament decent, civilizat. Aproape la fiecare declaraţie minte, lansează acuzaţii fără nici un fel de suport şi se comportă, cu voie de la marinar, total în afara cadrului constituţional şi legal. Asta pentru că îşi imaginează că România este ţara lui Băsescu”, a subliniat Orban.
El a făcut referire la declaraţiile Elenei Udrea de la Şcoala de Vară a PD-L, unde aceasta a precizat că în politica din România există foarte multe nulităţi. În acest context, Udrea a spus că îl cunoaşte pe Cozmin Guşă de când acesta mânca gratis la masa soţului ei, Dorin Cucoş.
Ludovic Orban a explicat că fără a-i lua apărarea lui Cozmin Guşă, Elena Udrea şi soţul acesteia, Dorin Cucoş, au fost beneficiarii unor servicii, pe care le consideră ilegale, în perioada Guvernului condus de Adrian Năstase.
„Erau vremuri în care domnul Guşă mânca pentru că era invitat. Asta deoarece domnul Guşă era în perioada respectivă secretarul general al PSD şi mâna dreaptă a premierului Adrian Năstase. În perioada respectivă, atât domnul Cocoş, cât şi doamna Udrea, care se dă mare luptătoare anti-PSD, au fost beneficiarii serviciilor ilegale oferite de regimul Năstase”, a declarat Orban. El a făcut referire la un contract de 400.000 de euro pe care cabinetul de avocatură al Elenei Udrea l-a câştigat în perioada Guvernului Năstase pentru asistenţă şi reprezentarea juridică a RA-APPS.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orban spune că Elena Udrea a întrecut „orice limită a bunului-simţ”.
 Vizualizări articol: 701 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Orban spune că Elena Udrea a întrecut „orice limită a bunului-simţ”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei