Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 mai 2009 - Anul XIV, nr. 103 (4089)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fără elan

PNL aspiră la media pe ţară a liberalilor, la europarlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Alegerile europarlamentare vor avea loc peste o lună, dar liberalii suceveni sunt încă în faza de organizare. Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Aurel Mihai Steiciuc, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că strategia de campanie nu este încă definitivată, dar organizaţia sa îşi propune să obţină un scor care să atingă media pe ţară a PNL.

“Suntem în perioada în care strângem un nucleu de 60-100 de persoane care îşi vor asuma răspunderea rezultatelor pe secţii de votare. Nu pot să spun că am terminat găsirea acestui nucleu, dar undeva la jumătatea lui suntem”, a arătat Steiciuc. Acesta a mai spus că activiştii PNL Suceava doresc să facă o campanie bună partidului pentru alegerile din 7 iunie, dar ţinta finală este anul electoral 2012, când visează să recucerească Primăria Suceava şi să obţină la Consiliul Local peste 30 la sută.

 

Crin Antonescu vine la Suceava în data de 22 mai

În campania pentru euroalegeri va veni la Suceava, în data de 22 mai, şi liderul partidului, Crin Antonescu, iar Mihai Steiciuc aşteaptă ca sucevenii să vină în număr cât mai mare la o întâlnire cu acesta şi să-i arate că-l susţin pentru Preşedinţia României. 

În cazul în care acest deziderat nu se va realiza, liderul local al PNL a apreciat că „Antonescu va ajunge preşedinte şi fără voturile Sucevei”.

Lipsa oricărui elan şi a determinării pentru bătăliile electorale care urmează arată că liberalii suceveni nu s-au dezmeticit nici acum după ce „căpitanul” Gherorghe Flutur şi o parte dintre „locotenenţii” săi extrem de eficienţi pe tărâmul activismului politic, Ion Lungu, Dumitru Pardău sau Orest Onofrei, au trecut în tabăra celui mai puternic duşman al PNL.

Din păcate pentru liberalii suceveni şi pentru electoratul PNL, nici pierderea alegerilor locale şi nici a unor colegii electorale în faţa unor candidaţi care au avut drept atu doar partidul din partea căruia au candidat, PD-L, nu i-au trezit din starea de contemplaţie şi de aşteptare a unui Mesia care să-i ducă la victorie fără un minim efort. Practic, la această oră sucevenii află doar din presă, din când în când, că PNL mai are la Suceava o filială.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL aspiră la media pe ţară a liberalilor, la europarlamentare.
 Vizualizări articol: 614 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
PNL aspiră la media pe ţară a liberalilor, la europarlamentare3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei