Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 apr 2009 - Anul XIV, nr. 86 (4072)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Transparenţă

PNL cere CJ să prezinte cheltuielile pentru „Paştele în Bucovina”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Liberalii suceveni au anunţat că vor solicita conducerii Consiliului Judeţean Suceava să prezinte opiniei publice cheltuielile pentru proiectul „Paştele în Bucovina”.

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Mihai Steiciuc, a precizat că liberalii apreciază acţiunea de promovare a Sucevei, sub numele de Bucovina, însă în spiritul transparenţei, Consiliul Judeţean ar trebui să facă publice cheltuielile aferente proiectului respectiv, dar şi sursa fondurilor.

„Apreciem că afişajele făcute în Suceava sunt inutile. Şi asta pentru că această promovare trebuia făcută în alte zone ale ţării, deoarece noi oricum sărbătorim Paştele în Bucovina”, a declarat Steiciuc.

Liderul liberalilor suceveni a mai spus că, prin afişajele amplasate în Suceava, conducerea PD-L a Consiliului Judeţean face campanie electorală acestei formaţiuni politice.

„Sperăm că populaţia Sucevei nu se va lăsa din nou înşelată de acţiunile populiste făcute de PD-L şi că îşi va da seama că diferenţa de nivel de trai nu poate fi acoperită de o găleată sau de un ou”, a declarat preşedintele PNL Suceava.

 

Steiciuc critică populismul Guvernului Boc

Pe de altă parte, Mihai Steiciuc a precizat că PNL intenţionează să demaşte diferenţe, din ce în ce mai mari, dintre promisiunile actualei coaliţii de guvernare şi a Guvernului Boc şi realizările efective. Steiciuc a arătat că, deşi premierul Emil Boc a anunţat deblocarea sistemului bancar, băncile din România sunt „închise” din punctul de vedere al acordării creditelor, atât pentru populaţie, cât şi pentru agenţii economici.

„Este un prim exemplu legat de ceea ce s-a promis şi ce s-a realizat. Probabil că domnul Boc se referea la deblocarea posturilor de preşedinţi la băncile cu capital de stat”, a încheiat Mihai Steiciuc.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL cere CJ să prezinte cheltuielile pentru „Paştele în Bucovina”.
 Vizualizări articol: 642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
PNL cere CJ să prezinte cheltuielile pentru „Paştele în Bucovina”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei