Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 feb 2009 - Anul XIV, nr. 36 (4022)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Măsuri

Rozopol cere demisia directorului de la Drumuri Naţionale Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Fostul candidat al PNL Suceava pentru un mandat de deputat Philip Rozopol a solicitat demiterea din funcţie a directorului secţiei Drumuri Naţionale Suceava, pentru modul în care a gestionat activitatea de deszăpezire în zona de care răspunde.

Membru al biroului de conducere al PNL Suceava, Rozopol a precizat că modul în care au fost gestionate problemele apărute pe Drumul European E 576 în urma ninsorilor din urmă cu două zile a dovedit un „comportament total iresponsabil”.

El a arătat că atât numărul redus al utilajelor, dar în special modul în care acestea au fost coordonate, au fost motivele pentru care s-au înregistrat numeroase blocaje pe acest drum european.

„Există atenţionare de cod galben şi trebuiau să fie pregătiţi. Şi vreau să spun că în judeţul Botoşani, unde era aceeaşi atenţionare, pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale am văzut că existau două maşini care circulau permanent, încă de când a început să ningă, pentru a împrăştia sare şi nisip. Iar ceea ce s-a întâmplat la noi mi se pare un comportament total iresponsabil”, a spus Philip Rozopol.

El a precizat că o altă măsură care trebuia să fie luată viza oprirea de către poliţie, la ieşirea din oraşe, a tuturor TIR-urilor neechipate corespunzător, încă din momentul în care a început să ningă.

„Nu ştiu dacă vina pentru blocaje aparţine şoferilor de TIR. Să spunem că ei pleacă în cursă luni şi ajung sâmbătă la destinaţie. Poate nu erau pregătiţi pentru avertizarea de cod galben. Normal era ca ei să fie opriţi la ieşirea din oraşe şi nu pe deal pe la Spătăreşti, unde deja erau blocaje”, a declarat Rozopol.

Liberalul sucevean a mai adăugat că secţia Suceava a Drumurilor Naţionale ar fi putut să facă faţă ninsorilor din urmă cu două zile dacă ar fi coordonat corespunzător utilajele pe care le avea în dotare.

„Consider că în obiceiul frumos al actualei guvernări, cineva ar trebui să-şi de demisia pentru situaţia provocată pe drumurile naţionale”, a încheiat Rozopol.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rozopol cere demisia directorului de la Drumuri Naţionale Suceava.
 Vizualizări articol: 1069 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Rozopol cere demisia directorului de la Drumuri Naţionale Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei