Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 feb 2009 - Anul XIV, nr. 36 (4022)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Atacuri

Prodan i-a catalogat pe PD-L-işti drept „hoţi, mincinoşi şi potlogari”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Senatorul PNL de Suceava Tiberiu Prodan a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că membrii PD-L pot fi catalogaţi drept „hoţi, mincinoşi şi potlogari”, pentru modul în care îşi respectă promisiunile electorale şi cum guvernează România. Prodan a arătat că democrat-liberalii sunt „mincinoşi” pentru că în campania electorală au promis că vor majora salariile profesorilor cu 50%, deşi ştiau că acest lucru nu este posibil.

„Au susţinut asta, deşi preşedintele Traian Băsescu a primit lunar rapoarte, în precampanie şi campanie, asupra estimării dezvoltării economice a României. Dar nu s-a întors din drum să spună că nu se vor putea majora salariile. Din contră, a spus că trebuie să se dea mai mulţi bani şi la sănătate”, a spus senatorul liberal.

În acelaşi timp, el a precizat că PDL-iştii pot fi consideraţi „hoţi” pentru că au obţinut voturi în baza unor promisiuni pe care ştiau că nu le pot îndeplini. „Cei care mint oameni cu spectacole, cu cadouri, care le promit lucruri şi nu se ţin de cuvânt, pentru mine sunt hoţi”, consideră Tiberiu Prodan.

Parlamentarul PNL de Suceava a mai criticat şi faptul că actualul Guvern, condus de liderul PD-L, Emil Boc, nu a respectat prevederile legale privind creşterea pensiilor. Prodan a precizat că dacă punctul de pensie trebuia majorat la 767 de lei, la 1 ianuarie 2009, Guvernul condus de Emil Boc a stabilit că valoarea punctului va fi de 697 de lei. Mai mult, liberalul sucevean a arătat că actuala guvernare avea posibilitatea de a majora pensiile, în condiţiile în care s-a înregistrat un excendent la bugetul de asigurări sociale.

„Cel mai grav lucru de după război până în prezent se întâmplă acum. Nici un Guvern nu a avut curajul să ia excedentul de la asigurări sociale şi să vină să-l pună într-o gaură, care este Ministerul Turismului, pentru a echilibra deficitul bugetului de stat. Noi aveam o creştere de 19% a pensiilor pentru acest an, însă oamenii trebuie să ştie că nu se va întâmpla acest lucru. Şi eu spun extrem de clar. Oamenii care au venit şi au luat pensia celor vârstnici, pentru care noi am muncit, sunt nişte potlogari”, a declarat Tiberiu Prodan.

 

„Unii parlamentari PD-L sunt cam bleguţi”

Pe de altă parte, senatorul PNL de Suceava s-a declarat deranjat de modul în care Parlamentul a discutat Legea bugetului de stat pentru anul 2009. El a precizat că, dacă în mod normal discuţiile pe marginea proiectului de buget au durat aproximativ 15 zile, timp în care parlamentarii puteau să susţină amendamente pentru obţinerea de fonduri necesare administraţiilor locale, actuala putere a redus acest termen la o zi.

„Iată că s-a schimbat stilul politic. Parlamentarii nu mai au nici o valoare. Şi dacă, să spunem că e cât de cât normal să nu ne ia în considerare amendamentele propuse de noi, cei din opoziţie, mă uitam la ceilalţi parlamentari, ai lor, cât de bleguţi erau. Asta pentru că nu puteau să spună nimic referitor la buget”, a mai spus Prodan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prodan i-a catalogat pe PD-L-işti drept „hoţi, mincinoşi şi potlogari”.
 Vizualizări articol: 1175 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Prodan i-a catalogat pe PD-L-işti drept „hoţi, mincinoşi şi potlogari”3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei