Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 nov 2008 - Anul XIII, nr. 277 (3958)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie

Dorel Guliciuc: „Localităţile din colegiul în care candidez au nevoie de un deputat liberal”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul PNL pentru un mandat de deputat în colegiul uninominal 3, Suceava Vest (Şcheia – Cajvana), Dorel Guliciuc, consideră că dezvoltarea localităţilor din zona în care candidează va putea fi asigurată prin continuarea programelor şi proiectelor demarate de actuala guvernare liberală.

Guliciuc a precizat că PNL va fi partidul care va asigura guvernarea României şi în următorul mandat, iar prezenţa unui număr cât mai mare de deputaţi şi senatori suceveni în Parlament va reprezenta un avantaj pentru judeţul Suceava.

Liberalul sucevean a arătat că până în momentul de faţă Guvernul liberal a reuşit să-şi respecte promisiunile, atât în ceea ce priveşte majorarea pensiilor, cât şi cele legate de alocarea de fonduri pentru administraţiile publice locale.

Făcând referire la alocările de fonduri guvernamentale, Dorel Guliciuc a arătat că toate localităţile din colegiul în care candidează au primit finanţări pentru reabilitarea unităţilor de învăţământ, precum şi pentru rezolvarea altor probleme de infrastructură.

„Bineînţeles că nu s-au rezolvat toate problemele, însă aşa cum s-a văzut până acum, Guvernul liberal a alocat fonduri pentru problemele importante ale populaţiei. Consider că localităţile în care candidez au nevoie de un deputat liberal. Iar în această calitate voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a atrage fonduri către aceste localităţi, indiferent de culoarea politică a primarilor. Asta pentru că sunt mai importante problemele populaţiei decât apartenenţa politică a unor primari”, a declarat Dorel Guliciuc.

 

„Îmi doresc o altă clasă politică”

Liberalul sucevean a precizat că şi-a dorit să candideze în colegiul uninominal 3, considerând că acesta „mi se potriveşte ca o mănuşă”. Guliciuc a precizat că localităţile din acest colegiu sunt în mediul rural, iar el personal cunoaşte problemele cu care se confruntă populaţia din aceste zone.

„Locuiesc într-o localitate din mediul rural şi ştiu care sunt problemele acestor zone mai bine decât oricine, şi în acelaşi timp vin şi cu rezolvarea lor . Asta în comparaţie cu ceilalţi candidaţi care candidează în acelaşi colegiu”, a spus liberalul sucevean.

Dorel Guliciuc are 44 de ani, este căsătorit şi are trei copii, alături de care locuieşte în comuna Ipoteşti. Ca profesie, liberalul sucevean este economist, şi a absolvit două masterate, unul în Economie şi Globalizare, şi unul în Comunicare şi Relaţii Publice, la acestea adăugându-se şi trei cursuri de specializare în străinătate, la Paris şi Bruxelles, în domeniul accesării fondurilor structurale.

În prezent, Dorel Guliciuc este director al Oficiului Judeţean de Studii Pedologice şi Agrochimie Suceava.

„Am decis să candidez pentru un mandat de deputat pentru că îmi doresc o altă clasă politică, un Parlament cu o altă imagine. Şi vreau să îi asigur pe locuitorii colegiului în care candidez că voi fi un deputat care chiar îi va reprezenta în Parlament. De asemenea, vreau să demonstrez că în Parlament este loc şi de profesionişti, nu numai de oportunişti”, a declarat Guliciuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dorel Guliciuc: „Localităţile din colegiul în care candidez au nevoie de un deputat liberal”.
 Vizualizări articol: 1355 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dorel Guliciuc: „Localităţile din colegiul în care candidez au nevoie de un deputat liberal”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sunt liberal, deci merit sa fiu ales trimis de
(24 nov 2008, 11:37:19
Colegiul in care candidati are nevoie de un deputat capabil. Daca el e liberal, democrat - liberal sau social-democrat e cu totul alta discutie. Nu trebuie sa fii numaidecat liberal ca sa promovezi proiecte utile cetatenilor care te-au trimis in parlament. Si, domnule Guliciuc, parca votam omul, nu partidul........poate ma insel eu....Mai multa atentie la declaratii pe viitor. Va urez succes!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei