Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 nov 2008 - Anul XIII, nr. 262 (3943)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Suspiciuni

PSD acuză PD-L că se foloseşte deschis de Traian Băsescu în campania electorală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PSD Suceava a acuzat PD-L că se foloseşte fără nici o rezervă de preşedintele României, Traian Băsescu, pentru a-şi face campanie electorală.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Gavril Mîrza, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că omologul său de la PD-L, care este şi preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava,  Gheorghe Flutur, intenţionează să transforme aniversarea a 90 de ani de la Unirea Bucovinei cu România într-o manifestare electorală, la care să participe şi preşedintele Traian Băsescu.

Mîrza a afirmat că are informaţii că în ultima zi de campanie electorală, 28 noiembrie, care coincide cu aniversarea a 90 de ani de la unirea Bucovinei cu România, Gheorghe Flutur va încerca să transforme o manifestare aniversară într-una cu caracter electoral, la care să participe şi preşedintele Traian Băsescu.

Gavril Mîrza a reamintit că în ultima şedinţă a Consiliului Judeţean Suceava el a propus să fie amânate manifestările pentru data de 1 Decembrie, pentru a nu se suprapune cu acţiunile de campanie electorală, dar consilierii PD-L, majoritari în CJ Suceava, au respins această propunere.

„Pe 28 noiembrie ei vor să vină preşedintele României, să treacă mocăniţa prin faţa Palatului Administrativ, să fie un spectacol de câteva ore, care probabil în mintea unora va aduce mai bine în traiul populaţiei din judeţul Suceava. Va fi o manifestare pur electorală şi avem convingerea că nu va fi luată în seamă de populaţia judeţului, care în ultima vreme nu are parte decât de spectacol”, a mai spus Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD acuză PD-L că se foloseşte deschis de Traian Băsescu în campania electorală.
 Vizualizări articol: 717 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
PSD acuză PD-L că se foloseşte deschis de Traian Băsescu în campania electorală1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei