Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 sep 2008 - Anul XIII, nr. 210 (3891)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aprecieri

Adomnicăi vede „conflict electoral” între două instituţii apolitice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vizita şefului statului, Traian Băsescu, în comunele sucevene Moldoviţa şi Argel a scos la iveală „conflictul electoral” între două instituţii apolitice, Preşedinţia, pe de o parte, şi Instituţia Prefectului, pe de alta. Afirmaţia aparţine deputatului PSD de Suceava Mirela Adomnicăi, care s-a referit la disputa verbală dintre Băsescu, „preşedintele tuturor românilor îmbrăcat în tricou portocaliu”, şi prefectul Alexandru Băişanu, reprezentantul guvernului liberal în teritoriu, posibil viitor candidat PNL la alegerile parlamentare din toamnă.

 

„Preşedintele Băsescu ne-a făcut să înţelegem cine este preferatul lui în judeţul Suceava”

Adomnicăi consideră grav faptul că această confruntare electorală între două instituţii apolitice „s-a purtat pe fondul nenorocirii unor oameni”. „Vreau să subliniez faptul că preşedintele Băsescu ne-a făcut să înţelegem foarte clar cine este preferatul lui în judeţul Suceava, pe cine sprijină şi pe cine va critica indiferent ce va face în judeţ. Ca urmare, considerăm că de azi înainte nu mai este necesară prezenţa preşedintelui Băsescu dacă o face în acest context, întrucât şi-a pierdut credibilitatea lansând asemenea mesaje”, a spus parlamentarul social democrat. De menţionat că şeful statului l-a criticat dur pe prefectul Băişanu în timpul vizitei efectuate joi în judeţul Suceava, spunându-i că „a avut o incapacitate de a acţiona în situaţii de urgenţă”. El şi-a exprimat astfel nemulţumirea faţă de ritmul lent în care se desfăşoară lucrările de reconstrucţie a caselor distruse de ape şi a infrastructurii calamitate. La rândul său, prefectul l-a acuzat pe şeful statului că se află în campanie electorală şi că a venit să sprijine PD-L şi pe liderul judeţean Gheorghe Flutur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adomnicăi vede „conflict electoral” între două instituţii apolitice.
 Vizualizări articol: 860 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adomnicăi vede „conflict electoral” între două instituţii apolitice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mincinoasa mica si urata trimis de
( 6 sep 2008, 11:50:01
mai pupincurista mica ...te pune constiinta sa iesi putin prin ziare??? ce ai facut in 4 ani pentru suceava?? dupa ce ai furat taberele si ai ajuns deputat acum esti mare desteapta. fi cuminte ca presedintele nici nu isi pune mintea cu tine ...ca altfel erai de mult rezolvata!!
2.   Razbunare trimis de
( 6 sep 2008, 14:35:47
a trebuit sa vina basescu sa ne arate ca flutur e nr.1 in suceava .l-a urecheat pe prefect sa-l satisfaca pe flutur.e bine sa-si vada fiecare de atributiunile sale.sa demonstreze flutur ce face ptr. sinistrati,ca l-am tot vazut carand saci cu vinete.sinistratii au nevoie de case,nu de basescu si de flutr. vine iarna si sarmanii oameni asteapta sa fie ajutati .in rest ti-e scarba de toata politica lor de fatada.
3.   Porcul tot la troaca trage trimis de
( 6 sep 2008, 15:31:12
In Moldovita primar PD-Latrau si viceprimar cioban becalist, deci o zona unde troaca este plina de laturi. Unde putea sa coboare Baselu din elicopter daca nu la troaca plina a PD-Laturilor lui Flutur si prietenului de pahar Becali ca sa se infrupte din plin? Astia au un miros foarte dezvoltat, unde pute a rahat, hop si ei dar mai grav este ca nu se sterg la bot dupa asa o masa copioasa si se vede de la o posta ca-s mari mancatori de rahat. Nu stiu pe unde umbla fratele lui Baselu, Tudor WC, aceasta hazna mereu plina a politicii romanesti. Doamne, cat ii mai suporti?
4.   Mirela vagaboanta trimis de
( 6 sep 2008, 16:00:31
Tovarasul KGBist Ilisecu dupa studierea cu atentie a metodologiei PCR de discreditate a persoanei, a dat ordin baronilor PSD/PCR judeteni sa-si instruiasca banda de hoti si tonomatele sa duca vestea in tara ca ....Dl Basescu nu face bine cand este interesat de activitatea guvernului si de manglelile acestora.

Si atunci, Mirela, ceea ascultatoare, si mare zugatoare de falusuri marocane, si-a bagat tocul in vhagina sifilitica si a inceput sa scrie.

4.1  RE: Mirela vagaboanta trimis de
( 6 sep 2008, 21:12:41
Pentru corecta informare a poporului:

- PD-Laturile si PR****ii sunt urmasii de nadejde ai comunistilor si securistilor. Sa-mi demonstrezi PD-Latraule ca Baselu nu a fost comunist si ciripitor securist. Unde sunt adunati majoritatea securistilor? Iti spun eu tantalaule, in PRM si PD-Laturi. Unde sunt stransi gramada fostii comunisti cu leafa si de la securitate? Iti spun eu KGBistule, in turma porcina numita PD-Laturi si in cealalta ferma zootehnica numita PR****i. Vorba aia, tuna si-i aduna. Pe tine nu te trateaza nici medicul inuman (veterinar) Oreste, meriti ca doamna respectiva sa-ti stranga boasele intr-o menghina pana iti vine mintea la cap si-ti ceri scuze, nu asa se vorbeste despre o femeie. Arata-i lu mamicuta ta sa vada ce destept esi, bombalaule. De la Stan citire.
4.2  RE: Mirela vagaboanta trimis de
( 7 sep 2008, 05:43:54
in ro nici un partid de dreapta n-a fost destul de puternic sa ingenuncheze securitatea lui pingea si fosilele PSD/PCR...deci, comunismul se rupe numai din interior, lucru pe care l-a inteles PDL foarte bine. nimei nu zice ca PDL este un partid curat, dar acesti oameni s-au reabilitat intr-un fel, si este meritul lor, de aceia lumea ii voteaza, fiindca ei fac adevarata schimbare spre bine.

capish?
5.   Mi-e sila! trimis de
( 6 sep 2008, 17:00:46
Ce dracu cauta tzatza asta la presa toata ziua? Nu-i este rusine la tzaranca ca nu a facut nimic pentru judetul asta ci a stat si a clampanit din gura ca o prostanaca pentru domnii baronii de la PSD? Nu te stie nici dracu in judetul asta caci ai stat si te-ai dospit in Bucuresti timp de 4 ani si acum crezi ca te voteaza cineva? De ce nu mergi sa candidezi in zona de care ai raspus cat ai fost deputata exp.com Arbore) .Iti spun eu, nu ai facut nimic pentru acei oameni caci ai ajuns deputata dintro eroare (traiasca Mirza si Stan draga ce te-au facut astazi deputata,dar mai ai foarte putin )si intreaga perioada nu ti-a pasat de ei,caci ai furat votul electoratului PSD,care nu pe tine te dorea in parlament!!! Crezi ca in colegiul in care vrei sa candidezi te mai voteaza cineva?Ha,ha ,ha.............

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei