Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 aug 2008 - Anul XIII, nr. 187 (3868)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mirela Adomnicăi dibuieşte jocul preşedintelui Băsescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicăi consideră că iniţiativa şefului statului, Traian Băsescu, de a convoca partidele parlamentare la consultări la Palatul Cotroceni în data de 12 august pe marginea raportului Comisiei Europene privind Justiţia reprezintă de fapt un pretext pentru a se negocia un nou mandat pentru Daniel Morar în fruntea DNA, mandat care expiră chiar în acea zi.

„Într-o vreme, lupta împotriva corupţiei era legată de marea privatizare, era legată de importante contracte guvernamentale. Acum lupta împotriva corupţiei sub conducerea lui Daniel Morar înseamnă doar termopane şi caltaboşi. S-a mimat o luptă împotriva corupţiei, dar de fapt a devenit o luptă electorală, iar în contextul alegerilor ce urmează preşedintele Băsescu are nevoie de omul lui la DNA pentru a instrumenta în continuare dosare politice ale adversarilor, care altfel riscă să rămână închise în birourile procurorilor”, a declarat Adomnicăi. Parlamentarul social democrat a subliniat că PSD încă nu a hotărât dacă va participa sau nu la consultările de la Cotroceni.

 

„Preşedintele Băsescu creează un risc inutil”

Pe de altă parte, Mirela Adomnicăi apreciază că preşedintele Băsescu „creează un risc inutil” convocând o sesiune extraordinară a Camerei Deputaţilor pentru data de 13 august având ca obiect votul privind începerea urmăririi penale împotriva lui Adrian Năstase şi Miron Mitrea.

Deputatul PSD de Suceava a arătat că PD-L a sesizat Curtea Constituţională cu privire la neconstituţionalitatea prevederilor regulamentului Camerei Deputaţilor care stabileşte o majoritate de două treimi necesară pentru pornirea urmăririi penale împotriva miniştrilor care sunt şi parlamentari.

„Era de preferat să nu fim puşi în situaţia de fi convocaţi într-o sesiune extraordinară în care foarte probabil se va exprima un vot afirmativ majoritar, dar care să nu îndeplinească condiţia de două treimi, ca apoi la scurtă vreme Curtea Constituţională foarte probabil să admită excepţia şi astfel hotărârea Camerei Deputaţilor să rămână de fapt nevalabilă pentru că deciziile Curţii nu pot opera retroactiv. Dacă preşedintele Băsescu ar fi fost cu adevărat interesat ca aceste dosare să ajungă pe rolul instanţelor de judecată nu ar fi creat un risc inutil”, a spus Adomnicăi, care a precizat că parlamentarii PSD de Suceava vor fi prezenţi la sesiunea extraordinară a Camerei Deputaţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mirela Adomnicăi dibuieşte jocul preşedintelui Băsescu.
 Vizualizări articol: 1031 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Mirela Adomnicăi dibuieşte jocul preşedintelui Băsescu2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Esti ZERO barat!!! trimis de
(11 aug 2008, 16:44:59
Mi-e si greata sa mai comentez cand vad asemenea "dibuieli" facute de pseudo-parlamentari. Cine esti tu, Mirela? Nimeni pe holurile Salii Teparilor poporului roman. Toti sunteti in aceeasi oala: doar interesele voastre conteaza. Intr-o zi veti plati cu totii.
2.   MIRELA ADOMNICAI ______ trimis de
(11 aug 2008, 17:04:29
Cine esti tu Mirela, esti o pseudoparlamentara ajunsa in parlament doar ca sti sa arati fata cit mai des, in rest nimic, ai distrus atitea tabere care erau facute cu sudoarea fruntii, iar acum ai ajuns sa gicesti gindurile altora.

Da desteapta mai esti. probabil te ajuta hipopotanul de cornel.
3.   Mirela....si jocul....! trimis de
(11 aug 2008, 18:07:22
Ce idealuri avea Mirela-la intrare !Ceea ce nu spune(sarcina de partid),este faptul ca ei toti cei alesi,ne cred prosti si de aceea trebuie sa fim prostiti ..mereu!Indiferent din ce partid fac parte,odata ajunsi sus,uita de cei care i-au trimis acolo prin vot-se ocupa numai de afacerile si propriile interese !Daca la inceputurile lui '90,eram neinformati,entuziasti,plini de sperante....acum-datorita clasei politice am ajuns aici si-n loc de progres-avem parte de scufundare lenta,dar sigura !Rusine lor,sa nu indrazneasca sa mai candideze,daca nu pot face nimic pentru societate !La toamna prasim islazul candidatilor-poate om scapa de buruienile politice !
4.   Serios,unde? trimis de
(11 aug 2008, 20:15:57
Mirela cred ca a "dibuit" jocul presedintelui,in fata la prohab.Ce o fi cautat acolo,numai ea stie.Cred ca "jocul" descoperit de Mirela,se misca destul de tare incat l-a simtit asa de bine!
5.   Mirela la tratament trimis de
(12 aug 2008, 05:18:09
Mirela sa nu se mai bage singura in seama cu dl Basescu. Panarama PSDista!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei