Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 iul 2008 - Anul XIII, nr. 153 (3834)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Politic

Zarojanu ocupă vidul de putere din PNL Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele demisionar al liberalilor din municipiul reşedinţă de judeţ, Angela Zarojanu, iese la rampă după o perioadă de aşteptare, exact în momentul în care atât la nivelul organizaţiei municipale Suceava, cât şi la nivelul organizaţiei judeţene există un vid de putere. Semn că îşi doreşte să revină în funcţia de preşedinte din care a demisionat după eşecul din alegerile locale.  

Zarojanu a susţinut ieri o conferinţă de presă din care a transmis sucevenilor că problemele pe care i le-au semnalat oamenii în campania electorală vor fi preluate spre rezolvare de cei doi consilieri locali ai PNL, Corneliu Vornicu şi Vasile Mocanu.

Angela Zarojanu a declarat că în acest moment PNL Suceava se află în reorganizare şi că se aşteaptă constituirea noului Birou Permanent Judeţean, după ce vechiul a fost dizolvat de conducerea centrală a PNL ca urmare a scorului slab obţinut la scrutinul din iunie.

„Vor veni lideri din altă parte, însă noi trebuie să avem propriii noştri lideri. PNL Suceava a dat mulţi lideri, dar care au plecat din partid. Noi dorim lideri fără vocaţie de trădători. Organizaţia municipală Suceava nu trebuie să fie afectată de aceste schimbări care vor avea loc la nivelul organizaţiei judeţene. Rămân la dispoziţia noului Birou Permanent Judeţean, care va lua în discuţie demisia mea de la organizaţia municipală”, a declarat Zarojanu, care a adăugat că „sunt devotată PNL, indiferent că voi avea funcţie sau nu”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zarojanu ocupă vidul de putere din PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 877 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Zarojanu ocupă vidul de putere din PNL Suceava4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Devotata pe naiba trimis de
( 2 iul 2008, 11:10:52
Cind ai fost cu Steiciuc la Piatra Neamt sa negociezi plecarea voastra laPNTCD tot asa de devotata PNL erai? Ma mir ca nu i-ti este rusine sa te mai bagi in fata dupa scorul pe care l-ai obtinut , tu si echipa ta de rahat.
1.1  RE: Devotata pe naiba trimis de
( 2 iul 2008, 11:18:56
Neamul asta romanesc, nestatornic si c***va ( autocenzura ) mai este... Adica demisionezi dupa ce ai facut PNL-ul de 2 bani in Suceava, si la nici o luna deja iti miroase a sefie... Welcome to Romania, unde toti ne dam demisia cel putin o data pe zi, dar revenim a doua zi la acelasi post...
1.2  RE: Devotata pe naiba trimis de
( 2 iul 2008, 11:57:12
PNL a obtinut un scor foarte bun la nivel national. La Suceava a fost o situatie speciala . Eu apreciez oamenii care au ramas in PNL si care nu au plecat nicaieri. N-au umblat sa-si cumpere functii . Cinste lor. Personal, cred ca nu i se poate reprosa nimic Angelei. Este foarte bine ca PNL a inceput sa activeze in Suceava, fiindca altfel lumea uita .
1.3  RE: Devotata pe naiba trimis de
( 2 iul 2008, 12:06:59
Din cate stiu, rezultatele vorbesc. Cat are PNL in Suceava ?
1.4  RE: Devotata pe naiba trimis de
( 4 iul 2008, 12:18:30
D-na Zarojanu este o femeie cu foarte mult bun simt si mult prea corecta pentru politica romaneasca.Ar fi meritatmult mai multa atentiela votul din 1 iunie,dar ca la noi nicaieri cai buni si cei cinstiti nu prea au loc in frunte
2.   Nu va lasati trimis de
( 2 iul 2008, 11:46:15
Dupa razboi multi viteji si nesimtiti se arata. Eu va spun doamna Zarojanu sa mergeti mai departe. Ati facut cea mai frumoasa campanie. PNL s-a detasat clar de mojicia celorlalte partide. Din pacate eelectoratul a fost confuz si a inteles prea tirziu unele lucruri. Dar ce nu te omoara te intareste. Trebuie sa renuntati urgent la citeva persoane din PNL care joaca la dublu si care au tras partidul in jos. Avem nevoie pe scena politica de mai multe femei, oameni pregatiti si integri. Nu va lasati trebuie sa continuati . Succes.
3.   Asteptare trimis de
( 2 iul 2008, 12:13:05
Imi place ideea ca cei doi consilieri vom prelua o parte din solicitarile noastre. Tot merg la primarie si solicit o locuinta si sunt dus numai cu vorba de domnul primar. La ANL in Burdujeni sunt o multime de apartamente goale si subinchiriate. De ce nu se ia masuri ?
4.   Burciu ar fi bun de lider trimis de
( 2 iul 2008, 12:48:43
e bun pt ca e profesor universitar si e energic nu ca ceilalti care dorm,da clasa prin inteligenta lui si e puternic nu slab ca ceilalti care nu sunt deloc incisivi,politica se face prin implicare multa nu in umbra,exemplu Flutur care a muncit mult si a reusit
4.1  RE: Burciu ar fi bun de lider trimis de
( 2 iul 2008, 13:53:04
De unde ti-a venit aceasta idee nastrusnica ? Intr-adevar copiii spun lucruri trasnite.

Unde sa fie bun Burciu ? doar nu la politica ? Acolo e pe margine .
5.   Parere trimis de
( 2 iul 2008, 13:35:02
Burciu e un bun profesor dar nu are energia si forta de a fi lider in politica. Iti trbuie mult dinanism si actiune. Poate altadata dupa ce se va afirma cu ceva din punct de vedere politic. El este foarte bun in esalomul II, de dezvoltare, marketing
6.   Cetatean trimis de
( 2 iul 2008, 16:42:50
ii recomand doamnei sa se retraga. e mai frumos. Sa nu uite de controversatul palat pe care sil construieste mai sus de metro si numai ea stie de unde si pina unde
6.1  RE: Cetatean trimis de
( 3 iul 2008, 11:00:54
hotelul nu e a lui zarujan mai desteptule!!!!!!!!!!!
6.2  RE: Cetatean trimis de
( 3 iul 2008, 11:01:27
hotelul nu e a lui zarujan mai desteptule!!!!!!!!!!!
7.   Penibilo trimis de
( 2 iul 2008, 21:40:44
Problemele vor fi preluate de cei doi consilieri locali? Dar matale de ce n-ai ramas consilier local daca te preocupau asa mult aceste probleme? Penibilo, tie chiar nu ti-e rusine niciodata?
7.1  RE: Penibilo trimis de
( 3 iul 2008, 10:45:54
Razvan dar cine esti tu ? Din ce gasca faci parte de lansezi asemenea ineptii ? Te crezi destept ca stii sa arunci cu noroi. Esti un ratat care se ascunde sub anonimat. Am inteles tie iti plac nulitatile. De asta m-am saturat de Suceava, de mizeria si duhoarea de aici. Mai bine plec de tot de aici. Mi-e sila.
8.   Dute trimis de
( 3 iul 2008, 17:23:10
Dute nene daca ti-e sila.Cine te opreste,ai auzit de zicala:frunza verde loboda/Gura lumii sloboda?Este democratie,iti spui parerea si cam atat.

"Angela merge mai departe",slogan al PNL,preluat din filmul cu acelasi nume.Filmul are 31 de ani si nu a avut succes de box-office,Angela insa ,s-a tot dus,asadar, este dusa..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei