Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 iun 2008 - Anul XIII, nr. 139 (3820)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Social democraţii au reclamat nereguli la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social democraţii au reclamat la Biroul Electoral Judeţean şi la Poliţie o serie de nereguli pe care le-ar fi săvârşit democrat liberalii în municipiul Fălticeni, acolo unde în turul doi s-au confruntat candidaţii PD-L şi PSD, primarul Vasile Tofan, respectiv viceprimarul Sabin Ghilea.

Potrivit vicepreşedintelui organizaţiei judeţene a PSD, Corneliu Popovici, democrat liberalii şi-au format „echipe de intervenţie” în jurul fiecărei secţii de votare, „care recomandă celor care intră la urne să voteze candidatul PD-L”.

„Acelaşi lucru a făcut şi Constantin Cîrjă, vicepreşedintele unei secţii de votare din Fălticeni, care a spus oamenilor că trebuie să voteze cu candidatul PD-L, lucru incorect şi ilegal. Am sesizat organele abilitate, Biroul Electoral Judeţean şi Biroul Electoral Central şi sper să se ia măsurile de rigoare”, a declarat Popovici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Social democraţii au reclamat nereguli la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1033 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Social democraţii au reclamat nereguli la Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Psd nu stie sa piarda trimis de
(16 iun 2008, 11:50:04
Ca de obicei, atunci cand nu pot sa fure, asa cum au facut in turul I, psd-ul da vina pe vreme, pe vecini, pe echipe de interventie sau pe Bush... Suferind de scenarita, pesedistii incearca sa-si acopere neputinta de a-l infrange pe Vasile Tofan, cel care a castigat la un scor fara drept de apel: 73% !!!
2.   Carja? trimis de
(16 iun 2008, 14:13:04
Verii Carja sunt cei mai mari betivi din primaria Falticeni!Ala care e la comunitari,bea in ficare sera apoi sare la scandal pe strada.Celalalt cere de baut la oricine.Nu m-ar mira ca pentru o vodka s-ai faca campanie lui Tofan.
3.   Carja.Costica Carja. trimis de
(16 iun 2008, 14:18:02
Cel mai mare betiv care a existat in Falticeni,ever.Msi are un var,parca, Jimy,care s-ar putea sa-l intreaca!Ala e la gardieni,unde huidumele ne bat degeaba.
3.1  RE: Carja.Costica Carja. trimis de
(16 iun 2008, 15:54:53
Ce betivi,betivi rau acest Costica Cirja este cel mai corupt din primaria Falticeni acest individ a schimbat mai multi primari dela Arteni(dumnezeu sa-l ierte) in coace la fel a facut si in timpul primarului Cornea.Acest Costica Coirja a lucrat la spatiu locativ si are radacini la jumatate din locuitorii falticinenilor la care a dat apartamente pe bani grei.Acum este frate cu Bacuss si var cu Jimy din local in local.Tofan nu il da afara ca este si el complice cu acest betiv.
4.   Neghiobie trimis de
(16 iun 2008, 16:07:35
Mai mare prostie nu s-a auzit; oameni buni tot n-ati inteles? Gata, avem primar si unul care va face treaba. Daca in 2004, domnul Tofan a primit voturi pentru greselile primarului de atunci, acum a primit voturile falticenenilor pentru proiectele si programele demarate, pentru ca este un OM cu frica de Dumnezeu, cu respect si devotament pentru semenii sai. Hai sa-i fim alaturi si-n anii care vin sa facem ca orasul nostru sa redevina "Florenta Romaniei !". Doamne-ajuta!
5.   TOT NEGHIOBIE trimis de
(16 iun 2008, 21:05:47
Sa nu uitati ca Tofan a castigat alegerile cu doar 5600 de voturi din cei 9000 care au iesit la vot , dupa ce au fost LAMURITI in prealabil. CUM? -stie Tofan raspunsul . Asa ca ...ciocul mic. Interesul poarta fesul!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei