Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 iun 2008 - Anul XIII, nr. 139 (3820)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reclamaţii

Deputatul Andreica, acuzat că a încălcat Legea electorală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social democraţii l-au dat pe deputatul PD-L de Suceava, Romică Andreica, pe mâna Biroului Electoral Judeţean.

PSD Suceava a sesizat Biroul Electoral Judeţean că parlamentarul democrat liberal a încălcat Legea electorală prin faptul că a intrat „abuziv” în mai multe secţii de votare din comuna Vultureşti, invocând că are „acreditare de presă”, şi a făcut „aprecieri cu caracter electoral”.

„Domnul Andreica, motivând că are acreditare de presă, a pătruns abuziv în secţiile de votare de pe raza comunei Vultureşti, ocazie cu care a făcut aprecieri cu caracter electoral. Domnul Andreica ar trebui să ştie că în secţiile de votare pot intra doar observatorii acreditaţi, presa şi candidaţii. El nu avea ce căuta acolo şi de aceea nu putem trece cu vederea această încălcare a legii”, a declarat vicepreşedintele PSD Suceava, Corneliu Popovici.

Preşedintele BEJ Suceava, judecătorul Gabriela Raţă, a declarat că sesizarea urmează să fie analizată de membrii biroului.

Pe de altă parte, deputatul PDL Romică Andreica a declarat că el a intrat în secţia de votare pentru a oferi de mâncare reprezentanţilor PD-L în secţie şi pentru a-i încuraja.

„Nu am făcut şedinţă. Le-am dat de mâncare şi i-am încurajat să reziste până la sfârşit”, a spus Andreica.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Andreica, acuzat că a încălcat Legea electorală.
 Vizualizări articol: 1212 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul Andreica, acuzat că a încălcat Legea electorală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ...mai conteaza? trimis de
(16 iun 2008, 11:39:31
Mi se intoarce stomacul pe dos cand il vad pe domnul "deputat".Am avut nefericata ocazie sa stau langa el si sa il cunosc cat de cat... vai si amar de judetul asta ca asa oameni! Nu stiu de cazul de la Vulturesti, dar stiu ca Andreica asta e un mare betivan ordinar! Lasa ca acu aveti ciolanul, sa vedem ce faceti cu el! Poate ne-am inselat si chiar sunteti rupti din Rai! Timpul le va zice pe toate! Oricum, tineretul o sa va dea la margine, si daca nu va putea, atunci moartea si scleroza mentala tot va va inlatura la un mom dat, pentru ca, "schimbarea" nu a avut inca loc. Tot carnetul de UTC-ist il pastrezi cu mare drag, stim noi draga Andreica!
2.   ... mai conteaza? trimis de
(16 iun 2008, 14:42:26
De ce nu se aplica legea. Ce daca este deputat. Cu atat mai mult, el trebuia s-o respecte. Daca trebuie bagat la zdup, sa fie "internat" acolo. Sa fie lectie pentru toti.
3.   Biet electorat trimis de
(16 iun 2008, 20:57:50
Biet electorat, care te-ai lasat inselat de militienii lui Flutur, din tagma carora face parte si neispravitul de Andreica.Vom trai si vom vedea !
4.   Ionescu pupaci cu chur PSDist trimis de
(18 iun 2008, 00:05:49
Andreica, te rog da-i viteza lui Ionescu, nu-i da voie sa mai scrie articole despre tine sau alti membri PDL, fiindca zdreanta asta lingea exitul lui Mirza si al PSDului, iar despre PDL vorbea numai josnic.

Cand mai vine martalogul pe la sediu, sa-l trimiti la Mirza.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei