Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 iun 2008 - Anul XIII, nr. 139 (3820)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reclamaţii

PD-L, acuzat de mită electorală în ziua alegerilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţiile locale ale PSD din Udeşti şi Moara au reclamat la poliţie că în cele două comune a fost încălcată legea electorală. Astfel, la Udeşti, cei patru consilieri PD-L nou aleşi au fost reclamaţi că au dat produse alimentare şi alcool membrilor comunităţii de romi din Chilişeni pentru ca ieri să voteze candidatul acestui partid la funcţia de primar.

Candidatul PSD la Primăria Udeşti, Săvel Botezatu, ne-a declarat că, sâmbătă seara, în jurul orei 20.30, staff-ul local de campanie al PD-L a mers în comunitatea de la Chilişeni şi a dat alimente şi alcool la peste 150 de persoane.

„Duminică dimineaţa, cei care seara au primit mita electorală au fost la vot”, a declarat Săvel Botezatu. El a mai precizat că PSD a dat poliţiei locale înregistrări video şi fotografii făcute reprezentanţilor PD-L când dădeau romilor produsele alimentare şi alcool.

 

Alcool la magazinul de lângă secţia de votare.

O altă plângere la poliţie a venit din comuna Mitocul Dragomirnei, reclamându-se că la un magazin aflat în aceeaşi incintă cu secţia de votare nr.2 se vinde alcool.

Candidatul PSD la Primărie, Viorel Reziuc, a afirmat că cei care votează cu contracandidatul său primesc de la proprietarii magazinului o sticlă de alcool, pâine şi 10 lei.

„Nu poate să-i oprească nimeni. Îi cheamă, îi adapă şi-i trimite la vot. La alţii le dă după ce vin de la vot”, a spus Reziuc.

Sesizat cu privire la acest aspect, prefectul de Suceava, Alexandru Băişanu, a solicitat Inspectoratului de Jandarmi să trimită un jandarm care să stea permanent în magazin.

După verificări, şeful Inspectoratului de Jandarmi, Eugen Şalar, a declarat că sesizarea de la Mitocul Dragomirnei nu se confirmă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L, acuzat de mită electorală în ziua alegerilor.
 Vizualizări articol: 622 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PD-L, acuzat de mită electorală în ziua alegerilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mita la udesti trimis de
(16 iun 2008, 14:10:04
ma bucur d-le Botezatu,ca a-ti reusit sa castigati,era si vremea schimbarii.Acest domn Morar a domnit destul,si a facut averi pe spinarea udestenilor.Am inteles duminica la cimitir ca a-ti promis instalarea unei centrale in biserica,daca veti iesi primar,a fost sa fie,deci ...............Va doresc un mandat plin de reusite ,sa fiti alaturi de udesteni asa cum a-ti promis in campanie, ca rudele noastre nu au votat partidul ci omul.Cu toate ca nu locuiesc in Udesti, va cunosc foarte bine si pe d-voastra si pe familie si cred ca hotii vor fi mai putine!
2.   Felicitari prodaniuc, felicitari pd-l moara trimis de
(16 iun 2008, 14:36:49
marza, nerusinatule si dziminski nerusinatule mai aveti tupeu sa acuzati organizatia pd-l moara ca a incalcat legea electorala? dar cine a platit 30 mii ron ca sa fie pus pe lista psd, ca magaru intre oi? cine a platit cate 2 milioane de om la liteni ca sa se voteze psd? cine a scris mizerii si minciuni in manifestele electorale si apoi le-a aruncat in ograzile oamenilor? cine a invrajbit comunitatea poloneza impotriva comunitatii romane la moara? cine a umblat cu minciuni si amenintari in liteni,tolva, frumoasa cum ca oamenii vor ramane cu recoltele netreierate daca il aleg pe prodaniuc?

nu stiti sa pierdeti psd-istilor si sunteti innebuniti dupa ciolan. mai aveti nerusinarea sa faceti reclamatii cand voi ati infiintat si intrebuintat mita electorala? rusine polon fara onoare, rusine psd fara minte!
2.1  RE: Felicitari prodaniuc, felicitari pd-l moara trimis de
(16 iun 2008, 18:45:44
Dupa comentarii se pare ca treaba e pe invers. Sunt mult prea disperati cei de la PD-L. A se vedea si exagerarile din campanie cu 1500 de camioane de balast. Acum, ca ati ajuns la ciolan, ia sa faceti dovada celor afirmate.
3.   PENTRU SANDU trimis de
(16 iun 2008, 20:50:02
SANDULE , VEZI CA RAGE VACA , DUPA TINE.........................
4.   PT. ZANFIR trimis de
(16 iun 2008, 21:03:17
BA-I ZANFIR , EU NU M-AM LUAT DE TINE , PANA ACUM , SI NICI DE ACUM CAND VEI DEVENI DIN NOU VICE , DAR VIZAVI DE-ACEST COMENTARIU SA STII CA ESTI ISTET , SI UN BAIAT DE TRUPA , HAI PA .
5.   Nu aveti onoare bengosi de carton trimis de
(16 iun 2008, 23:27:30
multe ilegalitati s-au facut la moara in ultimii 4 ani, cat laurentie a fost un primar prost. si contabila primariei si laurentie si ion a lu mircea pot merge lejer la parnaie pentru cat au furat primaria...la fel si altii carora nu le-au mai iesit socotelile dupa ce prodaniuc a iesit primar. sa va fie rusine hotilor, ar trebui sa-i pupati picioarele lu prodaniuc si sa va rugati sa nu inceapa imediat cu descoperirea mizeriilor si falsurilor in acte care s-au facut cu voia si semnaturile lui laurentie.
6.   Costica e cel mai tare trimis de
(16 iun 2008, 23:36:27
psd si pnl are la moara oameni foarte slab pregatiti din toate punctele de vedere. s-a vazut la votare cat i-a dus mintea. mergeti la domnul primar prodaniuc si cereti-va scuze magarilor care sunteti. cu toate ca ati incercat sa fraudati alegerile la moara, voturile date de oameni lui prodaniuc v-au zdrobit. la moara, asteptam scuze din partea adversarilor politici ai pdl, iar de felicitat...sa nu ne mai felicite, ca ne ajung aprecierile si felicitarile oamenilor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei