Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 iun 2008 - Anul XIII, nr. 135 (3816)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat

Directorul economic din Primăria Rădăuţi, Silvia Boliacu, cere PD-L Rădăuţi să nu-i mai folosească numele în campanie

De o bucată de vreme constat cu stupoare că numele meu şi al soţului meu apare în presă în comunicatele de campanie, asumate sau nu de PD-L, fiind folosit pe post de BAU-BAU.  În ediţia de marţi, 10 iunie, a Monitorului de Suceava, Biroul de presă al PD-L Rădăuţi îşi titrează comunicatul „Funcţionarii Primăriei Rădăuţi au fost împiedicaţi de către Mihai Frunză şi Silvia Boliacu să participe la o întâlnire cu deputatul PDL Aurel Olărean”. Domnule Olărean, nimeni nu a împiedicat pe nimeni să vină la întâlnirea dvs. Aşa vă manifestaţi respectul şi consideraţia faţa de funcţionarii Primăriei, perturbând activitatea instituţiei în timpul orelor de program?

Eu ce proiecte să dezbat cu dvs când în 4 ani, de când aţi ieşit deputat, aţi reclamat Primăria Rădăuţi şi m-aţi reclamat peste tot şi am avut nenumărate procese, care au perturbat buna desfăşurare a actului administrativ, ca să nu vorbesc de stresul cauzat familiei mele. Poate unii dintre funcţionari chiar s-au simţit intimidaţi şi jigniţi de aceste demersuri şi nu au ieşit din birouri, dar nu a fost şi cazul meu, că eu nu mă dau cu una cu două.

Am crezut că PD-L este un partid serios, care are oameni de valoare. La turul I am constatat că la secţiile de votare, ca reprezentanţi ai partidului, apar persoane din lumea interlopă a oraşului, unul dintre ei având dosar penal deoarece l-a agresat pe soţul meu. Când am declarat public că Leviţchi face parte din anturajul dvs, v-aţi dezis de el. La alegeri a apărut însă la secţia de votare nr. 2 din Rădăuţi, ca reprezentant al PD-L Rădăuţi. Domnul preşedinte Flutur ştie că interlopi locali reprezintă PD-L la Rădăuţi? Mă îndoiesc că acest comunicat de presă este al PD-L-ului, pentru că atunci când dl Balan, din stafful dlui deputat, care căra platourile cu salam şi sticlele cu wisky în Primărie, la biroul Parlamentar a strigat: „Veniţi, bă, că se dă şi wisky? Hai, doamna Silvia!” (martori sunt mai mulţi funcţionari ai Primăriei), dl deputat i-a atras atenţia că strigă prea tare. Răspunsul meu a fost: „Nu sunt alcoolistă, să beau în timpul serviciului”. Nu-mi închipui că dl Olărean a uitat de acest incident care s-a petrecut vineri, adică acum câteva zile.

Dvs, dle Olărean, aţi încercat intimidarea mea şi la secţia de votare, în prezenţa dlui Flutur. Este oare o atitudine normală, sau vreţi să semănaţi teroare faţă de membrii comisiei electorale şi toţi votanţii care erau la acel moment în sală.

Ţinem să precizăm şi pe această cale dlui Olărean şi PD-L-ului din Rădăuţi că atât eu, cât şi soţul meu suntem funcţionari publici, nu facem politică şi nu dorim să fim folosiţi în campania electorală.  Afirm public că nu am cedat şi nu voi ceda presiunilor la care a fost sau este supusă familia mea şi nu „pup inelul” nimănui.

Silvia Boliacu
Director economic Primăria municipiului Rădăuţi

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Directorul economic din Primăria Rădăuţi, Silvia Boliacu, cere PD-L Rădăuţi să nu-i mai folosească numele în campanie.
 Vizualizări articol: 1440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Directorul economic din Primăria Rădăuţi, Silvia Boliacu, cere PD-L Rădăuţi să nu-i mai folosească numele în campanie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Prostii! trimis de
(11 iun 2008, 12:30:05
datorita sotilor Boliacu , actualul PRIMAR Mihai Frunza va pierde alegerile in fata lui Olarean , l-ati manipulat cum ati vrut voi Boliecilor pe FRUNZA , O STIU TOTI RADAUTENII , acum Frunza va plati iar voi veti pleca cat de curand din primarie . NU-MI POT IMAGINA cum 2 oameni slab pregatiti ca voi au condus un oras ca Radauti-ul , un oras ce-i drept format din pensionari , pocaiti si tigani peste 50%, dar a inceput sa se intoarca acasa DIASPORA CARE VA ARANJA ORASUL ASTA IN BINE!
2.   SUBSCRIU trimis de
(11 iun 2008, 13:01:38
SUBSCRIU LA CEEA CE A SCRIS ,,CINEVA
3.   Si eu , subscriu trimis de
(11 iun 2008, 14:11:28
acord total cu cele de mai sus!
3.1  RE: Si eu , subscriu trimis de
(11 iun 2008, 14:22:21
cu toate ca nu aveam nici o optiune politica in turul 2, dintre cei doi e greu e ales, sigurul motiv care ma face sa merg la vot si sa votez olarean e faptul ca a doua zi pleaca boliacii, prin demisie desigur
4.   Sunt gata de plecare trimis de
(11 iun 2008, 14:41:57
FRUNZA tu sa explici cum ai reusit sa iti construiesti 3 case in oraselul copiilor, cu ce bani, de ce nu leai trecut pe numele tau, de ce nu apar in declaratia de avere, de ce ai vandut o parte din parcul de la statuie, cum ai reusit sa pui mana pe un numar record de spatii comerciale in centru, cum ai vandut spatiul catre actualul DENIS cu suma de 200.000 euro, cum incasezi lunar o chirie de 5000 euro pentru spatiul unde este BANCA TRANSILVANIA si de ce acel spatiu nu ti lai trecut pe numele tau. Boleaca ce ruda este cu TUDOSE VERONICA, persoana pe al carui nume isi construieste ea a doua casa pe str. Libertatii, cu ce bani o construieste (deturnari de fonduri si mita din primarie), cu ce bani sia facut prima casa, sia luat TOYOTA noua, Han TATAR isi face casa pe str. FRANCEI cu bani furati tot de la oameni prin intermediul SERVICII COMUNALE. DA EXPLICATII PENTRU TOATE ACESTE LUCRURI SI TE VOM ALEGE. DACA ERAI BUN SI FACEAI CEVA PT NOI IESEAI DIN PRIMUL TUR CU 70% CA ALTII EPAVOOOOOO
5.   Cel mai bun tandem la furat radautenii trimis de
(11 iun 2008, 14:43:12
Cetateni ai radautiului voi stiti ca pentru mine nu insemnati absolut nimik si eu nici nu ma uit la voi, am doar gasca mea de la primarie care trebuie sa-si mai sporeasca averea, dar in ciuda acestor lucruri va rog frumos mai faceti si de aceasta data un efort si votati-ma pentru ca au mai ramas cateva spatii comerciale si vreau sa le pot lua si acestea pentru urmasii mei. Va rog votatima inca un mandat ca mai am putin si trec de 1.000.000 euro avere si dupa asta ma opresc. De asemenea fie-va mila si de d-na Silvia Boleac pentru ca sarmana de ea a mai cumparat un teren pe str. Libertatii si vrea sa isi mai ridice o modesta casuta si daca eu ies primar din nou va fi bine si pentru ea, si pentru domnul Tatar ca si el are de terminat casuta de pe str. Francaei. Va rog mult nu ne lasati de izbeliste, promitem ca va mai furam doar mandatul asta si ne oprim. Casele din oraselul copiilor sun pentru mama soacra, pentru baiatul meu si pentru nevasta cand eu nu voi mai fi printre voi. VA MULTUME
6.   ???? trimis de
(11 iun 2008, 18:18:55
dar, daca iese Olarean ,de unde stim ca o sa plece "gasca corupta " din primarie?

intreb si eu, ca tot romanu`,daca chestia cu plecatul boliecilor e doar pt a atrage voturi?!!!!

pe ce criterii sa-i dea afara, ca tot omul are drepturi si nu se poate asa una doua, sa-i dea out, ca-l ataca in instanta...
6.1  RE: ???? trimis de
(11 iun 2008, 18:28:23
am aflat ca Boliecii deja isi cauta de lucru in alta parte !
7.   Ok trimis de
(11 iun 2008, 18:23:55
asa e

8.   Flashnetele PSD/PCR au intrat in panica trimis de
(11 iun 2008, 19:18:55
Silvia Boliacu, flashneta PSD/PCR a intrat in panica, fiindca-si vede sfarsitul la primarie. Era si timpul.

Votand PSD/PCR votati hotia, conruptia si dezinformarea.
9.   NERUSINARE trimis de
(12 iun 2008, 09:17:14
CE TUPEU AI BOLIACO SA MINTI SI IN AL 12 CEAS .DE CE NU RECUNOSTI CA LA ORA 16 II SUPRAVEGHEAI PE FUNCTIONARII PRIMARIEI CARE ARE CURAJUL SA INTRE LA BIROUL PARLAMENTAR .RADAUTENI DACA VRETI SA SCAPAM DE MAFIA DIN PRIMARIE CONDUSA DE BOLIECI VOTATI CU OLAREAN .BOLIECII SI-AU FACUT BAGAJUL .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei