Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 iun 2008 - Anul XIII, nr. 135 (3816)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Tiberiu AVRAM

Tiberiu AVRAM


Ce caută numitul Braicu în învăţământ?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„În cariera mea didactică din oraşul Suceava m-am intersectat întâmplător cu activitatea de profesor a domnului I. Braicu. Eram contrariată (uimită chiar) de duritatea comportamentului sau de autoritatea lui excesivă, de dispreţul pe care îl manifesta faţă de toţi din jur. Mă uitam uneori pe geam din clasa la care predam şi auzeam şi vedeam înjurăturile şi palmele pe care le încasau bieţii copii pe terenul de sport, când îşi dădeau normele”.

Acest paragraf face parte dintr-o scrisoare pe care am publicat-o ieri, scrisoare semnată de „un Profesor sub protecţia anonimatului, de frica violenţei lui Braicu”. Nu-l cunosc pe acest Braicu, nu am auzit de el până zilele trecute, când un elev din clasa în care este diriginte s-a spânzurat. Colegii copilului care şi-a luat viaţa spun că, cu doar câteva zile înainte, numitul Braicu îl umilise pe copil în faţa clasei. Evident, nu se poate face o legătură între atitudinea numitului Braicu şi sinucidere, chiar dacă profesorul pe care l-am citat la început vorbea, în scrisoarea lui, şi despre „vinovaţi morali”.

Despre elevii de astăzi am mai scris. Pe mulţi dintre ei nu-i interesează cartea. Şcoala nu-i decât o scenă unde îşi etalează ţoalele de firmă sau telefoanele mobile. Nu au pic de respect pentru profesori şi pentru munca lor. Dar elevii din această categorie, aceşti şmecheraşi de astăzi, vor plăti, mai devreme sau mai târziu, când nu vor mai avea în spate banii sau pilele lui babacu, când pentru a se angaja undeva li se va cere să-şi etaleze cunoştinţele, nu talentele de şmecher.

Există mulţi astfel de elevi şi sunt convins că sunt o pacoste. Dar, tocmai de asta există profesorii, pe care îi numim, generic şi cu respect, „dascăli” sau „pedagogi”. Asta mai ales dacă sunt şi diriginţi. Rolul dascălului este şi de a îndrepta copilul, de a-l face să treacă peste momentele dificile. Rolul dascălului este şi de a încerca să elimine diferenţele sociale dintre elevi, să-i trateze pe toţi la fel, să-i înveţe pe copii să-şi trateze colegul cu respect, indiferent dacă este fiu de bogătaş sau de ţăran. Asta cred eu despre această nobilă meserie. Aşa am învăţat de la profesorii mei, prin puterea exemplului lor, că trebuie să se comporte un dascăl. Aflu acum, cu stupoare, că definiţia dascălului e cu totul alta.

Aflu că la liceul la care predă nesimţitul de Braicu (n.a. – când am scris nesimţit m-am referit la explicaţia din DEX – „lipsit de delicateţe”), câţiva profesori, colegii de ai lui, îi ţin partea. Şi-i interesează mai mult cine a mers şi l-a pârât la presă pe acest exemplar biped decât să ia măsuri împotriva lui. Oameni buni, dragi dascăli de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, treziţi-vă! Cum îl mai răbdaţi lângă voi pe acest nesimţit (n.a. – „lipsit de delicateţe”) de Braicu? Cum rezistaţi să staţi, zi de zi, alături de un om (vorba vine), care îi spune unui copil „bidon turtit” sau „ţăran împuţit”. Băi Braicule, că profesor nu pot să-ţi spun, cum naiba poţi să umileşti un copil, să-l scoţi în faţa clasei şi să-i întrebi pe colegii lui dacă simt mirosul „de ţăran” emanat de acesta? Ştii tu ce înseamnă ţăran, băi Braicule? Ai tu habar cât datorezi ţăranilor? Habar n-ai.

Dar nu acesta e subiectul. Subiectul este acest, repet, exemplar biped, numit Braicu. Pe site-ul nostru au postat mesaje inclusiv elevi care au terminat liceul acum 26 de ani şi l-au avut profesor pe Braicu. Ne-au scris şi cititorii care l-au avut profesor pe Braicu acum 4, 6, 10 sau 18 ani. Toţi îl caracterizează pe acest Braicu ca fiind violent şi vulgar. Şi totuşi, după atâţia ani, acest Braicu lucrează încă în învăţământ. Ani şi ani a terorizat elevii şi nimeni nu i-a făcut nimic. Ba, mai mult, acum i se ia şi apărarea şi li se cere socoteală elevilor care au făcut public comportamentul de golan al numitului Braicu.

Acest Braicu ar trebui să dispară din învăţământ. Imediat. Din păcate, însă, din cauza sistemului de prietenii, cumetrii, îndatoriri sau chiar de regulamente încurcate de la noi, numitul Braicu va rămâne în sistem şi va continua, prin comportamentul lui, să terorizeze elevii şi să-i facă de ruşine pe adevăraţii dascăli, pe acei oameni cărora le pasă de copii şi de educaţia lor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce caută numitul Braicu în învăţământ?.
 Vizualizări articol: 2229 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 16 voturi
Ce caută numitul Braicu în învăţământ?3.3516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Haha trimis de
(11 iun 2008, 11:34:31
esti naspa bre. sa vin un putoi la tine si sa-ti spuna sa io ****in fiecare zi nu cred ca-i vei spune. "dragul meu te rog frumos sa-ti revizuiesti comportamentul" asta merge odata 2 3 ori dar la un moment dat mai si contraataci. unu mic cu buza fripta.
1.1  RE: Haha trimis de
(11 iun 2008, 12:28:45
daca zici ca nu esti in...stare sa te ...controlezi, atunci apuca-te de cultivat...barabule si daca si alea te...scoate din ...sarite , aruncale si apucate de ...sfecla pentru ...tuica , dar sub nici o forma nu ...incerca sa fii dascal ca nu ai....inclinatie !!

asta e o meserie in care tre sa ai cap, intelepciune, cumpatare , inima si...profesionalism.

de aia eu cultiv...sfecla !
1.2  RE: Haha trimis de
(11 iun 2008, 14:13:10
Sa intelegem de aici ca am aflat, in sfarsit, cu ce se ocupa Temida?! E dascal?!

Poate de biserica, poate in invatamant, ca prea le stie.... Si e pacat ca un ziarist de marca, pe care l-am apreciat mult pina acum, isi insuseste vocabularul temidei ("nesimtit") in locul unor argumente solide, asa cum a inceput articolul...Sa fie nevoia de a proteja prestigiul sifonat al ziarului de catre turnura "galbena" din ultima saptamana?? Ce mai fac sucevenii in afara de sinucideri si analize pedagogice (in forumul eelevilor care au semnat si ca parinti si ca absolventi de 4, 8, 28 de ani)?

E posibil ca dl. Avram sa cada intr-o asemenea capcana? Doresc sa notez ca nu sunt sucevean, nu am fost nici odata, nu cunosc personajele din "propozitiune", dar citesc ziarul pentru scrierile lui Iacoban, Mihailiuc, Avramescu si, pina de curind, Tiberiu Avram....
1.3  RE: Haha trimis de
(11 iun 2008, 16:03:04
STRAINULE , vrei sa apari ca unul....inteligent , dar ti-ai dat de gol...prostia !!

zici ca; "E DASCAL?!" , cand eu scriu destul de clar ca...cultiv sfecla !!

auzi la el , cata...inteligenta !!!

data viitoare , cand cumperi Monitorul , roaga sa-ti vanda ...jumatate de ziar , cumpara numai ceea ce-ti...place !!

de ce arunci banii in...vant ?

esti un.....LINGUSITOR !!!

MONITORUL DE SUCEAVA , ziarul care sta de vorba cu oamenii !!!!

incearca sa-i......intelegi ...TITLUL !!!

ca vad ca ...citesti si nu stii ce...citesti !!
1.4  RE: Haha trimis de
(12 iun 2008, 17:34:33
Strainule ce bati la poarta ...Monitorului de Suceva, citeste numai ceea ce consideri ca merita citit si gata. Dar incearca sa privesti in urma, oare nu cumva calitatea profesorilor a inceput sa scada inaintea celei a elevilor? Nu o fi pe aici macar o parte din cauza? Tare imi mai place cand oamenii se contrazic fara sa se jigneasca.
2.   Da! trimis de
(11 iun 2008, 12:40:44
Era nevoie sa fie o sinucidere[poate din aceasta cauza, poate din alta], pantru ca sa aflam din presa ca un individ, pretins intelectual[ doar este posesor de licenta], timp de 26 de ani isi trateaza elevii ca pe niste fiinte subumane si, tot cu aceasta ocazie sa aflam ca, atat el cat si unii dintre colegii sai, nu constientizeaza ce traume cumplite poate sa provoace asupra psihicului unui adolescent asemenea metode "pedagogice"! Cred ca acest fapt nu mai poate sa fie doar un subiect de presa, este nevoie de interventia energica a autoritatii statului! Domnule Tiberiu Avram, va rog, nu lasati sa fie musamalizat acest caz! Este interesant de aflat ce se-ntampla in general, in acea scoala!
3.   AVETI DREPTATE trimis de
(11 iun 2008, 13:13:34
Ma bucur ca am citit acest articol, si ca de obicei sunteti la obiect domnule Avram.Numai scriind si rescriind vom da alarma la cei de la politie si la Inspectoratul Scolar care vad ca nu se sesizeza in acest caz.Numai cu ajutorul vostru, al mass mediei vom putea sa dam pe fata astfel de comportamente obscene si nedemne de un dascal adevarat.Sa vedem ce se va intampla cu asemenea ticalos.
4.   Domnule Avram trimis de
(11 iun 2008, 15:50:55
Presupunand ca aveti o functie de conducere la ziar, va rugam sa dispuneti eliminarea comentariilor care cuprind expresii licentioase, injurii, amenintari...Este libera exprimarea oricaror pareri, dar libertatea presei nu incumba coborarea sub centura, limbajul suburban, expresiile interlope. Nu aceste comentarii vor mari ratingul ziarului, dimpotriva...Veti pierde adeziunea acelor cititori echilibrati si cu auto-respect.
4.1  RE: Domnule Avram trimis de
(11 iun 2008, 16:07:19
"Veti pierde adeziunea acelor cititori echilibrati si cu auto-respect."....AM SA...TRADUC CE INSEAMNA ;

veti pierde ..adeziunea...coruptilor , incompetentilor si colegialistilor !!!

dar dupa cum scrie in ...titlul ziarului , acest ziar ....STA DE VORBA CU OAMENII !!!

deci n-o sa pierdeti....oamenii , numai..."HIENELE" societatii noastre !!
4.2  RE: Domnule Avram trimis de
(11 iun 2008, 17:46:14
Domnule T.Avram: mai pe intelesul dvs, ELIMINATI aiurelile lui TEMIDA, ca v-a facut de ras pana peste poate ! Ne-am saturat de TRADUCERILE lui subculturale, de veninul aruncat la intamplare prin numeroasele comentarii LIPSITE de logica, fara cap si fara coada, intr-o limba romana INVENTATA !
5.   Unde e dreptatea? trimis de
(11 iun 2008, 18:55:52
Cred ca trebuie sa se umble la Legea invatamantului.Elevii sunt impertinenti, profesorii isi pierd rabdarea , si pana la urma se ajunge la asemenea cazuri.Cred ca ar trebui sa fie un regulament foarte clar si pentru elevi si pentru profesori. Elevul daca a ales sa sa faca liceul sau o scoala oarecare atunci sa se tina de scoala . Daca nu , n-are decat sa se lase de ea si sa plece acasa . Profesorii daca au ales sa fie profesori , atunci sa-si faca treaba ,daca nu , atunci sa se lasa. Dar fiecare sa-si primeasca sanctiunea atunci cand greseste.Ati vazut pana acuma elevi exmatriculati pentru comportare nepotrivita?Ati vazut profesori dati afara din invatamant pentru ca are o atitudine plina de dispret fata de unii elevi,iimarginalizeaza, ii umilesc si in final ii neandreptatesc.Ati remarcat cate loaze trec clasa si iau note mari la testele importante? Oare de ce?
5.1  RE: Unde e dreptatea? trimis de
(11 iun 2008, 19:56:33
Si acum 26 de ani elevii erau impertinenti ???

Am fost si eu profesoara. Daca vrei sa stapanesti o clasa de 20-30 de individualitati, atunci trebuie sa cunosti si sa stapanesti ceva notiuni de psihologie. Si sa-ti folosesti inteligenta nu pumnul si violenta de limbaj. Asta daca vrei sa faci ceva din cele 20-30 de suflete care pornesc in viata. Acest Braicu ar trebui scos din invatamant. Din pacate nu e singurul. Nici singura scoala cu asemenea specimen...
6.   6. trimis de
(11 iun 2008, 21:14:24
Era simplu sa echilibrati derapajul in care a alunecat ziarul, dle Avram. E ciudat ca de la dumneavoastra vin rationemente de mare clasa, cum ca dl Braicu ar fi un "exemplar biped", asa ceva fiindc cu totii suntem, chiar si cei din redactia Monitorului de Suceava. Cat despre definitia cuvantului "nesimtit" va asigur ca o stiau toti cei care au urmat clasele I-IV. Daca citeati mai atent si erati mai obiectiv, vedeati ca va incadrati si dumneavoastra la acelasi atribut, insa la capitolul "Lipsit de bun-simt" (DEX 2007), fiindca numai lipsa bunului simt te poate ajuta sa acuzi iar si iar, sa terfelessti pe oricine, oricum. Nu faceti abuz de doua instrumente, condeiul si pagina a unui ziar! S-a auzit de numele dlui Braicu peste tot. Lasati oamenii si institutiile abilitate sa asimileze informatiile, de altfel partinitor prezentate.
6.1  RE: 6. trimis de
(11 iun 2008, 21:48:27
Spuneti-mi ,va rog, cat sa mai lasam institutiile statului sa asimileze informatiile despre acest Braicu, despre care spuneti ca s-a auzit peste tot? Sunt zeci de ani de cand are acelasi comportament. Probabil, dvs. vreti sa-l lasam sa iasa linistit la pensie, iar elevii sa-i spuna saru` mina aunci cand ii injura si ii loveste.

Nu stiu despre ce derapaj vorbiti. Daca apreciati drept "derapaj" faptul ca scriem de mai bine de o spatamina, zi de zi, despre "realizarile" lui Braicu, atunci, da, aveti dreptate. Vorbiti de limbajul meu si considerati ca "numai lipsa bunului simt te poate ajuta sa acuzi iar si iar, sa terfelessti pe oricine, oricum". Va promit ca voi fi mereu lipsit de bun simt, in nota editorialului de astazi, cind voi scrie despre indivizi care-si spun profesori si care se adreseaza copiilor cu "bidon turtit", "taran imputit", "vaca grasa" etc. Dvs., probabil, limbajul acestui Braicu vi se pare in nota bunului simt...
6.2  RE: 6. trimis de
(12 iun 2008, 07:53:45
Acel individ a fost numit biped fiindca nu merita sa fie numit OM. Felicitari domnule Avram!
7.   Raspuns trimis de
(11 iun 2008, 22:00:58
Perfect de acord cu dumneavoastra dle Avram. Nu au ce cauta acesti oameni in invatamant. Nu ei sunt cei care au rolul de a educa si de a transforma societatea. Mai mult decat atat, va spun cu siguranta, ca invatamantul romanesc nici nu are mijloacele pentru a schimba comportamentele deplasate ale tinerilor din ziua de azi, nefiind de scuzat in nici un fel atitudine prof. Braicu. Nu va asezati intr-una din tabere si priviti situatia de acolo. Acuzati-l in egala masura pe cel care a sarit la bataie, acuzati elevii cu proasta crestere, pe cei din Minister, fiindca nu ofera solutii atat profesorului cat si elevului pentru rezolvarea conflictelor iminente dintre cele doua parti. Din pacate nu sunt toti oamenii capabili sa vada situatia obiectiv, cu solutii reale pentru societatea, dumneavoastra trebuie sa ii ajutati. Nu loviti din inertie in ceva, doar fiindca atrage atentia publicului. Cautati si oferiti solutii raportandu-va echidistant la ceea ce se intampla, ca un profesionist.
8.   Raspuns trimis de
(11 iun 2008, 22:01:29
Perfect de acord cu dumneavoastra dle Avram. Nu au ce cauta acesti oameni in invatamant. Nu ei sunt cei care au rolul de a educa si de a transforma societatea. Mai mult decat atat, va spun cu siguranta, ca invatamantul romanesc nici nu are mijloacele pentru a schimba comportamentele deplasate ale tinerilor din ziua de azi, nefiind de scuzat in nici un fel atitudine prof. Braicu. Nu va asezati intr-una din tabere si priviti situatia de acolo. Acuzati-l in egala masura pe cel care a sarit la bataie, acuzati elevii cu proasta crestere, pe cei din Minister, fiindca nu ofera solutii atat profesorului cat si elevului pentru rezolvarea conflictelor iminente dintre cele doua parti. Din pacate nu sunt toti oamenii capabili sa vada situatia obiectiv, cu solutii reale pentru societatea, dumneavoastra trebuie sa ii ajutati. Nu loviti din inertie in ceva, doar fiindca atrage atentia publicului. Cautati si oferiti solutii raportandu-va echidistant la ceea ce se intampla, ca un profesionist.
8.1  RE: Raspuns trimis de
(11 iun 2008, 23:50:56
cum ati reactiona d-le Avram daca un tip beat turta , plin de injurii imposibil de reprodus v-ar strage de gat, v-ar lovi si in vazul redactiei ar lovi si alti colegi de-ai dvs ?cam astia sunt o parte din parintii copiilor din ziua de astazi de la unele licee... trist dar adevarat...4 politisti abia au reusit sa-l stapaneasca pe turbat...parintii, unii din acea clasa nici nu-i interesa situatia scolara a copiilor lor...de fapt ce rost mai are sa ma axplic...imi pare tare rau ca nu ati reusit sa fiti impartial...rusine ziarului...noroc ca mai sunt altele mai capabile de analize echidistante....salutari
8.2  RE: Raspuns trimis de
(12 iun 2008, 00:04:00
Sunt perfect de acord cu dvs. in privinta atitudinii acelui parinte, aflat sub influenta alcoolului. Nici nu mai conteaza faptul ca el a fost provocat de Braicu, care a refuzat sa-i explice de ce ii spune mereu fetei lui "vaca grasa". Nu exista nici o scuza pentru faptul ca parintele a venit baut. Dar, in editorial, eu nu m-am referit deloc la acest aspect, cu parintele baut. Si, ca sa fiu foarte clar, nici nu mi-am dorit sa fiu impartial. Nu pot fi impartial cu un asa zis profesor, care bate elevii si-i terorizeaza psihic, prin adjectivele cu care ii "gratuleaza". Este o eroare conceptia potrivit careia presa trebuie sa fie impartiala. Presa trebuie sa ia atitudine, printre multe altele, fata de orice nu se incadreaza in tiparele unei societati civilizate. Iar Braicu nu se incadreaza in aceste tipare...
9.   Bunul simt si valorile intelectuale...ratacite trimis de
(12 iun 2008, 09:31:58
am cititi acuzatiile care i se aduc lui Avram . dragii mei , exact asta e fatza romanului , exact asta e modul de gandire a majoritatii intelectuale romanesti !!

vede omul ca , copilul e terorizat psihic, fizic si emotional in plin public, dar inteligenta romana spune ca "bunul simt" si valorile "intelectuale" cer ca sa apstepti reactia legii , care dupa aproape doua saptamani , nici nu stie bine despre care colegiu e vorba !!

nimeni nu tine minte ca sesizari in comportamentul acestui "exemplu de profesionalism " au fost destule si nimeni n-a avut BUNAVOINTA sa elucideze cazul !

singurii care au facut un pic de "fum" a fost consiliul profesoral al acestui colegiu , care de altfel l-a gasit ca fiind un "PROFESIONALIST CURAT " !

nimeni nu sustine ca dreptatea trebuie sane-o facem singuri , cu parul , dar nu uitati c-au fost destule cazuri in istorie , cand prostimea a facut dreptate.
9.1  RE: Bunul simt si valorile intelectuale...ratacite trimis de
(12 iun 2008, 23:30:22
mai temida,sau Timida ?poate Dimida de la Dimofte! ma exasperezi cu cacofoniile !!!!unde ai facut scoala? A, da esti prof de fizica si ai luat numai note de 2,3 3,3,3,3 si cate un 4, ca astea sunt si notele pe care le dai tu Timidutzo!tot tu ai dat ultimul 3 cu o zi inainte de a-si face seama amaratul ala !
9.2  RE: Bunul simt si valorile intelectuale...ratacite trimis de
(13 iun 2008, 00:11:31
stii de ce te simti....exasperat ???

te crezi mai....destept, decat...esti !!!

altfel numit.....MEGALOMANIA !

adevarul e ca ai....probleme cu....eu-l personal !

pot sa te...ajut , daca vrei .

tine post...negru vinerea .

Domnul sa te....ajute !!

10.   Cel mai needucat profesor trimis de
(12 iun 2008, 11:10:08
este foarte adevarat ce se spune de pipedu(braicu) care pt el toti baietii sunt vagabonti si betivi iar fetele sunt prostituate si profitoare. asemenea comportament nu se admite pt un profesor. va rog sa luati masuri
10.1  RE: Cel mai needucat profesor trimis de
(12 iun 2008, 21:20:10
Masuri ar trebui sa iei tu, mai Andreea.Uite cum masacrezi frumoasa limba romana ! Uite cum scrii: "piped"( se spune" BIPED") si "care pt el toti baietii sunt vagabonti". Mai copila,uite de asta luati 2,3si 4.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei