Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 iun 2008 - Anul XIII, nr. 135 (3816)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scrisoare deschisă

Funcţionarii Primăriei Rădăuţi refuză să fie folosiţi ca masă de manevră în campania electorală

Domnilor politicieni, domnilor candidaţi,

Vă solicităm şi pe această cale să vă vedeţi de campania electorală, fără a ne implica şi a ne folosi pe noi, funcţionarii publici, fără presiuni, intimidări şi alte manifestări de acest gen în intervalul celor opt ore de muncă zilnică pentru care suntem plătiţi.

Domnule Olărean, după cum ne spuneaţi vineri, „primarii vin şi pleacă, funcţionarii rămân”. Există legi în acest sens, există un Statut al funcţionarului public în care sunt stabilite drepturile şi îndatoririle acestei categorii profesionale. De aceea nu văd de ce erau necesare asigurările din partea dvs că nu trebuie să fim îngrijoraţi, că nu daţi pe nimeni afară după 16 iunie, asta după ce cu puţin timp înainte aţi afirmat public la un post de radio că angajaţii vor intra în Primărie în baza tabelului dvs. Noi ţinem să câştigăm respectul şi consideraţia din partea comunităţii, prin munca şi eforturile noastre de zi cu zi şi nu ne interesează declaraţiile conjuncturale ale politicienilor, care acum ne denigrează şi apoi o întorc la 180 de grade, după cum le dictează interesele de moment.

Salariile noastre sunt cele stabilite prin lege, la care s-au adăugat o serie de drepturi (foarte modeste, deoarece cunoaştem realitatea din Rădăuţi) câştigate prin Contractul Colectiv de Muncă negociat şi semnat la începutul acestui an.

Dat fiind că sesizarea Prefecturii şi a Consiliului judeţean în legătură cu cele petrecute vineri în Primăria Rădăuţi, făcută de secretarul municipiului a rămas fără răspuns, ne rezervăm dreptul de a ne adresa Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

Ing. Mirela Rusu
Preşedinte al Sindicatului Liber al Salariaţilor din Primăria Rădăuţi

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Funcţionarii Primăriei Rădăuţi refuză să fie folosiţi ca masă de manevră în campania electorală.
 Vizualizări articol: 980 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Funcţionarii Primăriei Rădăuţi refuză să fie folosiţi ca masă de manevră în campania electorală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oare ? trimis de
(11 iun 2008, 14:25:46
"Noi tinem sa c�stigam respectul si consideratia din partea comunitatii, prin munca si eforturile noastre de zi cu zi"

da pina acu de ce puii mei nu ati cistigat respectul si consideratiunea ?
2.   ??? trimis de
(11 iun 2008, 14:40:41
cum castigati respectul cetatenilor rah.a.ti ce sunteti? cerand spaga pentru orice? asa vreti sa fiti respectati? scalvi ai lui frunza ce sunteti. ar trebuie sa slujiti interesele cetatenilor nu a lui frunza si a bolecei

3.   Vestul Salbatic in nord, la radauti city trimis de
(11 iun 2008, 15:55:25
Olarean vrea sa fie primar-serif pistolar, si sa traga cu pistolul dupa functionari in fiecare dimineata!
4.   Prostii! trimis de
(11 iun 2008, 16:43:17
va spun eu cine trebuie sa plece , trebuie sa plece BOLIECII , Horodinca MARITA ,si cei mai vechi ,ar trebui sa-si dea demisia din onoare daca mai au un strop de onoare in ei , astia noi pot sa ramana ca nu au nici o vina , nu au facut ei manevre.primaria va trebui sa organizeze concurs pentru posturile vacante , cei mai buni sa lucreze in PRIMARIE !
5.   CE A FOST... AM VAZUT. SPERAM IN BINE trimis de
(11 iun 2008, 18:37:09
DUPA CATE SE PARE, FRICA DE A NU-SI PIERDE "SCAUNUL" EXISTA. CRED CA OARECE SCHIMBARI AR FI BINEVENITE,UN PIC DE CURATENIE AR FACE MAI MULT DECAT BINE. CONSTIINTA UNORA E ATAT DE INCARCATA INCAT AU LUAT "SCUTUL" IN MANA SI INCEARCA SA SE APERE DE INEVITABIL.SPER IN BINELE RADAUTIULUI SI IUBESC CURATENIA.
6.   Morcov in primarie trimis de
(11 iun 2008, 20:42:41
ba fratilor in primarie stau toti morcoviti ca raman pe drumuri. stiu din surse sigure ca e deranj mare si incearca sa faca combinati sa iasa frunza primar.
7.   Frunza si Hutanu, umflati cu pompa lu' Mirza trimis de
(11 iun 2008, 21:23:38
Nu sunt din 'zona de influenta' a comentariilor, dar ce stiu cu siguranta este ca pe Frunza, ca si pe Hutanu de la Dorna, Mirza l-a umflat cu pompa. Bani grei dati de la bugetul CJ pentru scrierea de proiecte de finantare, bani grei deviati din pix de Mirza, de la alte localitati din judet, pentru Radauti, asa ca, trai neneaca!, daca prin masca de oxigen iti vin vanturile lui Mirza, sa tot fii primar!!!
8.   PTR.CAMILA trimis de
(12 iun 2008, 09:24:23
PURTATOAREA DE .... A COMUNISTULUI FRUNZA IESE LA RAMPA .VREI SA NE EXPLICI SI NOUA CAT DE CORECTA IESTI .DIN PRIMARIE TREBUIE SA PLECE BOLIECII ,BOTIC ,FLUTUR ,MIRELA .HAI SLUGILOR PLECATI CU FRU8NZA ,VA AJUNGE CAT A-TI LINS .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei