Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 mar 2008 - Anul XIII, nr. 69 (3750)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Frica de votul uninominal a PSD se face simţită. Faptul că Gavril Mârza a lăsat baltă conducerea C.J. şi a început să facă ce urăşte mai mult şi anume deplasările în teritoriu, este un exemplu.

Dacă până acum, deplasările erau efectuate doar în scopul de a tăia panglici tricolore, acum, deplasările sunt în interesul propriu de a se face cunoscut şi de a arunca cu noroi în contracandidat.

Dacă în unele cazuri înghite în sec văzând lansările candidaţilor P.L.-D., în alte cazuri îşi înghite limba, vezi cazul Forăşti, când a fost doar de decor.

Dar nu numai despre asta vreau să vorbesc, ci şi despre intoxicările care îi plac cel mai mult, dobândite în timpuri comuniste pure. Este vorba despre fumigena aruncată, referitoare la trecerea unor membri P.D. Dolhasca la P.S.D.

Este evidentă tactica lui Gavril Mîrza de a intoxica populaţia după modelul “Utilităţi şi mediu”. Organizaţia P.D. Dolhasca este rămasă în bloc la P.D.-L şi mai mult nici nu numără 200 de membri. Dacă pentru Gavril Mîrza 2 înseamnă 200 e clar că suferă de “sindromul Brânduşel”, adică de a multiplica. Cei 2 care au plecat la P.S.D., au plecat pentru că nu au reuşit să-şi impună un candidat de primar care să obţină 1% şi să nu încurce P.S.D.-ul.

Domnul Gavril Mîrza uită să spună câţi membri P.S.D. au trecut la P.D.-L şi nu oricine, ci unii oameni valoroşi .

Mai mult, în Dolhasca, organizaţia P.D.-L este rezultatul unificării P.D., P.L.D., şi P.N.L. ceea ce înseamnă o forţă politică puternică ce are şi un candidat de primar puternic care dă fiori P.S.D.-ului.

Îl înţelegem pe Gavril Mîrza că este foarte agitat şi încearcă disperat tot felul de diversiuni .

Recomandăm populaţiei să nu mai creadă aceste “intoxicări comuniste “.

În ceea ce-l priveşte pe “turistul la candidatura Primariei Suceava “ îl rugăm să ne scutească de epitete şi poate ne spune domnul Virginel câte camere are palatul dumnealui din Obcine, de care este atât de mândru şi din moştenirea cărei « mătuşi », a reuşit să îl construiască.

Observăm că după ce minciuna a devenit strategia de campanie a domnului Donţu, jignirea a devenit strategia domnului Virginel.

Cât despre doamna Adomnicăi, vedem că în continuare este confuză ideologic şi nu numai. Nu ştiu ce ţine în mână doamna Adomnicăi şi o informăm că PD-L este cel mai mare partid din România şi este catalizatorul forţelor de dreapta şi cel care va câşiga atât alegerile locale, cât şi cele generale.

Birou de presă P.D.-L
Deputat P.D.-L, Romică Andreica

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat de presă.
 Vizualizări articol: 1997 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Comunicat de presă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sclavul trimis de
(22 mar 2008, 12:41:46
Andreica sclavule nu ti-am mai zis sa nu mai scrii???Se vede ca esti si putin alcolic, pe langa faptul ca esti sclavul lui flutur si un pupincurist de doi bani. Cu ce te-ai remarcat tu inafara de faptul ca alaturi de pardau si altii il pupi in dos pe flutur toata ziua???RUSINE ANDREICA !!!
1.1  RE: Sclavul trimis de
(23 mar 2008, 10:15:36
jigodiile de la PSD ....comenteaza articolele ....vai de mama lor si mai sunt cateva zile ....si dontu va fi primarul copiilor iar pt marza o sa constituim Consiliul Judetean al Copiilor!!! uraaaaaaa

2.   BETIVANUL ANDREICA trimis de
(22 mar 2008, 18:33:35
BA, BAETIVAN NOTORIU! TACI NAIBII DIN GURA! NE FACI DE RAS!
3.   Ptr dreptate trimis de
(22 mar 2008, 21:00:20
Felicitari D-le deputat ANDREICA,ai perfecta dreptate,nu le convine comunistilor de la PSD,DE CEIA CE LE SPUI,...deoarece le spui adevarul...MirzA NU MAI STIE NICI SA NUMERTE LA EL INTRADEVAR 2 ESTE 200,Ca este disperat stie ca se duce pamintul de sub picioare ,defapt la toata clica llui...cumatrusu ,excrocuyl de Stan...va mai iesi STAN deputat cind o sa invie bunica...A inceput nerusinatul de Stan sa ameninte sa cerseasca bani de la diversi oameni de afaceri,sa dea cite o bere ,un mic sau un kg de zahar in schimbul votului...rusine excrocilor..va ajunge cit a-ti supt...pe spinarea poporului...Va luati de ANDREICA,CA VA SPUNE ADEVARUL,RUSINE NESIMTITILOR..Andreica este un baiat tinar ,cinstit ,corect ,cu iniutiativa,a ajutat multi oameni la necaz...voi ce ati facut,banditilor in afara de averi persanale si chiolhanuri....O SA VA AJUTE DUMNEZEU DUPA INIMA....
4.   Nedumeriri trimis de
(23 mar 2008, 14:05:50
dupa cate stiu eu , in conducerea consiliului judetean suceava se afla si uricec membru si el intr-un partid. deplasarile lui in judet sunt oricum inutile , ba mai rau consumatoare de bani . oare cei din pdl nu pot critica si activitatea membrilor sai?

mai ales ca, acum un an uricec prezenta si isi auto-atribuia unele decizii in legatura cu drumurile din suceava. Oricum sunt toti mincinosi. Rusine!!!!!!

5.   Hai sa vorbim... trimis de
(23 mar 2008, 16:59:57
Dl. Andreica, felicitari pentru ca ai ales sa fii mana dreapta a lui Gh.F. Acum lucrezi cu pixul. Iti dai seama ca daca erai langa Uricec trebuia sa prestezi cu gura?!?... si cine stie daca metaforele baietilor de aici de pe forum, legate de dos si pupat, ramaneau metafore... La fermitatea si consecventa pe care le manifesti eu zic ca nu.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rapan în sos roşu 2 porţii - 40 minute 450g rapan  (Melc marin)50g ulei de măsline 2 căţei de usturoi 75ml vin alb 150ml sos de roşii 6-7 frunze busuioc        1 leg. mărar  •± sare, piper ... Citeşte