Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 mar 2008 - Anul XIII, nr. 69 (3750)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Prodan: „PD-L este o mireasă în pielea goală îmbrăcată în pardesiu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele interimar al PNL Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, a comparat Partidul Democrat Liberal cu „o mireasă în pielea goală, îmbrăcată în pardesiu”, postură din care a reuşit să atragă numeroşi primari din partea altor formaţiuni politice.

Prodan a făcut aceste afirmaţii după ce preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a criticat politica de alianţe a PNL, acuzat că a făcut „nuntă în post cu PSD, fără dezlegare”.

„Vrem să-i transmitem domnului Gheorghiţă că mă voi strădui să ajung la Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, ÎPS Pimen, pentru a-i cere binecuvântarea şi dezlegarea, să putem face măcar o logodnă în post”, a fost replica lui Tiberiu Prodan. Mai mult, acesta a peţit Partidul Democrat Liberal Suceava, sugerându-i lui Gheorghe Flutur o logodnă „pe faţă” cu liberalii.

„Suntem deschişi şi la o nuntă. Dar dacă vrea domnul Gheorghiţă să facă o nuntă cu PNL să vină cu o mireasă ca lumea. Nu cu o mireasă în pielea goală, îmbrăcată în pardesiu”, a spus liderul liberalilor suceveni.

 

„Mireasa goală PD-L i-a ademenit pe primari”

Prodan a arătat că Flutur a folosit această „mireasă goală” pentru a-i ademeni pe primarii suceveni care şi-au lăsat partidele din care făceau parte pentru a se alătura celor din PD-L.

„Venea mireasa la câte un primar de-al nostru, fie că era Marcel de la Pârteştii de Jos, fie era Cătălin de la Şaru Dornei şi le spunea: <Mă vedeţi cât de frumoasă sunt? Mă luaţi?>. Iar cei care au plecat, veneau şi se justificau într-un fel. Că li s-a promis ceva, că li s-a dat ceva.

Dar până la urmă au acceptat să facă logodna cu mireasa PDL-istă”, a declarat Prodan.

El a adăugat că principalul „crăişor” care a căzut în mrejele miresei PD-L a fost primarul Sucevei, Ion Lungu, cel care a fost luat ca exemplu şi de alţi primari din judeţ. Prodan a spus că „primul crăişor” a fost primarul Sucevei, „la care a venit mireasa PD-L-istă şi şi-a deschis pardesiul şi i-a spus <Ioane asta sunt!>. Şi Ion a dat pe spate, a uitat şi de bunicii liberali şi de toate neamurile lui şi s-a dus spre PD-L”.

Trecând peste toate aceste aspecte, Tiberiu Prodan i-a propus totuşi liderului PD-L Suceava să se logodească cu PNL, însă numai în anumite condiţii. Astfel, preşedintele PNL Suceava a spus că ar fi de acord cu această logodnă cu democrat liberalii, însă numai în condiţiile în care „mireasa PD-L” îşi îmbracă „cămaşa liberală pe care o are de la mama ei”.

„Poate să-i pună şi o catrinţă PD-istă pe deasupra, dar să vină să discute cu noi. Îl aşteptăm pe domnul Flutur să vină să discute cu noi, şi îi vom răspunde ca atare”, a încheiat Tiberiu Prodan.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prodan: „PD-L este o mireasă în pielea goală îmbrăcată în pardesiu”.
 Vizualizări articol: 1063 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Prodan: „PD-L este o mireasă în pielea goală îmbrăcată în pardesiu”3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(22 mar 2008, 11:19:28
Nu mai luati interviuri la toti obsedatii de prin politica. Daca Domnul Prodan doreste sa viseze sa o faca acasa nu public. Nu cred ca intereseaza pe cineva fanteziile domnului prodan.
1.1  RE: Comentariu trimis de
(22 mar 2008, 18:20:11
Curat murdar, rezon mon cher!
2.   Masca trimis de
(22 mar 2008, 11:38:21
daca pdl are pardesiu atunci prodan are MASCA,da masca jos sa vada toata lumea ce comunist esti.Ai ajuns rusinea judetului,ne faci de ras pe noi siretenii si judetul,rebut politic.
3.   E BINE CA ,SPUNETI LUCRURILE PE NUME. trimis de
(22 mar 2008, 12:53:18
BRAVO SI IAR BRAVO, ASTA MERITA, -----------;FUGA''....LIBERA CU FUNCTIE LA-----PD.
4.   MASCA trimis de
(22 mar 2008, 13:01:03
DUTE SI TE PLIMBA PRIN COPACII, CA NU E VREMEA TA ACUM. E MAI TIRZIU CU CINTATU.
5.   Mireasa pe dracu trimis de
(22 mar 2008, 17:42:20
Auzi Prodane, asta nu-i mireasa, asta-i curva judetului, ferchezuita de Flutur si binecuvantata de Pimen. Cu asta vor astia din PDLaturi sa ameteasca electoratul pentru ca in 2004 au umblat cu capra si uite unde s-a ajuns. Niste bombalai.
6.   Prodan, senator numit si nu ales. ha ha trimis de
(22 mar 2008, 19:25:58
Prodan, crescator de porci, nu poate lega 3 fraze, una de alta, fara sa spuna doua prostii. Ia sa ne zica el noua cum si-a dat jos pardesiul cand i-a papat functia de Senator lui Tractoras si, cat l-a costat?
7.   Nu fiti rai... trimis de
(22 mar 2008, 20:48:34
...nici bombalai,pentru ca tinuta amintita (pardesiu pe pielea goala)este a licuriciului cel mare la intilnirile cu mai marele vostru ,mai PD-Laturilor ce sinteti,asa ca incercarea de plagiat tinute este evidenta.Parca merge mai bine comparatia cu.... Leana judetului ce sare cu dezinvoltura din caruta drept in.... bratele vinjoase ale amorezului zburator,ce-o duce direct la altar(urna).Si vor trai fericiti pina la dezvirginarea urnelor si aflarea tristului deznodamint. Morala : Nu tot ce zboara te mininca,daca esti putin mai spalat(a)si nu toti cei ce se arunca ca (da)prostii din caruta nimeresc listele si voturile alegatorilor.Aviz amatorilor !!
8.   Ptr. prodan trimis de
(22 mar 2008, 21:12:32
Prodane..du-te si te ineaca,excrocule ,nu ne mai intoxica cu balivernele tale...o sa dai socoteala cit de curind ce ai facut pina in prezent...banditule....
9.   Nu fiti rai... trimis de
(22 mar 2008, 21:37:14
...nici bombalai,pentru ca tinuta amintita (pardesiu pe pielea goala)este a licuriciului cel mare la intilnirile cu mai marele vostru ,mai PD-Laturilor ce sinteti,asa ca incercarea de plagiat tinute este evidenta.Parca merge mai bine comparatia cu.... Leana judetului ce sare cu dezinvoltura din caruta drept in.... bratele vinjoase ale amorezului zburator,ce-o duce direct la altar(urna).Si vor trai fericiti pina la dezvirginarea urnelor si aflarea tristului deznodamint. Morala : Nu tot ce zboara te mininca,daca esti putin mai spalat(a)si nu toti cei ce se arunca ca (da)prostii din caruta nimeresc listele si voturile alegatorilor.Aviz amatorilor !!
9.1  RE: Nu fiti rai... trimis de
(23 mar 2008, 10:13:00
mai jigodie "FAULT" vezi ca folosesti cam aceleasi comentarii tot tipul .....probabil esti ruda cu MILICI ca doar el are o asa capacitate de a gandi si stie doar 100 de cuvinte din DEX. o sa aveti o deceptie mare psd-istilor.....Marza deja a cazut ....pentru ca 20 din oamenii lui de incredere deja au tradat iar in ultima clipa vor mai trada cativa!! ....asa ca e terminat PSD-ul ....niste relicve comuniste!!
10.   IA-TI MIREASA ZIUA BUUUUUUNA..... trimis de
(22 mar 2008, 22:28:45
MAI, NEA PRODANE, CUM NAIBA VINE? ORI IN PIELEA GOALA, ORI IN PARDESIU. ADICATELEA, DACA E CU PARDESIU INSEAMNA CA NU E IN PIELEA GOALA.

DACA LIMBA ROMANA E PREA DIFICILA, FOLOSESTE-O PE CEA DE LEMN.
11.   Va este ciuda! trimis de
(22 mar 2008, 23:16:18
Draga Tiberiu, ar trebui sa o rogi pe Angela sa-i ademeneasca pe primari cu PANTOFII ei de firma... doar s-a laudat cu ei prin presa(prietenii stiu de ce). Cat despre comparatia dobitoaca care ne-o propui ("mireasa in pielea goala, imbracata in pardesiu")... pot sa spun ca aceasta se aseamana creatorului ei.
12.   POLITICA FARA TRADATORI trimis de
(23 mar 2008, 10:40:40
Ofi prodan cum o fi ,dar, cei care au profitat de pe urma PNL -ului si la greu l-au parasit oare mai merita sa ne scoata inca odata de minte.Cine mai are curajul sa mai voteze niste tradatori gen; flutur lungu si alti.Suceveni avem nevoie deoameni cu coloana dreapta si care stiu sa se adapteze si la greu. '"NU VOTATI TRADATORI!!!! CINE TRDEAZA PARTIDE TRADEAZA SI SPERANTELE OAMENILOR, ACESTIA NU PO SA FIE NISTE LIDERI CARE SA REPREZINTEUN HABITAT DE OAMENI.
13.   Rugaminte trimis de
(23 mar 2008, 11:22:53
cine poate sa mi spuna cum pot lua legatura cu fratele acestui nemernic prodan?
14.   Asa e mosule trimis de
(23 mar 2008, 12:32:03
dar si pnl nu e bun.ce au facut pentru omul de rand?adio
15.   Iar si iar comunisti trimis de
(23 mar 2008, 14:27:11
Prodane,Prodane...te intelegem ca ai o varsta si nu mai poti,dar totusi...putina demnitate,ca suntem in post...iar daca partidul tau face dragoste in post cu alte partide de OPOZITIE,asta nu inseamna ca toti sunt ca voi....primarii au vazut ce escroci sunteti si tocmai de asta va parasesc...nu uitati,tot voi ia-ti pus pumnul in gura lui Flutur si l-ati dat jos din conducerea ministerului agriculturii,TOT VOI ati blocat zeci de miliarde...nu inteleg cu ce tupeu mai vorbiti...va e teama ca ajunge sabia la os...poate o sa va taie si capul ca bine ar mai fi sa scape tara de cativa comunisti cu masca de liberali
16.   Cine e Prodan??? trimis de
(23 mar 2008, 18:17:03
Asta a fost intrebarea pusa de oameni. Un mic secret: PNL mai are in sondale in judetul Suceava doar 7,3% iar domnul Prodan doar 2,7%. Asa ca trebuie sa taca acest politician proeminent al PNL.
17.   Ce aveti cu el oameni buni, cu tibi. trimis de
(23 mar 2008, 18:21:12
Eu il cunosc de cind lucra la ,,S.C.BERMAS'',si ce se spune despre el sunt balaverne curate, de iz electoral. Daca ar fi toti ca el, ar merge romania mai bine, intr-o directie mai buna, dar ca el sunt putini oameni, din Suceava. Pacat...mare pacat ca multa lume, vorbeste despre el, si nici nu-l cunoaste.Sa va spuna d-lui, ce facea ,d-ul Flutur cind era MINISTRU, cu liberalii, si cu el personal, nici nu-i primeau in birou lui [ daca a trait in padure] omu.
18.   Prodan cu mustati de sobolan trimis de
(23 mar 2008, 21:20:39
Prodan este un terkea-berkea, facut senator la o cafea in hotelul Bucuresti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rapan în sos roşu 2 porţii - 40 minute 450g rapan  (Melc marin)50g ulei de măsline 2 căţei de usturoi 75ml vin alb 150ml sos de roşii 6-7 frunze busuioc        1 leg. mărar  •± sare, piper ... Citeşte