Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 feb 2008 - Anul XIII, nr. 32 (3713)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Război total

PD-L declanşează ofensiva la sate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

PD-L Suceava şi-a propus să câştige alegerile locale din acest an, şi pentru aceasta atacă atât oraşele şi municipiile, cât şi comunele, urmărind să atragă de partea sa candidaţii cel mai bine plasaţi în sondaje, indiferent la ce partide sunt aceştia acum.

„În rural avem o ofensivă bine pregătită ca să câştigăm bătălia şi în oraşele care mai rămân a le cuceri, în afară de Suceava şi Fălticeni, facem sondaje de opinie. Vom anunţa imediat candidaţii la Câmpulung, Rădăuţi şi Vatra Dornei. Sunt ambiţii de a cuceri aceste redute. La euroalegeri, aceste zone ne-au arătat că sunt cu noi şi urmează să ne desemnăm cei mai buni candidaţi ca să putem să câştigăm. Discutăm cu toţi primarii, nu e vina noastră că monopol de primari are PSD. Interesul este să câştigăm alegerile locale şi am primit la noi oameni care au făcut performanţă”, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, Gheorghe Flutur.

 

Mesaje de război

Flutur a arătat că partidul său „îşi pune ambiţia să câştige majoritatea mandatelor de primar în mediul rural” şi a explicat că „ofensiva în mediul rural este absolut necesară pentru că este nevoie de modernizare, de investiţii şi trebuie să trecem de la pomene, de la promisiuni, la dezvoltare”.

„Discutăm cu primarii despre proiectele pe care urmează să le întocmească în localităţile domniilor lor. Intenţia noastră este ca fiecare candidat de primar să aibă pregătite cel puţin trei proiecte în domenii diferite. Este nevoie de o nouă etapă în România în ceea ce priveşte dezvoltarea locală, fiindcă vin foarte multe fonduri din afară şi judeţul Suceava trebuie să ţină motoarele turate pentru a le absorbi”, a spus senatorul Flutur.

Liderul social democrat spune că adversarii săi politici, PSD şi PNL, „au intrat în trepidaţii” şi îi sfătuieşte pe cei din PSD „să se obişnuiască să mai şi piardă, după 18 ani”.

„Am auzit că la ceas de seară îşi caută candidaţi de primari şi sunt disperaţi că vor pierde alegerile locale şi Consiliul Judeţean. Aşa cum am reuşit, în prima revoluţie portocalie, să le luăm celor din PSD puncte importante din judeţele Moldovei, o vom face şi de data aceasta. PNL a ajuns la marginea prăpastiei şi adevăratele valori liberale se conservă în PD-L”, a mai spus preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L declanşează ofensiva la sate.
 Vizualizări articol: 908 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
PD-L declanşează ofensiva la sate5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   !!!! trimis de
( 8 feb 2008, 15:52:42
PDL-isti aveti grija ca PSD-ul la tara va fura,cu primarii PSD!!!Atentie la tara ,acolo trebuie sa aveti oameni in sectiile de votare si mai ales in localitatile cu primari PSD!

Fluturica ai grija ca pentru CJ,Mirza te va fura la tara.Sa nu uiti ,ca daca nu ai oameni de incredere in acele sectii,mai ales unde au primari PSD, s-ar putea sa pierzi CJ si anul asta!!!!
2.   FLUTURICA trimis de
( 8 feb 2008, 15:59:46
SA DEA DOMNUL CA FLUTUR SA CASTIGE LA CONSILIUL JUDETEAN IN 2012.
3.   D' ale democratiei trimis de
( 8 feb 2008, 16:10:44
Tovarase Ghe. Flutur cum va permiteti sa numiti candidati de primari in comune fara a consulta membrii de partid din aceste locuri?,rusineeeeeee, UNDE ESTE DEMOCRATIA?????, dispare incet si sigur cum dispar padurile Bucovinei?
4.   Cine stie, cunoaste! trimis de
( 8 feb 2008, 20:16:44
Conul Gica stie ce face, nu are nevoie de expertiz ata. mukles carutzasule!
5.   Alo, alo, salvarea? trimis de
( 8 feb 2008, 21:46:51
Domnilor, individul cu fluturasi la ghighilice trebuie tratat de urgenta, a devenit un pericol pentru bietele oratanii. El chiar crede ce spune, tine cuvantari de unul singur, se crede urmasul lui Stalin, Hitler, Ceausescu si Basescu. Si inca ceva, asta daca nu castiga locul lui Marza, se se spanzura de oftica. Mananca frumos la troaca cea mare, dupa rang. Pofta buna.
6.   TEAPA PENTRU CREDULI trimis de
( 8 feb 2008, 22:43:50
DE PROMIS PROMITE BINE ,DAR IN ANSAMBLU CATE REALIZARI AVETI IN ANSAMBLU FLUTURAS ? PROMISIUNI S-ATATA CAT DESPRE FAPTUL CA SUNTETI UN DICTATOR SI UN FIGURANT CE SAZIC STITI SOARTA DICTATORILOR !
7.   Efemerul trimis de
( 9 feb 2008, 10:56:26
A venit in campania din 2004 la sate, a promis vrute si nevrute, a mancat si a baut pe seama noastra faea sa multumeasca, iar acum nesimtitul vrea sa cucereasca iarasi satul. Sa mearga in satul sau poate gaseste fraieri. Noi ne- am lamurit cu acest coate goale care nu este in stare sa gaseasca ceva constructiv in campania lui , numai invective si jos PDD-ul ,asta stie. Un nemernic omorator de pasari si un oportunist.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pulpe de pui cu orez şi praz 4 porţii - 50 minute 4 pulpe de pui mari2 fire de praz200g orez cu bobul lung 150ml ulei1 lămâie1 leg. ceapă verde± sare, piper Pulpele de pui curăţate şi spălate, crestează-le pe toate părţile şi presară-le cu sare şi... Citeşte