Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 feb 2008 - Anul XIII, nr. 32 (3713)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cad lacătele

PD-L a câştigat prima rundă în meciul cu PSD pentru sediul PD Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PSD Suceava este obligat de instanţă să scoată lacătul pe care l-a pus pe uşa de la intrarea în sediul PD Suceava, din strada Meseriaşilor. PD-L a informat, printr-un comunicat de presă, că în data de 7 februarie a.c., Judecătoria Suceava a admis pe cale de ordonanţă preşedinţială cererea Organizaţiei Judeţene PD-L Suceava de reintegrare în spaţiului fostului PD din strada Meseriaşilor nr.2, până la soluţionarea dosarului privind perfectarea formelor de vânzare. Măsura instanţei este executorie.

PD-L Suceava consideră că această soluţie dată de instanţă reprezintă „primul pas făcut de justiţie pentru îndreptarea abuzurilor făcute la momentul vânzării întregului spaţiu către PSD, prin încălcarea legii. PSD trebuie să înţeleagă pentru totdeauna că legile trebuie respectate, iar vremurile în care <legea> se realiza prin abuzuri au trecut sau sunt pe cale să apună”, se mai arată în comunicat.

Purtătorul de cuvânt al organizaţiei judeţene Suceava a PSD, Ovidiu Donţu, a declarat că el a preluat dosarul cauzei abia ieri, după decizia instanţei, şi s-a arătat surprins că „o persoană juridică neînregistrată, precum PD-L, câştigă un proces în România europeană a anului 2008”.

„Deşi pare o înfrângere, pentru PSD este un lucru pozitiv. Atât pentru perioada care a trecut, cât şi din momentul reintrării în spaţiu PD-L datorează beneficiul nerealizat de proprietar –PSD- prin lipsa de folosinţă a imobilului. Cu banii vom dinamiza acţiunile electorale ale partidului nostru. Se vede cu ochiul liber că PD-L are foarte mulţi bani în această campanie electorală”, a comentat Ovidiu Donţu.

De asemenea, el consideră că executorul judecătoresc care va pune în aplicare această ordonanţă preşedinţială „va avea o problemă” pentru că „titularul drepturilor din dispozitivul ordonanţei nu este înregistrat legal”.

„Juridic, PD-L nu există şi nu a fost vreodată în acel spaţiu”, a mai spus Donţu, precizând că PSD va face recurs la decizia de ieri a instanţei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L a câştigat prima rundă în meciul cu PSD pentru sediul PD Suceava.
 Vizualizări articol: 868 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PD-L a câştigat prima rundă în meciul cu PSD pentru sediul PD Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Manareala lui mirza ce ne-a furat branza trimis de
( 8 feb 2008, 20:31:12
PSD/PCR a obtinut spatiul prin frauda, din acest motiv actul de vanzare cumparare este considerat NUL de instanta.

Deci, primaria va renegocia vanzarea spatiului(cu Lungu, hai ca incepe sa fie frumos) jumatate cu PSD si ceealalta jumatate cu PDL.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pulpe de pui cu orez şi praz 4 porţii - 50 minute 4 pulpe de pui mari2 fire de praz200g orez cu bobul lung 150ml ulei1 lămâie1 leg. ceapă verde± sare, piper Pulpele de pui curăţate şi spălate, crestează-le pe toate părţile şi presară-le cu sare şi... Citeşte