Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 nov 2007 - Anul XII, nr. 276 (3648)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Afirmaţie

Flutur: Haşotti e frate de sânge cu PSD-iştii

Preşedintele executiv al PLD Gheorghe Flutur a declarat, ieri, că vicepreşedintele PNL Puiu Haşotti „îi poartă în ultima vreme de grijă”, ceea ce dovedeşte că acesta este „frate de sânge” cu PSD-iştii şi face parte din galeria de „aplaudaci” ai lui Ion Iliescu.

„Sirena de la malul mării a PNL are un complex de perdant”, a spus Flutur, care i-a adus aminte vicepreşedintelui liberal că "e omul care a făcut de râs PNL” în 2004, când a obţinut, la alegerile locale, cu mult sub media pe ţară la funcţia de primar.

„Nu trebuie să-mi poarte mie de grijă. Dacă o face, cum observ în ultima perioadă, e o dovadă în plus că e frate de sânge cu PSD-iştii şi face parte din galeria de aplaudaci ai lui Ion Iliescu”, a spus Flutur.

El a arătat că, la fel ca Haşotti, şi cei din PSD, care i-au făcut plângeri politice încercând să-l îngenuncheze, erau nemulţumiţi de soluţiile din dosare."Îl avertizez că nu mă impresionează anunţul lui chiar dacă e cod roşu la Marea Neagră şi că orice acţiune are şi reacţiune”, a spus preşedintele executiv al PLD.

Vicepreşedintele PNL, Puiu Haşotti, a declarat luni, într-o conferinţă de presă la Constanţa, că îi sfătuieşte pe cei din conducerea PLD să nu îl provoace pentru că ştie multe lucruri despre ei şi le va spune la momentul potrivit.

„Acum pot să vă spun doar că acel protocol pe care Valeriu Stoica şi Theodor Stolojan l-au încheiat în ianuarie 2001 cu PSD, fără consultarea PNL, a fost făcut şi pentru ca Gheorghe Flutur, românul care are cele mai multe plângeri penale, să fie salvat. Una din înţelegerile nescrise ale acelui aranjament politic a fost şi salvarea de cercetarea penală a domnului Flutur. Şi la momentul potrivit voi veni cu detalii. I-aş sfătui pe cei de la PLD să nu mă provoace pentru că ştiu multe şi le voi spune”, a avertizat Puiu Haşotti. El a mai sfătuit PLD să înceteze cu diversiunile "care trădează panica unui partid care nu va trece de pragul electoral”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Haşotti e frate de sânge cu PSD-iştii.
 Vizualizări articol: 447 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: Haşotti e frate de sânge cu PSD-iştii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din National

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei