Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 158 (5365)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Andreea Raicu a lansat colecţia Moments

Andreea Raicu a lansat, în cadrul liniei www.andreearaicu.ro by PNK casual colecţia permanentă Moments, disponibilă, începând de ieri, pe http://shop.andreearaicu.ro/ şi în magazinele PNK casual. 

Moments aduce în prim-plan acele momente importante pe care orice femeie modernă vrea să le marcheze prin outfituri memorabile. 

Ţinutele speciale pe care vi le propune colecţia Moments sunt: bal de absolvire, nuntă, prima întâlnire, interviu, club. Veţi descoperi mai multe propuneri vestimentare pentru fiecare dintre momentele amintite, în variante de culori, astfel încât să poată fiadaptate gusturilor şi personalităţii, dar şi siluetei. 

„Colecţia Moments a apărut dintr-o nevoie pe care am remarcat-o atât printre apropiaţi cât şi în cadrul comunităţii www.andreearaicu.ro. Primesc adesea multe întrebări de la persoane care au nevoie de un sfat în legătură cu ţinută pe care o vor purta la un anumit eveniment. E o nevoie firească, oricine vrea să-şi marcheze cât mai elegant momentele importante din viaţă, fie că e vorba de un interviu de angajare sau o prima întâlnire, fie că merge la o nuntă sau o petrecere. Moments vine cu soluţii interesante, moderne, variate pentru cele care vor să nu dea greş în asemenea ocazii, şi mai mult decât atât, să se facă remarcate într-un mod discret şi rafinat”, a declarat Andreea Raicu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andreea Raicu a lansat colecţia Moments.
 Vizualizări articol: 752 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Andreea Raicu a lansat colecţia Moments0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei