Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 144 (5351)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dezvăluiri despre moartea lui Amy Winehouse

Fratele cântăreţei britanice Amy Winehouse, Alex Winehouse, a declarat că vedeta a murit din cauza bulimiei, nu din pricina consumului excesiv de droguri şi alcool.

Alex Winehouse a spus că lupta pe care diva a dus-o împotriva bulimiei a slăbit-o foarte tare din punct de vedere psihic, potrivit thesun.co.uk.

Însă, potrivit rezultatelor anchetei făcute de poliţie, moartea ei a fost una "accidentală", fiind cauzată de abuzul de alcool.

Fratele ei mai mare, Alex, în vârstă de 33 de ani, a declarat pentru The Sun: "Bulimia a slăbit-o din punct de vedere psihic, astfel ea a devenit mai sensibilă".

"Ea ar fi murit în cele din urmă, ceea ce a ucis-o cu adevărat a fost bulimia", a adăugat acesta.

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, în reşedinţa ei din cartierul londonez Camden. Medicii legişti au ajuns la concluzia că vedeta britanică a murit din cauza unei "intoxicaţii cu alcool".

Albumul "Back to Black" lansat de Amy Winehouse în 2006 a făcut din această artistă britanică o vedetă internaţională.

Născută la Londra, Amy Winehouse, care s-a luptat mulţi ani cu dependenţa de droguri şi de alcool, este considerată artista care a reuşit să crească din nou popularitatea muzicii "soul".
Fanii şi criticii laolaltă i-au aclamat farmecul necizelat, umorul incisiv şi combinaţia unică de jazz şi soul care îi caracterizau muzica. Un alt avantaj al controversatei artiste britanice era talentul incontestabil de compozitoare - muzica pe care a scris-o este, fără excepţie, profund personală, de o candoare brutală. Cele două discuri lansate în timpul vieţii sale, "Frank" şi "Back to Black" - recompensat cu cinci premii Grammy -, s-au vândut în peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume. Lansat în 2006, "Back to Black" a devenit, după moartea divei, cel mai bine vândut album al secolului al XXI-lea, în Marea Britanie. Acel record a fost la rândul lui doborât în decembrie 2011 de albumul "21" al cântăreţei Adele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dezvăluiri despre moartea lui Amy Winehouse.
 Vizualizări articol: 385 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dezvăluiri despre moartea lui Amy Winehouse0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei