Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 31 (5238)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Céline Dion la gala TV difuzată cu ocazia intrării în Anul Nou chinezesc

Cântăreaţa canadiană Céline Dion şi rapperul sud-coreean Psy fac parte dintre vedetele internaţionale care vor anima seara de Anul Nou chinezesc la televiziune, în emisiuni de varietăţi care obţin audienţe record pe plan mondial.

Céline Dion va fi una dintre vedetele prezente sâmbătă seară la gala organizată de postul public de televiziune CCTV, difuzată cu ocazia intrării în Anul Nou chinezesc, cel al Şarpelui.

Diva canadiană va interpreta "My Heart Will Go On", celebra ei piesă de pe coloana sonoră a filmului "Titanic". Acest film, o superproducţie, ocupă locul al doilea în box office-ul mondial din toate timpurile şi a fost deosebit de apreciat de spectatorii din China.

Cântăreaţa canadiană va interpreta şi un duet cu Song Zuying, o renumită soprană chineză.

Sud-coreeanul Psy, care a electrizat planeta în 2012 cu al său "Gangnam Style", va cânta duminică, prima zi din Anul Nou, pe postul Dragon TV din Shanghai, a anunţat Le Quotidien du Peuple, organul de presă oficial al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez.

Acel cotidian nu a menţionat însă onorariul pe care îl va primi starul sud-coreean. Potrivit unor informaţii din presa chineză, Psy ar fi primit o ofertă de 3 milioane de yuani (350.000 de euro) de la CCTV, înainte de a alege postul Dragon TV. De altfel, acel onorariu generos propus de televiziunea publică a generat numeroase controverse pe internet în China.

Grandioasa gală de Anul Nou organizată de CCTV, difuzată de posturile centrale şi majoritatea posturilor regionale din China, ca şi prin satelit în întreaga planetă, este urmărită de câteva sute de milioane de telespectatori din lumea întreagă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Céline Dion la gala TV difuzată cu ocazia intrării în Anul Nou chinezesc.
 Vizualizări articol: 536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Céline Dion la gala TV difuzată cu ocazia intrării în Anul Nou chinezesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei