Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 26 (5233)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Beyonce vorbeşte în premieră despre drama pe care a ţinut-o ascunsă: "Este cel mai trist lucru prin care am trecut"

Beyonce a vorbit pentru prima oară deschis în legătură cu o tragedie prin care a trecut cu câţiva ani înainte să îi dea naştere micuţei Blue Ivy, în ianuarie 2012.

Artista în vârstă de 31 de ani, căsătorită cu rapperul Jay-Z, îşi povesteşte trăirile provocate de tragedia unui avort spontan suferit în urmă cu câţiva ani, în cadrul unui documentar produs de HBO, "Life Is But a Dream", care urmează să fie difuzat de canalul de televiziune, scrie Daily Mail.

"Acum aproximativ doi ani, am rămas însărcinată pentru prima oară", poate fi văzută Beyonce povestind într-un trailer al producţiei. "Şi i-am auzit inima bătând, cea mai frumoasă muzică pe care am ascultat-o în viaţa mea."

"I-am ales şi nume. Mi-am imaginat cum va arăta copilul meu", continuă cântăreaţa, adăugând că se simţea foarte pregătită să devină mamă.

Dar când sarcina începea să se dezvolte, Beyonce a pierdut copilul.

"Am zburat înapoi la New York pentru control - şi nici urmă de bătăi de inimă", îşi aminteşte ea. "Fix în săptămâna dinainte să merg la doctor, totul era în regulă, dar apoi inima a încetat să îi mai bată."

Starul RnB, care s-a căsătorit cu Jay-Z în 2008, s-a îndreptat spre muzică pentru a suporta durerea suferită.

"Am intrat în studio şi am scris cel mai trist cântec pe care l-am scris în viaţa mea. A fost chiar primul cântec pe care l-am scris pentru album. A fost cea mai bună formă de terapie pentru mine, pentru că acesta a fost cel mai trist lucru prin care am trecut vreodată."

Prin muzică s-a exprimat şi soţul ei, Jay-Z, care a menţionat pentru prima dată drama soţiei în "Glory", o melodie înregistrată la câteva zile după naşterea fetiţei lor, Blue, în ianuarie anul trecut.

Beyonce a fost atât de extaziată când a descoperit că aştepta din nou un copil în 2011, încât nu a vrut să ţină vestea numai pentru ea, lucru despre care vorbeşte în acelaşi documentar: "Să fiu însărcinată a fost foarte mult ca şi când aş fi fost îndrăgostită. Eşti atât de deschisă. Atât de fericită. Nu există cuvinte care să exprime cum e să ai un copil care creşte în interiorul tău, deci normal că vrei să strigi în gura mare şi să le spui tuturor."

Artista a recunoscut că naşterea a "speriat-o de moarte", adăugând însă că este "cel mai puternic lucru pe care îl poţi face în viaţă".

"Toată lumea cunoaşte muzica lui Beyonce, însă foarte puţini o cunosc ca persoană", a declarat într-un comunicat Michael Lombardo, directorul departamentului de programe din grupul HBO. "Alături de imagini spectaculoase care o prezintă pe Beyonce pe scenă, acest documentar unic şi special pătrunde dincolo de strălucirea ei şi dezvăluie o femeie energică, vulnerabilă şi de neuitat", a mai spus acesta.

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor '90 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beyonce vorbeşte în premieră despre drama pe care a ţinut-o ascunsă: "Este cel mai trist lucru prin care am trecut".
 Vizualizări articol: 446 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beyonce vorbeşte în premieră despre drama pe care a ţinut-o ascunsă: "Este cel mai trist lucru prin care am trecut"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei