Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 17 (5224)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sarah Jessica Parker vrea să revină în rolul care a consacrat-o

Sarah Jessica Parker îşi doreşte să revină în rolul care a făcut-o celebră, cel al lui Carrie Bradshaw din "Totul despre sex" (Sex and The City).

Dacă Sarah Jessica Parker va obţine acordul creatorilor francizei, aventurile lui Carrie Bradshaw ar putea fi urmărite pentru a treia oară într-un lungmetraj, după ce au fost văzute şi într-un serial (între 1998 şi 2004).

"Totul despre sex 2" (Sex and The City 2) nu a avut succesul aşteptat, dar Sarah Jessica Parker speră ca următoarea peliculă a francizei să fie primită mai bine de către cinefili.

Între timp, actriţa în vârstă de 47 de ani va putea fi urmărită în "Lovelace", film ce va avea premiera pe 23 ianuarie la Festivalul de Film Sundance. Ea interpretează în peliculă un rol secundar, cel al jurnalistei şi activistei feministe Gloria Steinem, în timp ce rolul principal, cel al Lindei Lovelace, este interpretat de Amanda Seyfried.

"Sarah a vorbit cu unul dintre creatori, Michael Patrick King, şi are şi un subiect în minte. Nu e niciun secret că la momentul acesta cariera ei este în impas. Ea a fost deschisă, a mărturisit că vrea să joace din nou în <<Totul despre sex>>", a declarat un "spion" al actriţei, citat de dailymail.co.uk.

Sarah Jessica Parker este cunoscută ca o susţinătoare a Partidului Democrat şi a preşedintelui american Barack Obama, pentru campania căruia a organizat şi o strângere de fonduri în 2012.

În afară de serialul "Totul despre sex" şi cele două continuări pentru marele ecran ale acestei producţii, Sarah Jessica Parker a apărut într-o serie de comedii, precum "Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani", "Familia Stone", "Ce-o fi cu soţii Morgan?", "De anul nou", "Oare cum o reuşi". Pentru rolul din serialul "Totul despre sex" a câştigat două premii Emmy şi patru Globuri de Aur, în schimb, pentru rolul din al doilea lungmetraj inspirat de această serie a câştigat, alături de colegele de distribuţie, un premiu Zmeura de Aur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sarah Jessica Parker vrea să revină în rolul care a consacrat-o.
 Vizualizări articol: 438 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarah Jessica Parker vrea să revină în rolul care a consacrat-o0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei