Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 oct 2012 - Anul XVII, nr. 254 (5159)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oana Cuzino, despre cele 7 elemente ale vieţii echilibrate

Revista numărul unu de sănătate şi frumuseţe din România "Ce se întâmplă, doctore?" împlineşte 7 ani, prilej cu care Oana Cuzino, director editorial şi promotor al vieţii echilibrate, oferă în numărul aniversar, apărut luni, un top al celor mai importante elemente care contează pentru minte şi trup.

Oana Cuzino arată că menţinerea frumuseţii, dieta corectă, practicarea regulată a sportului, respectarea naturii, relaxarea, provocările carierei şi familia conturează tabloul complet al unei vieţi echilibrate.

"Dacă zi de zi, «Ce se întâmplă, doctore?» stă sub semnul ştiinţei şi tehnologiei, daţi-ne voie dragi cititoare să rupem monotonia cotidiană şi să cochetăm sub toate formele cu rotunda şi frumoasa cifră 7. Nu întâmplător în tradiţia islamică există şapte ceruri şi şapte pământuri, Buddha a făcut la naştere, şapte paşi, universul hindus descrie şapte lumi, iar candelabrul cu şapte braţe şi şapte lumânări este cel mai cunoscut şi vechi obiect al tradiţiei iudaice. Numărul şapte este numărul omului desăvârşit, al omului pe deplin realizat. Să sperăm că ne va aduce noroc în continuare, mai ales că rămânem preocupate de cele 7 lucruri care contează cu adevărat pentru trup şi spirit", declară Oana Cuzino, în numărul aniversar al revistei.

Pentru a putea adopta uşor un stil de viaţă dedicat sănătăţii şi frumuseţii, cititorii publicaţiei pot descoperi o serie întreagă de sfaturi şi terapii uşor de pus în practică. Astfel, vor putea afla mai multe informaţii despre combaterea acneei la vârstă adultă, printre terapii numărându-se cea cu lăptişor de matcă, şi vor putea găti reţete bogate în fibre, elemente care protejează împotriva bolilor cardiovasculare.

În privinţa relaxării, în numărul din noiembrie terapiile vedetă sunt cele cu extracte de strugure şi viţă de vie, ale căror beneficii au fost prima oară valorificate în regiunea Bordeaux din Franţa. Sfaturi despre exerciţii sportive dă Răzvan Fodor, care combină exerciţiile la sală cu joggingul în parc.

Tot în noul număr al revistei "Ce se întâmplă, doctore?", cititorii o vor vedea pe Elwira Petre, soţia juratului de la "Dansez pentru tine" într-o formă fizică de invidiat, cu numai o lună înainte de a da naştere primului bebeluş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oana Cuzino, despre cele 7 elemente ale vieţii echilibrate.
 Vizualizări articol: 1420 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oana Cuzino, despre cele 7 elemente ale vieţii echilibrate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei