Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 oct 2012 - Anul XVII, nr. 254 (5159)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Diana Popistaşu va reprezenta România la Miss Earth 2012, în Filipine

Diana Popistaşu, o studentă la drept în vârstă de 21 de ani, va reprezenta România la Miss Earth 2012, un concurs de frumuseţe care are loc în Filipine, între 5 şi 26 noiembrie, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

În urma concursului naţional de frumuseţe Miss Earth România 2012, organizat duminică de agenţiile ExclusivEvent şi Just Smile Events, în oraşul Iaşi, a fost aleasă ca reprezentantă a ţării noastre la competiţia internaţională Miss Earth 2012 Diana Popistaşu. Aceasta este din Iaşi, are 21 de ani, o înălţime de 1,73 metri şi dimensiuni de 88-62-91. Diana Popistaşu este studentă în anul III la Facultatea de drept din cadrul Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi.

Proaspăta deţinătoare a titlului Miss Earth România 2012 va concura alături de alte aproximativ 80 candidate din tot atâtea ţări.

Împreună cu Diana Popistaşu, în Filipine va mai pleca Aliona Chitoroagă o tânără basarabeancă, cu dublă cetăţenie română şi moldovenească, care a fost desemnată în competiţia din Iaşi Miss Earth Moldova 2012, urmând să-şi reprezinte ţara în competiţia internaţională. Aliona Chitoroagă are 23 ani, 1,76 m înălţime, dimensiunile ei fiind 87-61-92. Este studentă la Facultatea de geografie şi geologie (specializarea Turism), dar şi model, având deja la activ două alte participări la competiţii internaţionale de frumuseţe.

Din juriu a făcut parte şi Jihan Shanabli, câştigătoarea Miss Earth România 2011, şi Andrei Dumitriu, reprezentantul României care va pleca în competiţia Manhunt International 2012 din Bangkok.

Probele au fost cele clasice, concurentele au prezentat pe scenă ţinute casual, costume de baie şi rochii de seară.

Miss Earth este un concurs internaţional de frumuseţe derulat sub deviza protecţiei mediului înconjurător. Desfăşurat pentru prima dată în anul 2001, Miss Earth a câştigat rapid admiraţia întregii lumi.

Coroana Miss Earth este realizată 100% din aur de 14 karate şi argint, reciclate. Motivul care simbolizează protecţia pământului este realizat din diamante negre, rubine, cristale şi perle.

Miss Earth este un eveniment creat cu scopul de a implica activ candidatele şi câştigătoarele concursului în conservarea mediului înconjurător, protejarea acestuia, dar şi în promovarea acestor cauze cu ajutorul frumuseţii feminine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Diana Popistaşu va reprezenta România la Miss Earth 2012, în Filipine.
 Vizualizări articol: 593 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diana Popistaşu va reprezenta România la Miss Earth 2012, în Filipine0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei