Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 sep 2012 - Anul XVII, nr. 220 (5125)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jennifer Aniston, mamă a doi copii şi însărcinată cu tripleţi, într-o reclamă la apă plată

Jennifer Aniston a apărut într-o reclamă în care îşi tratează cu ironie statutul de celebritate, interpretând rolul unei vedete care îşi ascunde de public viaţa de femeie însărcinată cu tripleţi şi mamă a alţi doi copii.

Ceea ce ar putea fi ştirea anului în showbiz este, de fapt, o reclamă în care actriţa, în vârstă de 43 de ani, îşi ironizează propria imagine de celebritate, în forma în care a fost construită în ultimul timp de presa de scandal.

Aniston a colaborat cu o firmă producătoare de apă plată pentru o reclamă în care joacă rolul unei femei însărcinate cu tripleţi şi mamă a alţi doi copii, informează Daily Mail.

Videoclipul începe cu scurta apariţie a lui Ryan Seacrest, gazda show-ului American Idol, care prezintă un buletin fals de ştiri în care anunţă că înregistrările camerelor de securitate din locuinţa actriţei au ajuns pe internet printr-o sursă necunoscută.

Materialul continuă cu o înregistrare video alb-negru a starului din serialul "Friends", urcând într-o maşină nouă şi adresându-se vânzătoarei cu un nume greşit, Demi în loc de Mimi. Aflată la volan, Jennifer face o întoarcere bruscă şi loveşte vehiculul, iar apoi revine cu nonşalanţă în casă, spunând: "Mi-am uitat sticla de smartwater."

Aniston merge în bucătărie, unde se întoarce cu spatele la cameră şi îşi dă jos o bandă elastică pe care o folosea ca să îi mascheze burta de femeie gravidă. Actriţa se mângâie pe burta falsă în timp ce spune: "Ce mai fac micii mei tripleţi? Cred că vă e atât de sete...", după care bea din produsul pe care îl promovează.

După ce intră în sala de fitness, unde duce la capăt un scurt antrenament susţinută de braţele a patru bărbaţi, Jennifer ajunge în dreptul piscinei, pe care doi bărbaţi o umplu cu apă din sticle smartwater.

Acolo o întâmpină fiul ei în vârstă de aproximativ 20 de ani, interpretat de comedianul american Jimmy Kimmel, care vrea să înoate cu mama lui. "Mereu mă pui să mă ascund, cred că ţi-e ruşine că m-ar putea vedea cineva", se plânge "copilul" înainte ca Jennifer să îl trimite în casă împreună cu fratele lui mai mic, o persoană îmbrăcată în costum de extraterestru.

La sfârşitul zilei, Jennifer este arătată în faţa oglinzii în timp ce spune "Noapte bună, Rachel", după care dă jos o perucă şi scoate la iveală nişte bucle creţe neîngrijite. Scena face aluzie la coafura la fel de faimoasă ca personajul interpretat în serialul de succes din anii '90.

Imediat apare pe ecran logoul produsului, însoţit de sloganul: "Chiar mai înviorător decât adevărul."

Chiar dacă Jennifer Aniston nu este încă mamă în viaţa reală, o familie ar putea apărea destul de curând, actriţa acceptând cererea în căsătorie a actorului Justin Theroux luna trecută.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jennifer Aniston, mamă a doi copii şi însărcinată cu tripleţi, într-o reclamă la apă plată.
 Vizualizări articol: 683 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jennifer Aniston, mamă a doi copii şi însărcinată cu tripleţi, într-o reclamă la apă plată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei