Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 sep 2012 - Anul XVII, nr. 216 (5121)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un tabloid francez a publicat fotografii topless cu prinţesa Catherine, soţia prinţului William

Tabloidul francez Closer a publicat în ediţia de vineri o serie de fotografii în care prinţesa Catherine apare topless, într-o vacanţă petrecută cu soţul ei, prinţul William, în sudul Franţei, la aproape un an şi jumătate de la căsătoria lor, informează AFP.

"Descoperiţi în exclusivitate, în Closer, fotografiile la care nimeni din lumea întreagă nu s-ar fi aşteptat: ducesa de Cambridge apare topless pe terasa unei pensiuni din Luberon", se afirmă pe site-ul revistei Closer.

Revista franceză publică pe cinci pagini aproximativ 15 fotografii ale cuplului princiar, care se bronza pe o terasă, la începutul lunii septembrie. Unele dintre ele, realizate cu un teleobiectiv, o arată pe ducesa de Cambridgne făcând plajă fără sutien.

"Pentru cea de-a doua lună de miere, Kate şi William au ales regiunea Provence, pentru un sejur romantic. Voiau să fie singuri pe lume. Cuvântul de ordine: în vacanţă uităm de toate, de ploaia londoneză, şi chiar costumul de baie a rămas în geamantanul alteţei sale regale", se spune în tabloidul Closer.

"La Château d'Autet (...), Kate îşi finisează bronzul (...) Şi, pentru a evita să se bronzeze cu urme, Kate s-a gândit la toate şi şi-a scos sutienul", se mai spune în textul publicat pe site-ul revistei Closer.

Catherine, ducesă de Cambridge, efectuează în aceste zile un turneu în regiunea Asia-Pacifique cu scopul de a-şi perfecţiona tehnicile aferente protocolului regal. Ducesa a susţinut primul ei discurs oficial din străinătate, joi, în Malaysia.

Prinţul William şi soţia lui Catherine s-au declarat "dezolaţi" după anunţul făcut de publicaţia franceză, potrivit unor surse din anturajul cuplului princiar.

"Acest incident, dacă se confirmă, ne va trimite în urmă cu 15 ani", a spus o sursă care însoţeşte cuplul în Malaysia, referindu-se la urmărirea mediatică al cărei obiect a fost prinţesa Diana, mama lui William, până la moartea acesteia, într-un tragic accident de automobil, petrecut la Paris în 1997.

La sfârşitul lunii august, tabloidul The Sun, ziarul cu cel mai mare număr de cititori din Marea Britanie, a decis să nu respecte apelul lansat de familia regală, publicând fotografii cu prinţul Harry, surprins nud, în timpul unei petreceri la Las Vegas.

 

Casa Regală: Publicarea fotografiilor e grotescă şi nejustificată

Publicarea într-un tabloid francez a unor fotografii în care ducesa de Cambridge apare topless reprezintă "o atingere adusă vieţii private" a cuplului William-Catherine, "grotescă" şi "total nejustificată", au declarat vineri reprezentanţii Casei Regale britanice, citaţi de AFP.

Prinţul William şi soţia lui Catherine "sunt profund îndureraţi după ce au aflat că o revistă franceză şi un fotograf au adus o astfel de atingere vieţii lor private, într-o manieră atât de grotescă şi total nejustificată", a spus un purtător de cuvânt de la Palatul St-James.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tabloid francez a publicat fotografii topless cu prinţesa Catherine, soţia prinţului William.
 Vizualizări articol: 650 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un tabloid francez a publicat fotografii topless cu prinţesa Catherine, soţia prinţului William5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei