Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 sep 2012 - Anul XVII, nr. 211 (5116)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Renee Zellweger va debuta în regie, cu un film despre un comedian american

 

Actriţa Renee Zellweger va debuta în regie, cu un film inspirat de viaţa comedianului american Dov Davidoff, în care va juca şi ea, alături de Johnny Knoxville, care are rolul principal.

Acţiunea filmului "4 1/2 Minutes" va fi plasată pe scena newyorkeză de stand-up comedy, fiind inspirată din viaţa lui Dov Davidoff. Johnny Knoxville va interpreta un comedian cu o situaţie financiară dificilă care este nevoit să se angajaze ca bonă şi are grijă de un copil genial, potrivit nme.com.

Zellweger o va interpreta pe mama copilului şi va regiza pelicula, filmările fiind programate să înceapă în februarie anul viitor, potrivit Variety.

Scenariul filmului a fost scris de Anthony Tamakis, care va mai colabora, în calitate de regizor, cu Zellweger într-o nouă montare "The Hustler" pe Broadway. Cei doi lucrează împreună şi la serialul de televiziune "Cinn-amon Girl" care este inspirat din experienţele pe care le-a avut actriţa americană în drumul ei spre celebritate. Pe lângă rolul de coscenarist, Renee Zellweger este producătorul executiv al serialului, care va fi difuzat pe postul de televiziune american Lifetime. Actriţa a debutat şi în producţie, cu "Living Proof" (2008).

În vârstă de 43 de ani, Zellweger a apărut cel mai recent pe marele ecran în 2010 în "My Own Love Song", un road movie cu cântece de Bob Dylan pe coloana sonoră. Actriţa urmează să reia rolul titular într-un al treilea film din seria "Jurnalul lui Bridget Jones", în care a jucat alături de Colin Firth şi Hugh Grant în primele două pelicule din 2001 şi respectiv 2004.

Johnny Knoxville, în vârstă de 41 de ani, este cunoscut în special din reality show-ul MTV "Jackass", dar a jucat şi în film şi a apărut în mai multe producţii TV. El va mai fi prezent pe marele ecran în 2013 într-un nou film cu Arnold Schwarzenegger - "The Last Stand".

Zellweger nu este singurul actor de la Hollywood care are în prezent planuri să se lanseze în regie. La sfârşitul lunii august, presa a anunţat că Ryan Gosling va debuta regizoral cu o peliculă intitulată "How To Catch A Monster".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Renee Zellweger va debuta în regie, cu un film despre un comedian american.
 Vizualizări articol: 324 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Renee Zellweger va debuta în regie, cu un film despre un comedian american0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei