Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 iul 2012 - Anul XVII, nr. 171 (5076)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Meryl Streep va fi vocea lui Eleanor Roosevelt într-un documentar

Meryl Streep va asigura vocea personajului Eleanor Roosevelt într-un film documentar despre familia acestei prime doame a Statelor Unite ale Americii, ce va fi lansat în 2014.

Documentarul va fi regizat de Ken Burns şi va fi produs de postul de televiziune PBS, informează huffingtonpost.com.

"The Roosevelts: An Intimate History" este un documentar cu o durată totală de 14 ore, ce va fi difuzat în şapte părţi. Filmul se va concentra asupra a trei dintre membrii familiei Roosevelt: preşedintele Franklin D. Roosevelt, soţia lui Eleanor Roosevelt şi preşedintele Theodore Roosevelt.

Meryl Streep, Paul Giamatti şi Edward Herman vor asigura vocile personajelor Eleanor, Theodore şi respectiv Franklin.

Anna Eleanor Roosevelt a fost soţia preşedintelui american Franklin Delano Roosevelt, diplomată şi activistă pentru drepturile omului, fiind totodată una dintre cele mai influente femei din secolul al XX-lea. Fiica cea mai mare a lui Elliot şi Ana Hall Roosevelt şi nepoata favorită a preşedintelui Theodore Roosevelt, Eleanor s-a căsătorit în 1905 cu vărul ei de gradul al cincilea Franklin Delano Roosevelt, care a devenit la rândul său preşedinte al Statelor Unite ale Americii

După marea recesiune din 1939, Eleanor Roosevelt a călătorit de-a lungul Statelor Unite ale Americii, promovând politica New Deal şi a vizitat trupele armate în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. A participat la formarea a numeroase instituţii, cele mai notabile fiind Organizaţia Naţiunilor Unite şi Freedom House, şi a prezidat comitetul ce a aprobat Declaraţia universală pentru drepturile omului.

Meryl Streep a câştigat în acest an premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru interpretarea fostului premier britanic Margaret Thatcher, în filmul "Doamna de Fier/ The Iron Lady". Acesta a fost cel de-al treilea Oscar câştigat Meryl Streep, după cele care i-au recompensat prestaţiile din "Kramer contra Kramer" şi "Alegerea Sophiei". Streep are, în total, 17 nominalizări la Oscar. Cu filme precum "Vânătorul de cerbi", "Podurile din Madison County" şi "Julie şi Julia", Meryl Steep este o adevărată legendă a cinematografiei mondiale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Meryl Streep va fi vocea lui Eleanor Roosevelt într-un documentar.
 Vizualizări articol: 487 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meryl Streep va fi vocea lui Eleanor Roosevelt într-un documentar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei